Arama
Arama Sonuçları
"En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır"
Hayırseverler tarafından yaptırılan okulun açılısına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "En büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır' anlayışıyla ilimizde eğitime büyük önem veriyoruz" dedi.
Okul inşaatlarında teftiş yaptı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Kargıcak Anaokulu ve Emine Gümrükcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu
Nusaybin'de Ömer Özel İlkokulu ve Neriman Özel KETEM Merkezi açıldı
Mardin’in Nusaybin ilçesinde kırsal Yolbilen Mahallesinde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve İş İnsanı Ömer Özel tarafından yapılan "Yolbilen Ömer Özel İlkokulu"nun açılışı yapıldı.
Masumiyetin adı Esma
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesinde okul açılışları yaptı. Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nun açılışında Esma ile tanışan Vali Kumbuzoğlu, küçük Esma’nın ilgisiyle karşılaştı. Kendisi de Esma ile yakından ilgilenen Kumbuzoğlu, “Sen çok özel ve güzel bir kızımızsın. Tebessümün hiç solmasın” dedi.
100 milyon değerinde Kur'an kursu yapılacak
Hakkari'nin Yüksekova ilçesine yapılması planlanan 100 milyon TL maliyetli Hacı Ahmet Albayrak Yatılı Kız Kur'an Kursu için protokol imzalandı. Protokolü imzalayan Vali Ali Çelik, yatırımın hayırlı olmasını diledi.
Önce kitap dağıttı, sonra tavsiye verdi
Samsun'un Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, öğrencilere bin 300 roman ve hikaye kitabı dağıttı. Kaymakam Kayabaşı, en etkili öğrenme yolunun kitap okumak olduğunu belirterek, öğrencilere de bol bol kitap okumalarını önerdi.
"Bu servisi tüm insanlığın hizmetine sunacağız"
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet verecek olan Uluslararası Hasta Servisi Açılış törenine katıldı. Vali Yazıcı, "Bu hasta servisini, vatandaşlarımızın yanı sıra tüm insanlığın hizmetine sunacağız" dedi.
Çocukların dileklerini teslim etti
İstanbul Valisi Davut Gül, “Bir Çocuk Bir Dilek” projesi kapsamında dileklerini belirleyen 11 çocuğun dileğini yerine getirdi. Vali Gül, evlerinde ziyaret ettiği yetim veya öksüz çocukların hediyelerini kendisi teslim etti.
Aşevi 33 yıldır gönülleri ısıtıyor
Şanlıurfa’da yaklaşık 33 yıldır hizmet veren ve her gün 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtımı yapan Aşevi’ni ziyaret eden Vali Hasan Şıldak, ‘Peygamberler şehrinin manevi iklimine yakışan bir oluşum” dedi.
“Amel defterleri kapanmayacak”
Karayazı’ya bağlı Çelikli Mahalle Camiinin açılışını yapan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, “İnşallah buraya maddi manevi destekte bulunanların amel defterleri kıyamete kadar açık kalacak” dedi.
Sağlık Ocağı'nın temeli yağmur altında atıldı
Tekirdağ Çerkezköy ilçesi İstasyon Mahallesi’nde hayırseverlerin yaptıracağı Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün katılımı ile yağmur altında yapıldı.
“Gelin hayırda yarışalım”
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, hayırsever Fidan ve Ali Altıntaş'ın desteğiyle Emirdağ ilçesi Yeni Kacerli Mahallesinde inşa edilen 4 derslikli Fidan-Ali Altıntaş Anaokulunun açılış törenine katıldı.
Yaylaya sağlık evi
Ordu Valisi Muammer Erol, Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylasında hayırsever iş insanı Ziya Bayhan tarafından Sağlık Bakanlığına bağışlanarak Sağlık Evi'ne dönüştürülen hizmet binasının açılış törenine katıldı.
Malatya’nın Yeni Camisi yeniden ayağa kalkacak
6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar alan Malatya’nın tarihi camilerinden, Malatya’nın simgesi Yeni Camiinin Yapım Protokolü, Malatya Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve hayırsever iş insanı Bayram Kızılaslan arasında imzalandı.
“Bu iş para değil gönül işi”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, hayırsever Süleyman Akbıyık ile Kepez ilçesinde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin Protokolü’nü imzaladı.
“Allah sizin gibi gönlü güzel insanların sayısını arttırsın”
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, hayırsever Nevzat İnan ile yapımı devam eden 8 derslikli anaokuluna “Mesude İnan Anaokulu” adı verilmesine dair protokolü imzaladı. Protokolde eğitime verdikleri katkıdan dolayı hayırseverlere teşekkür eden Vali Yazıcı, “Eğitim kalitemizin artması noktasında Antalyalı hayırseverlerimizin katkısı çok büyük. Desteklerinden dolayı hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Hayırsever iş insanlarından depremzedelere destek
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için başlattığı Deprem Yardım Kampanyası, ildeki hayırsever iş insanları, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve devlet kurumlarından ilgi görmeye devam ediyor. Kampanya ilan edildiğinden bu yana özellikle şehrin hayırsever iş insanları önemli miktarlarda bağış yaparak kampanyaya destek oldu.
"Şimdi diğer iller için seferberlik vakti”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Kadir Duman, ilçede hayatın normale dönmeye başladığını belirterek, “Hadi Birecik, artık bu afeti en ağır yaşayan illere seferber olma vakti” dedi.
4 yetim kardeşi 'ev' sahibi yaptı
Manisa'da, anneleri kalp krizinden vefat eden 4 kardeşe Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen’in başlattığı yardım kampanyası ile 'ev' yapıldı.
Kaymakam Çimer, yürüyemeyen Şerife’yi elektrikli bisikletle sevindirdi
Konya Hüyük Kaymakamı Hasan Çimer, ortopedik engeli nedeniyle yürüyemeyen 26 yaşındaki Şerife Yağcı’ya hayırseverler aracılığıyla elektrikli bisiklet temin etti.