Arama
Arama Sonuçları
Vatandaşların derdine derman oldu
Halk Günü Toplantısı düzenleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip, ilgili birimlere talimat verdi.
"15 milyonluk projeyi Ardahan'a kazandırdık"
Hayvan pazarını ziyaret eden ve talepleri dinleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, "İlimizin tarım ve hayvancılığına katma değer katmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamında 15 milyon değerindeki yeni bir projeyi ilimize kazandırdık" dedi.
"Ardahan'da 886 kişi yakalandı"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kentte yaşanan suç ve güvenlik konularıyla ilgili bir verdi. Vali Çiçek, son 7 ayda haklarında arama kararı bulunan 886 kişinin yakalandığını açıkladı.
"Türkiye’nin en kaliteli balını Ardahan’da üretiyoruz"
Ardahan'ın coğrafi işaretli çiçek balını hasat eden Vali Hayrettin Çiçek, "Türkiye’nin en kaliteli balını Ardahan’da üretiyoruz" dedi.
Karadeniz'in en büyük orman deposunu inceledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu'nda inceleme yaptı.
Sinop'ta sel ve taşkın riski en aza iniyor
9 adet paletli ekskavatörün dere ıslahları için çalışmaya başladığını ifade eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "9 iş makinesi ile 8 ilçemizde 21 derede yaklaşık 150 km dere yatağında 1,5 milyon metreküp rüsubat temizliği yapılacak. Bu yıl çalışmalar tamamlandığında sel ve taşkın baskınıyla ilgili ciddi risk azaltma faaliyeti gerçekleştirmiş olacağız" dedi.
Engelli gençlerin asker eğlencesinde halay çekti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 6 engelli genç için düzenlenen asker eğlencesine katıldı. Gençlerle halay çeken Vali Çiçek, engelli gençlerin avuçlarına da askerlik kınası sürdü.
"Ardahan için UNESCO jeopark statüsü almak istiyoruz"
Ziyaret Deresi Kanyonu ile Kalecik Kalesi'ni gezen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan geneli için UNESCO jeopark statüsü almak istediklerini dile getirdi.
"Gazi Kars, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak"
Kars Valisi Ziya Polat, "Gazi Kars, sahip olduğu sosyal, kültürel, tarihi, turistik, tarım ve hayvancılık potansiyeliyle bölgenin ve Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.
Anaokulu öğrencileriyle fidan dikti
Sakarya’nın Pamukova ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında buluştular
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, huzurevi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldiler.
+1 fark hayata tatlılık katar...
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında “Artı bir fark, hayata tatlılık katar” etkinliğinde özel gençlerle bir araya geldi.
Çevik kuvvet polislerini iftarda yalnız bırakmadı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında, iftarını Çevik Kuvvet Polisleri ile yaptı.
"Alın teriyle hizmet edene her daim kapımız açık"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İnönü Caddesi'ndeki esnafın taleplerini dinledi. Vali Çiçek, "Alın teri ve el emeği ile hizmet eden esnafımıza her daim kapımız açık" dedi.
"Öğrencilerimizin güvenliği birinci önceliğimiz"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında “Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı" yapıldı. Vali Çiçek, "Kampüste, yurtta, dolmuşta veya çarşıda öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak birinci önceliğimiz olacaktır" dedi.
Hafta sonunda ders çalışan öğrencileri yalnız bırakmadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köylerden Hanak ilçe merkezine taşınarak getirilen ve hafta sonunda Destekleme Yetiştirme Kurslarında ders çalışan öğrencilerle bir araya geldi.
Ardahan, kurtuluşun 103. yılını kutladı
Ardahan'ın düşman işgalden kurtuluşunun 103. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Ardahan turizmini masaya yatırdı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, Ardahan turizminin geliştirilmesi adına yapılması planlanan çalışmalar bütün hatlarıyla değerlendirildi.
Öğrencilerle bowling oynadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğünce çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören, önceden belirlenmiş lise öğrencileri için düzenlenen film ve bowling etkinliğine katılarak öğrencilerle vakit geçirdi.
Yaban hayvanlarına yem bıraktı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için ormanlık alana yem bıraktı.
Kahramanmaraş'ın işgalden kurtuluşu kutlandı
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla kentte kutlama programları düzenleniyor. 104. kurtuluş yıl dönümü için Vali Mükerrem Ünlüer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
"Yoğun kar sebebiyle çığ riski altındayız"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kentte 2 gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle vatandaşları uyardı. Vali Çiçek, "Yoğun kar sebebiyle çığ riski altındayız. Olumsuzluklara karşı tedbirli olunmasını önemle istirham ederim" dedi.
"Acil durum dışında yola çıkmayın"
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, kent genelinde yoğun kar yağışı ve tipinin devam ettiğini belirterek vatandaşları uyardı. Vali Çiçek, "İl merkezimizde kar kalınlığı 80 cm’ye kadar ulaştı. Vatandaşlarımızdan ricamız acil durumlar dışında yollara çıkmamalarıdır" dedi.
Buzla kaplı Çıldır Gölü'nün tadını çıkardı
Çıldır Gölü'ne giden Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, buz üzerinde atlı kızakla gezinti yaptı ve herkesi Çıldır Gölü'ne davet etti.
Karın kalitesini bizzat test etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Yalnızçam Kayak Merkezi’nde karın kalitesini kayarak test etti. Vali Çiçek, “Yalnızçam Kayak Merkezi’nde kar kalitesi müthiş. Tüm kayak severleri merkezimize bekliyoruz” dedi.
Afet konutları kura çekimine hazır
Kahramanmaraş'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte tamamlanan afet konutlarını inceledi. Karaloğlu ve Vali Ünlüer, kura çekimine hazır olan konutların teslimi hakkında bilgi aldı.
Sezonu açan vali kayak yaptı
Ardahan'da kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasıyla Yalnızçam Kayak Merkezi sezonu açtı. Sezon açılışına katılan Vali Hayrettin Çiçek, tüm kayak severleri Yalnızçam’a davet etti ve ardından kayak yaptı.
Söyleşi sonunda selfie çekti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Dönem Sonu Söyleşi Etkinliği’nde öğrencilerle bir araya gelerek, meslek tecrübelerini anlattı. Vali Çiçek söyleşi sonunda öğrencilerle birlikte selfie çekti.
Şehit ailelerinin acısını paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekat Bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir ile Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez ailelerine Kahramanmaraş’ta taziye ziyaretinde bulundu.
Şehit Müslüm Özdemir son yolculuğuna uğurlandı
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan P.Söz.Er. Müslüm Özdemir için Dulkadiroğlu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.