Arama
Arama Sonuçları
"Eskişehir'deki turizm potansiyelleri yüksek"
ETİ Arkeoloji Müzesi'nde düzenlenen açılış törenine katılan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "Eskişehir'de turizm potansiyelleri yüksek ve bunları belirli ölçüde harekete geçirmek gerekiyor" dedi.
Hakkari'deki binalara KAROT testi yapılacak
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında deprem çalışmalarıyla ilgili toplantı yapıldı. Vali Çelik, "En az 2500 bina için KAROT testi yapılacak. Yapı stokları ile heyelan ve çığ bölgeleri incelenecek" dedi.
“Yarının Rize’si için neler yapabiliriz?”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Rize Gençlik Çalıştayı’na katıldı. Vali Baydaş, “Buralardan bize yol haritaları, görmediğimiz alanlara dair ev ödevleri çıkacak” dedi.
Anadolu'nun El Hamrası açılış için gün sayıyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Anadolu'nun El Hamrası olarak nitelendirilen Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nda devam eden restorasyon çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Nisan veya mayıs ayında ziyaretçilerimize açmış olacağız" dedi.
“Köylerimizde çözülemeyecek hiçbir mesele yok”
Merkez İlçe Köylerine Hizmet Götürme Birliği Meclisi Toplantısı’na katılan Kütahya Valisi Musa Işın, “Köylerimizde çözülemeyecek hiçbir mesele yok. Birbirimizle yarış halinde değiliz. Amacımız sadece Kütahya'dır. Bir çivi çakarsak mutlu oluruz” dedi.
“En büyük yükü sırtıma alacağım”
'Eğitimde Nitelik ve Vizyon Çalıştayı'nın açılışına katılarak, eğitime destek veren tüm paydaşlarla Bilecik eğitiminin geleceğini planlamanın heyecanını yaşayan Vali Şefik Aygöl, her sabah bir okulda göreve başlayacağını söyledi.
Uçurtmalarla Türkiye haritası çizdiler
Trabzon Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce, Sultanmurat Yaylası'nda Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi.