Arama
Arama Sonuçları
Pazar esnafı ile tanıştı
Trabzon Hayrat Kaymakamlığına atanan ve 9 Ekim’de ilk kaymakamlık görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Davut Elmastaş, Pazar esnafını ve kahvehaneleri ziyaret ederek Hayratlılarla tanıştı.
“Rabbim geldiğimiz ve gideceğimiz yeri unutturmasın!”
111. dönem kaymakam adaylarından bugün ilk kaymakamlık görevine başlayan kaymakam vekilleri, “Makam senin, unvan senin, şan senin. Sen utandırma Rabbim” diye dua etti.
Merhum Kore gazisinin ailesini yalnız bırakmadı
Tunceli Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, ağustos ayında ebedi hayata uğurlanan Kore Gazisi Yusuf Tuncel için evinin bahçesinde düzenlenen anma programında aileyi yalnız bırakmadı.
Orçun Cüneyt ZOR
Çemişgezek Kaymakamı
Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 873'e yükseldi
AFAD, saat 07.45 itibarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerde 12 bin 873 kişinin hayatını kaybettiğini, 62 bin 937 kişinin yaralandığını bildirdi.
AFAD’ın gönderdiği 92 bin çadırın 50 bini kuruldu
Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), AFAD ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından toplam 1 milyar 639 milyon 774 bin 16 lira acil durum ödeneği gönderdi.
Öksüz ve yetim kız çocuklarıyla buluştu
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yetim ve öksüz kız çocuklarıyla bir araya geldi. Kız çocuklarını hediyelerle sevindiren Ayhan, “Her zaman yanınızdayım” dedi.
Köyü boşaltanlar geri dönecek
Antalya Valiliğinde ‘Akseki Yerel Ürünler Turizmle Buluşuyor Projesi’ imza töreni gerçekleştirildi. Vali Ersin Yazıcı, “Son yıllarda köylerimiz hızla boşalmaya başladı artık tarım bırakılıyor. Bu durumu tam tersine çevirmek için çalışmalar yapıyoruz. Akseki bu proje ile Türkiye’ye çok güzel bir örnek oluşturacak” dedi.
“Türkiye çapında bir Tarım Lisesi için yola çıktık”
Antalya Akseki Kaymakamı Volkan Hülür, Şahinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek bu yıl faaliyete geçen Tarım Bölümü’nün öğrencileri ile bir araya geldi. Kaymakam Hülür, "Türkiye çapında bir Tarım Lisesi için yola çıktık” dedi.
Akseki’nin yerel ürünleri turizm ile buluşacak
Antalya'nın Akseki Kaymakamı Volkan Hülür’ün girişimleri ile Akseki’ye birçok noktada katkı sağlayacak proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandı. Kaymakam Hülür, “Proje ile birlikte Akseki’de özellikle kadınlar çalışacak, üretecek ve ekonomisine katkı sağlayacak” dedi.
Kübra DEMİRER
Uzundere Kaymakamı
Mustafa Ünver BÖKE
Milas Kaymakamı
Kenan Aktaş
Ortaca Kaymakamı
Yunus Emre ALTINER
Keşap Kaymakamı
Cem Afşin AKBAY
Görele Kaymakamı
Ömer Dereci
Mülkiye Müfettişi
Tamer ORHAN
Çorum Vali Yardımcısı
İbrahim ŞENKON
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı
Ömer Övünç Koşansu
Hanak Kaymakamı
Metin Demirel
Çamlıdere Kaymakamı