Arama
Arama Sonuçları
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Abdullah MELİKOĞLU
Sultanhanı Kaymakamı
90 bin kişi inci kefallerinin göçünü izledi
11. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Van'ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, festivale 90 bin kişinin katılım sağladığını belirterek, "Suyun tersine yüzen ve önüne çıkan engelleri aşmaya çalışan İnci Kefallerinin göçünü tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.
"Zalimlere dur diyebilmek için çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz"
Hakkari Ali Çelik, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursu kapanış programına katıldı. Filistin'de yaşanılan insanlık dramına dikkat çeken Vali Çelik, "Zalimlere gelecekte dur diyebilmek için muhakkak çocuklarımızın insanlığa değer sunacak şekilde iyi eğitilmesine ihtiyacımız var" dedi.
"Keten evine destek vereceğiz"
Ayancık Ketenevi’ni ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, usta ellerde hayat bulan kültürel miras Ayancık Keteni'ni inceledi. Vali Özarslan, "Ayancık Keten Evi'ne gerekli desteği vereceğiz. Ayancık keteni endemik bir bitki olmuş, ekimi yok denecek kadar az. Arttırmak için çalışacağız" dedi.
Diyarbakır’dan Elazığ’a bir yol daha
İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, Diyarbakır ve Elazığ valileri ile birlikte iki şehir arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunun açılışını gerçekleştirdi.
100 yaşındaki Aliye Nineyi iade-i ziyarete getirdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçen ay ziyaret ettiği 100 yaşındaki Aliye Nine’ye giderek kendisine iade-i ziyarete getirdi.
Hakkari’de Kar Festivali heyecanı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik beraberindeki heyet ile birlikte; Hakkari Valiliği, Hakkari Belediyesi ve Vakıfbank katkılarıyla düzenlenen Hakkari Mergabütan Kayak Merkezi’nin 5’inci Kar Festivali Açılış Törenine ev sahipliği yaptı.
Dün elini öptüğü Ömer amcanın bugün vefat haberini aldı
Düzenli olarak köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertleriyle dertlenen Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı’nın dünkü durağı Kızıluşağı Köyü oldu. Köyde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Kundakçı, 82 yaşındaki hasta Ömer Güreli’ye de misafir oldu.
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
“Şehit ailesinin konteyneri var”
Kahramanmaraş Valiliği, şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in Kahramanmaraş’ta yaşayan depremzede ailesinin çadırda yaşadığına ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Eski Vali Hanifi Demirkol hayatını kaybetti
Eskişehir, Hatay, Ordu Valiliği ve 20. Dönem Eskişehir Milletvekilliği yapan Hanifi Demirkol, bugün İstanbul’da hayatını kaybetti.
“Hayata Başlarken” projesi umut oluyor
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen "Hayata Başlarken" adlı proje kapsamında hazırlanan programa katıldı.
Kıbrıs gazisini son yolculuğuna uğurladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kalp krizi geçirerek vefat eden Kıbrıs gazisini, il protokolü ve vatandaşlarla birlikte son yolculuğuna uğurladı.
Samet Yükselecek
Derepazarı Kaymakamı
“Allah şehitlerimizden ve onları bu millete armağan eden ailelerinden razı olsun”
Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Sağar ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan ailelerini ziyaret etti.
Gonca, köyünün hanım ağası oldu
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Çaykaya köyüne hanım ağa olmak isteyen down sendromlu Gonca Yalçın'ın bu isteğini hayata geçirdi. Kaymakam Çömen, Gonca'yı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi.
Mutluluğun fotoğrafı
Şırnak Cizre’nin Cudi Mahallesinde gerçekleştirilen “Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan Kaymakam/Belediye Başkan V. Nazlı Demir, çocukların mutluluğuna ortak oldu.
Kübra Baka Kılıç
Karapürçek Kaymakamı
Halkla buluşma toplantısı
Diyarbakır Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel, Kaledibi Mahallesi’nde ‘Halkla Buluşma’ toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
Şehit kızını ilk gün okula Vali götürdü
2016 yılında Diyarbakır Hani’de bölücü örgüt mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Polat Özbek’in ilkokul çağına gelen kızı, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu tarafından evinden makam aracıyla alınarak okuluna götürüldü.
Taahhüt edilen sürede bitirilecek
Göksun, Elbistan, Ekinözü ve Nurhak ilçelerini ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, depremzedeler için yapılan kalıcı konutların taahhüt edilen sürede bitirileceğini söyledi.
26 mülki idare amiri 'mülkiye müfettişi' oldu
Aralarında Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Tosya Kaymakamı Suat Hatam, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural’ın aralarında bulunduğu 26 mülki idare amiri mülkiye müfettişi oldu.
“Yüce Mevlam yar ve yardımcım olsun!”
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü iken Giresun Valisi olarak atanan Mehmet Fatih Serdengeçti, “Bismillah. Yüce Mevlam yar ve yardımcım olsun inşallah” diyerek görevine başladı.
Keles Kaymakamlığı’na Ertuğrul Arslan atandı
Rize Vali Yardımcısı Vekili Ertuğrul Arslan, Bursa Keles Kaymakamlığı’na görevlendirildi.
Çocuklar Gülsün Diye 43. Anaokulu
Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, hayırsever Süleyman Kaya tarafından yaptırılan Çocuklar Gülsün Diye Hacı Hamit Kaya Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi. Vali Su, "Bu güzel eserin ilimize, ilçemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Gülhani Ozan Sarı
Mülkiye Müfettişi
Depremde oğlu, gelini, torunu ve dünürlerini kaybetti
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kahramanmaraş merkezli depremde oğlu, gelini, 6 aylık torununu ve dünürlerini kaybeden depremzede vatandaşı ziyaret ederek, acısını paylaştı.
Hüseyin ÖNER
Vali-Mülkiye Başmüfettişi