Arama
Arama Sonuçları
Öğrencilere süt, kefir ve dondurma dağıttı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 1 Haziran Dünya Süt Günü kapsamında Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi. Vali Aktaş, öğrencilere okul bahçesinde süt, kefir ve dondurma dağıttı.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
Şampiyonlara başarılar diledi
Aksaray ve Kayseri Bölge finallerinde birinci olup TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak öğrencilerle bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Şampiyon Misafirlerimiz... Sevgili gençler, başarılarınız daim olsun" dedi.
Erzurum'da TRT sanatçılarının rüzgarı esti
TRT Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği sanatçılarının icra ettiği “TRT Sanatçıları Şehir Konserleri” Erzurum'da başladı. Konseri izleyen Vali Mustafa Çiftçi, "Güzel şehrimiz Erzurum’da, bu akşam, keyifli dakikalar geçirdik" dedi.
"Kalplerin içindekini görmeye odaklanalım"
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programa katılan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, "Unutmayalım ki eğer kusur varsa bakan gözdedir. Lütfen birbirimize baktığımızda bedenlerimizi değil, kalplerin içindekini görmeye odaklanalım" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Büyüklerin huzur bulacağı yeni bir yuva olacak
Osmaniye Kadirli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
Depremlerde yetim ve öksüz kalan 6 bin 447 çocuk için proje
Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023 depremlerinde yetim ve öksüz kalan çocuk ve gençlere sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için "Yüreğimizdeki Işık Projesi"ni hayata geçirdi.
Restore edilen 133 yıllık camide inceleme yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 6 Şubat depremlerinde hasar gören ve restorasyon çalışmalarına başlanan 133 yıllık Envar-ül Hamit Camii'nde inceleme yaptı.
"Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz"
Osmaniye'ye gelen vatandaşları Toprakkale girişinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ve "Şehitler Diyarı Osmaniye'mize Hoş Geldiniz" tabelası karşılayacak.
SMA tedavisi tamamlanan Merve'nin mutluluğuna ortak oldu
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Gelibolu ilçesinde SMA Tip 1 rahatsızlığı tedavisi tamamlanan Merve Tekin’i evinde ziyaret etti.
İftarını huzurevi sakinleriyle birlikte açtı
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla iftar programında yaşlılarla bir araya geldi.
Şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin’in babası Yılmaz Şahin ve aile bireyleriyle iftar sofrasında buluştu.
Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde ilk tören Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.
Şehitlerin emanetleri gençlerle Abidede buluştu
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde Anadolu Gönül Yolu “Vatanın Parlayan Yaldızları Gençler Etkinliği’” programı kapsamında 7 bölgeden Çanakkale’ye gelen 18 şehit ve gazi çocuğu ile Şehitler Abidesinde bir araya geldi.
Zaferin 109. yıl dönümü coşkuyla kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü açılış töreni Kale-i Sultaniye’de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Vali İlhami Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla halk yürüyüşü gerçekleştirdi.
Çanakkale organ bağışında Türkiye birincisi
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, kenti organ bağışında Türkiye’nin en başarılı ili yapan ve organ bağışında Türkiye birincisi olan Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi organ bağışı ekibini, özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Öğrencilerle birlikte deney yaptı
Amasya Hamamözü Kaymakamı Şeyma Şendur, öğrencilerin deney çalışmalarına katıldı.
“Kadınlarımız en az erkekler kadar camide hak sahibidir”
Kütahya Valisi Musa Işın, Tavşanlı Sekbandemirli Köyü Cami'nin açılışını gerçekleştirdi. Vali Işın, “Kadınlarımız en az erkekler kadar camide hak sahibidirler" dedi.
Serkan Kaya, Honaz Kaymakamlığına atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Serkan Kaya, Denizli Honaz Kaymakamlığına görevlendirildi.
Kaymakam Genç, Honaz ilçesine veda etti
Denizli Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun Görele Kaymakamı olarak atandığını belirterek, Honaz ilçesine veda etti.
“Vatandaşın randevu alamadığı anlayıştan ayağına gidildiği anlayışa…”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Akkoyun, “Değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi” dedi.
Karakol botuna şehit polisin ismi verildi
Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen Karakol Botuna Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken şehit olan Polis Memuru Cihan Türkmenoğlu’nun ismi törenle verildi.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Vali, vatandaşları sigarayı bırakmaya davet etti
Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü'nde Sağlıklı Hayat Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Aktaş, sigara kullanan vatandaşları sigarayı bırakmaya davet etti.
"Yoğun kar sebebiyle çığ riski altındayız"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kentte 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşları uyardı. Vali Çiçek, "Yoğun kar sebebiyle çığ riski altındayız. Olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını önemle istirham ederim" dedi.
"Acil durum dışında yola çıkmayın"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kent genelinde yoğun kar yağışı ve tipinin devam ettiğini belirterek vatandaşları uyardı. Vali Çiçek, "İl merkezimizde kar kalınlığı 80 cm’ye kadar ulaştı. Vatandaşlarımızdan ricamız acil durumlar dışında yollara çıkmamalarıdır" dedi.
“Hayat bir AN’dan ibaret”
Kahramanmaraş depremlerini Nurhak Kaymakamı iken yaşayan Sinop Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız, depremin yıl dönümünde duygularını paylaştı. Depremi annesinin karnında 37 haftalıkken yaşayan 11 aylık kızı Bilge Deren’e sarılan Yıldız, “Hayat bir AN’dan ibaret. O an hep sevdiklerinizle geçsin” diyor.
“Şehitlerimiz asla unutulmayacak”
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 15 Temmuz Şehidi Mustafa Yaman’ın Esentepe Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehit için dua eden Vali Arslan, “Şehitlerimiz asla unutulmayacak” dedi.
Rize Şehir Hastanesi yükselmeye başlıyor
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, dolgu çalışmaları tamamlanarak üst yapı çalışmalarına başlanan Rize Şehir Hastanesi inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.