Arama
Arama Sonuçları
Vali Balcı, yaralı askerleri ziyaret etti
Van Valisi Ozan Balcı, Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan askerleri ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti.
"Vefakar çiftçilerimizin yaşam şartları yükseltilmeli"
Çiftçilerle bir araya gelen Düzce Valisi Selçuk Aslan, "Vefakar çiftçilerimizin, üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir" dedi.
"Hayvancılıkta en büyük atağı Van yaptı"
Van Valisi Ozan Balcı, "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesinden faydalanan vatandaşı ziyaret etti. Vali Balcı, "2021 yılını Sayın Cumhurbaşkanımız küçükbaş hayvancılıkta hamle yılı ilan etmişti. En büyük atağı Van yaptı" dedi.
Şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, yaklaşmakta olan Anneler Günü vesilesiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün tertip ettiği programda aziz şehitlerin kıymetli anneleriyle bir araya gelerek hasbihal etti.
Görevine yeni başlayan kaymakam, langırt oynayarak çocuklarla ilk teması kurdu
İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli oluru ile Bolu’nun Kıbrıscık ilçesine görevlendirilen Kaymakam Metehan Güngör görevine başladı.
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
Huzurevinin temizlik ve düzeni için personele teşekkür etti
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Uğur Ünsal'dan ilçede yapılan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Şehidin baba ocağına bayram ziyareti
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, eşi Emine Aydoğdu ile birlikte, 17 Şubat 2024 tarihinde Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay’ın baba ocağına bayram ziyaretinde bulundu.
Elazığ’daki Ahıska Türklerini bayramda yalnız bırakmadılar
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Göç İdaresi Başkanı Atilla Toros ve il protokolü ile birlikte Aşağıdemirtaş Geçici Konaklama Merkezi’ndeki Ahıska Türkleriyle bayramlaştı.
“Gözlerinde iyilik ve güzellik var”
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova İlçe Müftülüğü’nün organizesinde Hacı Ahmet Çalış Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.
İnşası devam eden köy evlerini inceledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Besni ilçesine bağlı Başlı köyünde inşaat çalışmaları devam eden köy evlerini inceledi.
Çocuklarla kalp işareti yaptı
Patnos ilçesini ziyaret eden Ağrı Valisi Mustafa Koç, yanına gelen çocuklarla yakından ilgilendi. Vali Koç, çocuklarla birlikte kalp işareti yapıp, fotoğraf çektirdi.
Gönül sofrasında şehit aileleri ve gazileri ağırladı
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, Ramazan ayının 16. günü akşamında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile bir araya gelerek oruç açtı.
Samimi iftar sofrasında sohbet ettiler
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yaşlılara Saygı Haftası vesilesiyle iftar yemeğinde Güldal ailesinin konuğu oldu.
Huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında buluştular
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldiler.
“Aklın esaretinden kurtulmuş bir güzel insandı”
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Aksaray Valiliği sırasında tanıştığı ‘aklın esaretinden kurtulmuş’ şehrin tanınan isimlerinden Ahmet’in vefat haberi üzerine duygusal ve vefa dolu bir mesaj yayınlandı.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
Bakan Yerlikaya: Terörü kaynağında pençeledik
Hakkari'ye giden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüksekova’daki 2.945 rakımlı Koç Tepe Üs Bölgesi'nde kahraman Mehmetçikle iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, "Artık hiçbir mera ve yaylalarımız güvenlik nedeniyle kapalı değil, terörü kaynağında pençeledik, etkisiz hale getirdik. Bütün dağlara, ovalara jandarmamız hâkim" dedi.
Vali, 10 öğrenciyi evinde ağırladı
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 'Gurbetteki Ailem' projesi kapsamında Rota Erzincan Uygulaması üzerinden başvuru yapan 10 öğrenciyi konutunda misafir ederek, beraber iftar yaptılar.
Kapı kapı dolaşarak gönüller yaptı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, öncüsü oldukları Gönülden Gönüle projesi kapsamında şehrin her bir yerindeki şehit yakınlarını, gazileri, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.
"Köylerimizin yaşam standartlarını yükseltmek istiyoruz"
Burdur Valisi Türker Öksüz, Kuzköy köyündeki kilit parke ve kapalı sistem sulama hattı çalışmalarını inceledi. Vali Öksüz, "Köylerimizin yaşam standartlarını daha iyi noktalara taşımak istiyoruz" dedi.
Çocukların ve 11 hanenin yüzünü güldürdü
Sosyal projesi “Gönülden Gönüle” ile ilçe ilçe, kapı kapı dolaşmaya, vatandaşların derdini dinlemeye devam eden Vali Seddar Yavuz, bugün de Gebze ilçesindeki ailelerin kapılarını araladı.
Hayır dualarına talip oldu
Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, köy ziyaretleri kapsamında Bağbaşı, Dağdemirler, Yaşamışlar ve Dağyenice köylerini ziyaret etti.
330 okula yeni kütüphanenin kurulduğu Van, kitaba ve kütüphaneye doydu
Van Valisi Ozan Balcı, Koç İlkokuluna yeni yapılan kütüphanenin açılışına katıldı.
“Vatandaşın randevu alamadığı anlayıştan ayağına gidildiği anlayışa…”
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Ömerli İlçesine bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırsal mahallelerin sorunlarını yerinde dinleyen Vali Akkoyun, “Değişen ve gelişen devletimiz, vatandaşlarımızın kurumlardan randevu alamadığı anlayıştan vatandaşın ayağına giden bir anlayışa evrildi” dedi.
“Siz iyiyseniz, mutluysanız biz de mutluyuz”
Burdur Valisi Türker Öksüz, Suludere Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Köy halkının sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, “Bizler size hizmet etmekle görevli insanlarız, siz iyiyseniz, mutluysanız, huzurluysanız biz de huzurlu ve mutluyuz" dedi.
Yeni gönül köprüleri kurdu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programları sebebiyle ziyaretlerini hafta sonları gerçekleştiren Vali Yavuz’a hafta içi ise; en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz'un yanı sıra Vali Yardımcıları ve kaymakamlar gerçekleştirerek, projeye destek olmaya devam ediyor.
"Kayak merkezi, terapi merkezi oldu"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni ziyaret etti. Güzel havanın tadını çıkaran Vali Aydoğdu, "Ergan Dağı Kayak Merkezi, tam anlamıyla bir terapi merkezi oldu. Bu nedenle herkesi merkezimize davet ediyorum" dedi.
Köy kahvesinde vatandaşları dinledi
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kale Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Okulların durumunu kontrol eden ve kahvede köy halkını dinleyen Vali Tanrısever, köyün sorunlarının karşılanması için gerekenlerin yapılacağını söyledi.
"Amacımız; vatandaşlarımızın huzurlu olması"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti. İlçedeki vatandaşların ve esnafmın taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, "İhtiyaç ve taleplere göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Temel amacımız; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olması" dedi.