Arama
Arama Sonuçları
100 yaşındaki Aliye Nineyi iade-i ziyarete getirdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçen ay ziyaret ettiği 100 yaşındaki Aliye Nine’ye giderek kendisine iade-i ziyarete getirdi.
Valinin hediye ettiği kravatla ziyaretine geldi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta’nın bugün özel bir ziyaretçisi vardı. Geçen hafta hanelerinde ziyaret ettiği ve boynundaki kravatı hediye ettiği şehit kardeşi Cuma, Vali Usta’ya ziyarete geldi. Cuma ziyarete giderken, Vali Usta’nın kendisine hediye ettiği kravatı takmayı da ihmal etmedi.
Erzurum, İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları’na hazır
Dünyanın saygın ve özel spor organizasyonlarından biri olan Deafiympic Oyunları, bu yıl Erzurum’da gerçekleştirilecek. Vali Mustafa Çiftçi, olimpiyatların 34 farklı ülkeden 800 sporcunun katılımıyla 2-12 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini söyledi.
77 kaymakam adayı ilanı Resmi Gazete'de
İçişleri Bakanlığı bu yıl alacağını duyurduğu 77 kaymakam adayı için ilana çıktı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre 3 Aralık’ta yapılacak sınav için başvurular 20-30 Ekim 2023 tarihleri arasında alınaak.
Armağan Yazıcı'ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Burdur Kemer Kaymakamı iken Elazığ’a Vali Yardımcısı olarak atanan Armağan Yazıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İlçe halkıyla kaynaştı
Yaklaşık bir ay önce Siirt’in Eruh ilçesi kaymakamlığı görevine başlayan İbrahim Engin Şenay, merkez ve köylere yaptığı ziyaretler sonrasında vatandaşlarla yakın iletişim kurdu. Okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Şenay, esnaf ve vatandaşlarla da kısa sürede kaynaştı.
Başkana iade-i ziyaret
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, valilik görevine atandıktan sonra kendisini ilk ziyarete gelenlerden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e iade ziyaretinde bulundu.
Depremzede Azra’dan kaymakama karakalem portre
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerin ardından Şanlıurfa’dan Erzurum Şenkaya'ya misafir olarak giden Azra Ercin, kendisiyle yakından ilgilenen Kaymakam Malik Çalışır’ın karakalem portresini çizdi.
Hayat kurtarmaya davet
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, sağlıklı tüm vatandaşları umut olmaya ve hayat kurtarmaya davet etti.
Eski Amasra fotoğraflarından albüm yapılacak
Bartın Amasra Kaymakamlığı tarafından "Geçmişten Günümüze Amasra Projesi" kapsamında, eski Amasra fotoğraflarından oluşturulacak ‘Amasra Albümü’ çalışması başlatıldı.