Arama
Arama Sonuçları
Hacı adaylarını dualarla uğurladı
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman'dan kutsal topraklara hac vazifesini yerine getirmek üzere giden 170 hac adayını dualarla uğurladı.
'Gençlik' iftarına katıldı
Muş Valisi Avni Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, kursiyerler ile aileleri için düzenlenen "Gençlik İftarına" katıldı.
Yüzlerce kişi iftar sofrasında buluştu
Erzincan'ın Refahiye ilçesinde iftar programı düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı ve eski ramazanları anımsatan programda ilahiler okundu, dualar edildi.
Afyonkarahisar’da dolu dolu Ramazan
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, vali yardımcıları ile birlikte Zafer Meydanında bugün başlayacak Ramazan etkinliklerinin son hazırlıklarını kontrol etti.
Çocuk evlerinde kalan depremzede çocuklarla tiyatro izledi
Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde bulunan ve depremden etkilenen çocuklar için etkinlik düzenledi.
Erciş'te Atık Getirme Merkezi kuruluyor
Van'ın Erciş ilçesinde "Atık Getirme Merkezi” kuruluyor. Geri dönüşümün yapılacağı proje alanını ziyaret eden Kaymakam Murat Karaloğlu, alanda inceleme yaptı.
Gençlerden Kaymakam Kılıç'a sürpriz
Ankara Sincan Kaymakam Levent Kılıç, bir okul ziyaretinde önünde İngilizce kelimeler yazan tişörtleri eleştirdi. Kaymakama sürpriz yaparak Türkçe tişörtler tasarlayan meslek lisesi öğrencileri ise Yunus Emre tişörtünü Kılıç’a hediye etti.
Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü kutlandı
Edirne Keşan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
Şanlıurfaspor’a yeni sponsor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Astor Enerji Şanlıurfaspor’un sponsorluk anlaşması lansman törenine katılarak, şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
Pazarkule Gümrük Kapısı yenilenen yüzüyle hizmette
Türkiye ile Yunanistan arasında bulunan ve yenileme çalışmaları tamamlanarak yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan Pazarkule Gümrük kapısının açılışı Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla gerçekleşti.
İlk hac kafilesini uğurladı
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Uğurlama Töreni ile Karaman’dan ilk hac kafilesini dualarla kutsal topraklara uğurladı.
"Bütün çocuklarımızın yüzü gülsün!"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bugünkü ziyaretleri kapsamında TOKİ Mahallesi’ndeki çocuklar ve vatandaşlarla buluştu.
Halis Hacıismailoğlu
Susuz Kaymakamı
Depremzedelerle iftar mutluluğunu paylaştı
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi iş birliğinde ilçede misafir edilen depremzede vatandaşlar için iftar programı düzenlendi.
Mehmet Tunç
Akyurt Kaymakamı
Çocuklar için öğle vakti iftar!
Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına Anadolu’nun geleneklerinden tekne orucu tutan çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.
“Daha güçlü binalar yapacağız"
İftarını Hatay Antakya’daki çadırda depremzedelerle açan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir daha Hatay'da, bu bölgede böyle bir şey olmaması için güçlü binalar yapacağız. İnsanlarımızın güçlü ikametleri olacak ve geleceğe huzurla bakacaklar" dedi.
Deprem bölgesindeki enkazın yarısı kaldırıldı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremlerden etkilenen 11 ildeki enkaz kaldırma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Soylu, “Enkaz kaldırmada, binalarda yüzde 35, hacimde yüzde 50’ye ulaşıldı” dedi.
Maraş’ta enkazın yarıdan fazlası kaldırıldı
Kahramanmaraş’ta koordinatör olarak görev yapan Ağrı Valisi Osman Varol, bina sayısı olarak yüzde 46, hacim olarak bakıldığında enkazın yüzde 55'inin kaldırıldığını açıkladı.
Mehmetçik Çadır Okulu
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, depremde zarar gören Besni'nin Çomak köyünde kurulan Mehmetçik Çadır Okulunu ziyaret ederek burada eğitim gören öğrencilerle sohbet etti.
“Gün para kazanma değil yardımlaşma günü”
Mardin Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel öncülüğünde deprem bölgesine 17 tır malzeme ve 10 gün boyunca her gün 40 bin adet kumanya gönderildi.
Osman Hacıbektaşoğlu
Zonguldak Valisi
Yakup Hacıismailoğlu
Özvatan Kaymakam V.
‘Yıldızlar Pusulamız Ufkumuz Aydınlık’
Sivas Akıncılar Kaymakamlığı, ‘Yıldızlar Pusulamız Ufkumuz Aydınlık’ adıyla örnek bir projeye imza attı. Türk ve İslam tarihinde iz bırakmış şahsiyetlerin hayatı, özel olarak seçilen 5’er dakikalık videolarla öğrencilere izletiliyor.
Berber ve kuaförleri konutta ağırladı
Toplumun farklı kesimleri ile Vali konağında bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ilde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonları işletmeciliği yapan esnafı kahvaltı programında ağırladı.
‘Anneler hep var olacak, terör yok olacak’
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan ailelerin 4'üncü yılında kentte onlarla bir araya geldi. Bakan Soylu, "Son 3 yılda Amerika senatosu PKK ve PYD'ye 2 milyar dolar resmi yardım yapmıştır. HDP, PKK ile birlikte Amerika uşağıdır" dedi.
Vali Ayhan’dan Suriyeli kanaat önderlerine uyarı: Provokasyonların içinde olmayın!
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Suriyeli kanaat önderleri ile buluştu. Suriyeli misafirleri dinleyen Vali Ayhan "Ensar ve muhacir tadında bugüne kadar gelen ilişkilerin sürmesini ve misafirlerimizin yapılan provokasyonların içinde olmamalarını istiyorum" dedi.
Türk Dünyası Şöleni’nde demir dövdüler
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Uluslararası Karaman Türk Dünyası Şöleni”ne katıldı. Şölende protokol demir dövüp şölen ateşi yakarken Vali Akkoyun, "Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin" dedi.
Bakan Soylu: Belediyeleri terör örgütünden temizledik
İçişleri Bakanı Bakanı Süleyman Soylu, belediyeleri terör örgütlerinden temizlediklerini belirterek, “Görevi devraldığımızda araçları üzerinde haciz olan, kımıldayamayacak olan belediyeler vardı. Erbil'de ihaleler yapılıyordu” dedi.
Valiler engelsiz yaşam merkezini inceledi
Kayseri'ye gelen Yozgat Valisi Ziya Polat ve Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in ev sahipliğinde, Türkiye'nin en gelişmiş merkezlerinden olan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yerinde inceledi.