Arama
Arama Sonuçları
"Şerefle ve gururla görevinizi yaptınız"
Görev süreleri biten muhtarlarla bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp, "Sizler belli sürede şerefle, onurla ve gururla bu görevi yerine getirdiniz" dedi.
Vatandaşların sorunlarını evlerinde dinledi
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçlarını yerinde tespit etti. Sorunları tek tek dinleyen Kaymakam İmrak, çözümü için de talimat verdi.
"Güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim"
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un ölüm haberiyle sarsılan dönem arkadaşları olan kaymakamlar ve vali yardımcıları, üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi. Mülki idare camiası Coşkun için, "Nezaketi ve beyefendiliği ile örnek bir şahsiyetti. Biz ondan razıyız. Sıcak sohbetin ve güler yüzünle hatırlayacağız seni kardeşim" dedi.
Okumayı öğrenen çocuklarla kitap okudu
Batman'ın Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üçyol İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin “Artık Okuyorum”etkinliğine katıldı. Kaymakam İmrak, okuma-yazmayı yeni öğrenen çocuklarla sohbet etti, onlarla kitap okudu.
Yol kenarlarına 67 bin fidan dikilecek
Batman’ı çevreleyen karayolları ağını ağaçlandırmak amacıyla Valiliğin öncülüğünde başlatılan “Batman Yeşil Kuşak Ağaçlandırma Projesi” ile ilgili yürütülen çalışmalar Vali Ekrem Canalp başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.
Batman'ın selden korunması için toplantı
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve beraberindeki heyet, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’ya ziyaret etti. Ziyarette Batman'ın selden korunması için alınacak önlemler ve yürütülecek çalışmalar görüşüldü.
Pazarın esnafının nabzını tuttu
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, pazaryeri esnaflarını ziyaret ederek, ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgi aldı.
100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği
Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali, “100 Yılın Aşı Binyılın Kardeşliği” mottosuyla 20 Kasım’da kapılarını ziyaretçilere açıyor.
Veli toplantısı yaptı
İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinin başarılarının değerlendirilmesi için Veli Toplantısı düzenleyen Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, okul-aile işbirliğinin öğrenci başarısındaki etkisini vurguladı.
"Hasankeyf su sporları merkezi olacak"
Türkiye'de ilk kez Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ile Türkiye Motosurf Şampiyonası'nı 14 bin kişi izledi. Yarışları izleyen Vali Ekrem Canalp, "Hasankeyf'te bir su sporları merkezi inşa edeceğiz. Bunun için çalışmalara başladık" dedi.
“Aşkınan çalışan yorulmaz”
Batman’ı köy köy gezerek ihtiyaçları yerinde tespit eden Vali Ekrem Canalp, şehrin 248. köyünü dün ziyaret etti. Beşiri’nin kalan 6 köyünü de önümüzdeki günlerde ziyaret edecek olan Vali Canalp, böylece ilin tüm köylerine gitmiş olacak.
Köylerdeki eksiklikler için talimat verdi
Köy ziyaretlerine devam eden Batman'ın Hasankeyf Kaymakam Mehmet Ali İmrak, köylerdeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli kişilere talimat verdi.
Köylerin sorunlarını yerinde inceledi
Köy ziyaretlerine devam eden Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Üçyol, Bayırlı ve Saklı köylerinin sorunlarını yerinde tespit etti.
Hasankeyf festivaline yoğun ilgi
Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, Su, Doğa Sporları ve Turizm Festivali’nin açılışında 5 bine yakın misafiri festival alanında ağırladıklarını belirterek, festivale katılan sporculara, Hasankeyf halkına ve misafirlere teşekkür etti.
Huriye Küpeli Kan
Adana Vali Yardımcısı
Esnafın kahvaltı davetini kırmadı
Batman Hasankeyf Kaymakamı Mehmet Ali İmrak, ilçe esnafının kahvaltı davetini kırmayarak, kahvaltı eşliğinde ilçenin ve esnafın ihtiyaçlarını istişare etti.
Hasankeyfli esnafla son çay
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya Karapınar Kaymakamı olarak atanan Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, veda ziyaretinde bulunduğu esnafla son çayını içti.
113 kaymakam, vali yardımcılığına atandı
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile 491 mülki idare amirinin görev yeri değişti. Mülki idare amirlerinden 113'ü kaymakamlıktan vali yardımcılığına, 41'i de vali yardımcılığından kaymakamlığa geçti.
Yeni Hasankeyf’te yeniden tarih yazılıyor
Kapsamlı bir katalog hazırlayarak tanıtım atağı başlatan Batman Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, “Hep birlikte aynı hedefle bu şehri Turizm Cenneti şehirlerimizden biri yapacağız” diyor.
Mehmet Ali İmrak
Hasankeyf Kaymakamı
Şenol Öztürk
Karapınar Kaymakamı
Aşevlerinden vatandaşlara sıcak yemek
Batman Valisi Ekrem Canalp’ın talimatıyla il merkezi ve ilçelerde kurulan aşevleri ile evlerinde yemek pişiremeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara haftanın 7 günü bir öğün sıcak yemek ulaştırılacak.
Her gün 200 kişiye sıcak yemek desteği
Batman Hasankeyf Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde bulunan aşevi, ilçe merkezi ve köylerde ihtiyaç sahibi 200 vatandaşın sofrasına sıcak yemek götürmeye başladı.
Dr. Osman VAROL
Adıyaman Valisi
Doğunun en büyük hayvan bakım merkezi tamamlanmak üzere
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, yapımı tamamlanmak üzere olan Hayvan Tedavi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Hasankeyf’te 'Su Sporları Merkezi' kurulacak
Batman’ın Hasankeyf ilçesinde su sporlarını geliştirmek ve turizmi çeşitlendirmek amacıyla yapılması planlanan ‘Su Sporları Merkezi’ için yürütülen çalışmalar Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı.
Anız yakanlara en üst sınırdan ceza verilecek
Anız yakılmasını önlemek, doğal dengeyi korumak ve araziler üzerinde bulunan enerji ve haberleşme iletim hatlarının zarar görmesini engellemek amacıyla Batman ve Diyarbakır Bismil ve Silvan ilçelerinde anız yangınları ile mücadelede yürütülecek çalışmalar Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Vali Canalp, anız yakanlara en üst sınırda cezai müeyyide uygulanacağını ifade etti.
Batman ve ilçelerine aşevi kurulacak
Batman merkez ve ilçelerine, vatandaşların sıcak yemek ihtiyacını karşılamak üzere aşevi kurulacak. Batman Valisi Ekrem Canalp, ilgili yöneticilere aşevlerinin en kısa sürede faaliyete başlaması talimatı verdi.
‘Sevgiyle pişirilen aşure kardeşliğe vesile olsun’
Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Muharrem Ayı ve Hacı Bektaş Veli Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı. Hasankeyf Hanımeli Kadın kooperatifinde sevgiyle pişirilen aşurenin birliğe, kardeşliğe ve berekete vesile olmasını diledi.
Şehit aileleri ve gaziler, GAP gezisinde unutamayacakları anlar biriktirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kentteki şehit aileleri ve gazileri GAP turuna gönderdi. 6 grup halinde uçak ve otobüslerle unutamayacakları bir gezi yaşayan şehit yakını ve gaziler, Vali Sonel’i ziyaret ederek teşekkür etti.