Arama
Arama Sonuçları
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Karabük Bilim Şenliğine hazır
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 30 Mayıs'ta ilk kez düzenlenecek olan "Karabük Bilim Şenliği" için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Önemli bir hazırlık süreci geçirdik" dedi.
Kapadokya'dan getirilen balonlara bindiler
Tunceli Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Kapadokya'dan getirilen sıcak hava balonuna binen çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinliğe Vali Bülent Tekbıyıkoğlu da katıldı.
"Harmanı olmayanın dermanı olmaz"
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarım sektörünü 27’inci defa bir araya getirecek olan Hasyurt Tarım Fuarı’nın açılış törenine katıldı. Batı Akdeniz kuşağında bulunan ve 28.000‘den fazla çiftçiye erişmesi planlanan fuarın açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Orucunu demir ve çeliğe hayat veren işçilerle açtı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, bugünkü iftarını Karabük Demir Çelik fabrikası (Kardemir) işçileriyle açtı.
Çay ocağını kitap dolu raflarla donattılar
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Topal Osman Çay Ocağı için verdiği kütüphane sözünü yerine getirdi. Ekipler, sıcak sohbetlerin yapıldığı çay ocağının bir köşesini kitaplarla dolu raflarla donattı.
“Bir şiir de bizim hissemize düştü”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Beyaz Karanfil Derneğinin Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlediği Cumhuriyetin 100. yılında kültür, sanat etkinlikleri kapsamında, “Her kız çocuğu adına şiirler yazılası birer Seraye’dir” mottosuyla gerçekleştirilen şiir gecesine katıldı.
“Dostun evi gönüllerdir”
Doğankent’te bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, esnaf ve vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek, “Dostun evi gönüllerdir” dedi.
Öğrencilerden, Vali'ye davet
Aşağı Çarıkçı İlkokulu öğrencilerinin davetini geri çevirmeyen ve okulu ziyaret eden Iğdır Valisi Ercan Turan, eğitim adına her zaman öğretmen ve öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.
Önce sökümünü sonra hasadını yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Arslanlı Köyünde düzenlenen etkinlikte traktörle Osmaniye yer fıstığı hasadı yaptı.
Esma Atasever
Harmancık Kaymakamı
Öğrencileri okullarına makam aracıyla gönderdi
Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, sabah kendisini ziyarete gelen öğrencileri okullarına valilik makam aracıyla gönderdi.
“Bilecik’i herkes bilecek”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, valilikte düzenlenen törenle görevine başladı. Makamında tebrikleri kabul eden Vali Aygöl, “Bilecik’i herkes bilecek” dedi.
Tuncay Akkoyun
Mardin Valisi
Mehmet Ali İmrak
Hasankeyf Kaymakamı
Dr. Mustafa Ayhan
Kocaeli Vali Yardımcısı
Muhammed Furkan Tuna
Orhaneli Kaymakamı
Hanelere misafir oldu
Manisa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yeni Harmandalı ve Güzelköy mahallelerinde hane ziyaretinde bulunarak, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.
Köy halkının derdine ortak oldu
Atabey ilçesine bağlı Kapıcak, Pembeli ve Harmanören köylerine çalışma ziyareti düzenleyen Isparta Vali Baruş’a, Atabey Kaymakamı Yunus Emre Akpınar ve il müdürleri de eşlik etti.
4 yetim kardeşi 'ev' sahibi yaptı
Manisa'da, anneleri kalp krizinden vefat eden 4 kardeşe Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in başlattığı yardım kampanyası ile 'ev' yapıldı.
Soğanlı turizm ve sporun yeni adresi oluyor
Kayseri Valisi Göçmen Çiçek ve Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, masal diyarı Soğanlı’daki Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının startını verdi. Vali Çiçek, Soğanlı’nın baharda başka olacağını belirtirken, Başkan Büyükkılıç da Soğanlı bölgesini ön plana çıkaracak gayretlerinin sürdüğünü ifade etti.
2,5 ayda 95 köyü ziyaret etti
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı köy ziyaretleri kapsamında 2,5 ayda 95 köyü ziyaret etti.
Siirt’te fıstık gibi festival
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu yıl 14-15-16 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ‘Siirt Fıstık Festivali’ne tüm vatandaşları davet etti.
8-16 Ekim’de Sur sokaklarında şenlik var
Geçmişte adı terörle, şimdilerde ise festival ve şenliklerle anılan Diyarbakır Sur’da düzenlenen ‘Sur Kültür Yolu Festivali’ yarın başlıyor. Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Festival hazırlıklarımız son sürat devam ediyor. Tüm Türkiye’den vatandaşlarımızı unutamayacakları anlar biriktirmek için Sur’a ve festivalimize bekliyoruz” dedi.
'Fındık Ordu’da hayatın kendisi'
Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin himayesinde, Kültür Bakanlığı, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ve Sen1 Ordusun Platformu’nun destek ve katkılarıyla düzenlenen Zümrüt Fındık Festivali, kortej yürüyüşüyle başladı.
Yasin ŞAHİN
Kabadüz Kaymakamı
Bülent Karacan
Melikgazi Kaymakamı
Ali Edip BUDAN
Kulu Kaymakamı