Akseki’nin yerel ürünleri turizm ile buluşacak;

Akseki’nin yerel ürünleri turizm ile buluşacak

Antalya'nın Akseki Kaymakamı Volkan Hülür’ün girişimleri ile Akseki’ye birçok noktada katkı sağlayacak proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylandı. Kaymakam Hülür, “Proje ile birlikte Akseki’de özellikle kadınlar çalışacak, üretecek ve ekonomisine katkı sağlayacak” dedi....

Köy ve mahallelerde vatandaşları ve ilçedeki esnafları sık sık ziyaret ederek sohbet eden ve dertlerini dinleyen Kaymakam Volkan Hülür, Aksekililere yeni bir müjde verdi. Kaymakamlığın girişimleri ile hayata geçen ‘Akseki Yerel Ürünleri Turizm İle Buluşuyor’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan onay çıktı.

Resim

UYGUN BULUNDU

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen ‘2022 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP)’ kapsamında, Akseki Kaymakamlığı’nın ve Akseki Belediyesi’nin iştirakçi olarak yer aldığı, Akseki Eğitim Hayratı Yapanlar ve Yaşatanlar Derneği’nin başvuru sahibi olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’na (BAKA) sunduğu proje, bakanlık tarafından uygun görüldü.

Resim

KADINLAR ÜRETİME KATKI SAĞLAYACAK

Projenin onaylanmasından duyduğu memnuniyeti ilçe ile paylaşan Kaymakam Hülür, “Proje ile birlikte Akseki’de özellikle kadınlar çalışacak, üretecek ve ekonomisine katkı sağlayacak. Sağlanacak desteğin ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum