Arama
Arama Sonuçları
"Kadınlarımız yeter ki üretsinler"
Çilek Fidesi dağıtım programına katılan Burdur Valisi Türker Öksüz, "Kadınlarımız yeter ki üretsinler, biz her zaman onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Vali Öksüz daha sonra da üreticilerle çilek ekti.
"Kütahya'da planlı tarıma geçildi"
Tohum Temini Programı’na katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Tarım ve sanayinin Kütahya'da eş zamanlı olarak gelişmesi için gerekli çabalar gösterildi. Devlet ve hükümet desteğiyle planlı tarıma geçildi" dedi.
"Hayvancılıkta çok ilerideyiz"
Iğdır'da bir aydır şap karantinasında olan Iğdır Canlı Hayvan Borsası, yeniden hizmet vermeye başladı. Açılışa katılan Vali Ercan Turan, "Iğdır'da hayvancılık çok kaliteli düzeyde yapılıyor. Hayvancılıkta çok ilerideyiz" dedi.
Küçükbaş hayvancılıkta büyük adım
Erzincan Valiliği ile Ziraat Bankası arasında “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” Projesi protokolü imzalandı. Vali Hamza Aydoğdu, “Bu projeyle 595 bin olan küçükbaş hayvan varlığımızı daha yukarılara çıkararak, küçükbaş hayvancılıkta Türkiye’nin zirve şehirlerinden biri olacağız” dedi.
Yörük çadırında iftar
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, iftarda Göçen ailesinin Yörük çadırına misafir olarak, Ramazan’ın ve iftarın bereketini paylaştı.
"Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Çölyak Derneğini ziyaret ederek, maddi ve manevi desteklerinin süreceğini söyledi.