Arama
Arama Sonuçları
Hasköy tamamlandı, sırada Varto var
Muş Valisi Avni Çakır, doğalgaz bağlama törenine katıldı. Törende konuşan Vali Çakır, "Hasköylü hemşehrilerimize hayırlı olsun. Varto ilçesi de kısa sürede doğalgaza kavuşacak" dedi.
“Her köyümüz pırıl pırıl olacak”
Edirne Valisi Yunus Sezer, Hasköy’de Havsa ilçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi. Vali Sezer, “Parkıyla, yoluyla, köy içi düzenlemesiyle, metruk binaların kaldırılmasıyla beraber her köyümüz pırıl pırıl ve tertemiz bir hale gelecek” dedi.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
Köylerin yaşam standardı yükseltilecek
Ardahan merkeze bağlı Hoçvan Hasköy’ü ziyaret ederek köy halkı ile tanışan Vali Hayrettin Çiçek, köylerin yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.
Vali ve kaymakamların keyifli doğa yürüyüşü
Muş Valisi Avni Çakır, vali yardımcıları ve kaymakamlar ile birlikte tabiat harikası Hasköy ilçesinde hafta sonu keyifli bir doğa yürüyüşü gerçekleştirerek piknik yaptı.
Köz çayı eşliğinde toplantı
Muş Valisi Avni Çakır, ilçe ziyaretleri kapsamında Hasköylü misafirperver vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu buluşmada Vali Avni Çakır, köz çayı eşliğinde çay içerek vatandaşlarla hasbihal edip, sorun ve taleplerini dinledi.
“İstanbul’da eğitime devam edilen riskli okul yok”
İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu’ndaki Hasköy Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak 18 Şubat tarihinde İstanbul Valiliği kararıyla güçlendirme ya da yıkılarak yeniden yapım kararı alınan 93 okulla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Mehmet AKTAŞ
İçişleri Bakan Yardımcısı
Ahmet Sait Kurnaz
Kırıkkale Vali Yardımcısı
Kübra DEMİRER
Uzundere Kaymakamı
Bilgehan Bayar
Aydın Vali Yardımcısı
Murat Sefa DEMİRYÜREK
İskenderun Kaymakamı
Ökkeş Furkan KARAKURT
Çardak Kaymakamı
Murat GÜNEŞ
Eleşkirt Kaymakamı