Arama
Arama Sonuçları
Mardin ve Diyarbakır büyükşehir belediyelerine inceleme
İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır ve Mardin büyükşehir belediyeleri hakkında inceleme başlattı.
20 ilde 90 zehir taciri yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 90 zehir tacirinin yakalandığını açıkladı.
“Batı Trakya bizimdir, biz Rumeli'yiz”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk milletinin sadece 780 bin kilometrekareden müteşekkil olmadığını belirterek, "Bulgaristan'daki ve buradaki (Rumeli) kardeşlerimizin oy hakkını kullanıp temsilinin artması için neler yaptığımızı siz biliyorsunuz. Çünkü Rumeli bizimdir. Çünkü Batı Trakya bizimdir. Biz Rumeli'yiz ve biz o anlayışın ta kendisiyiz." dedi.
"15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sağlık durumuna ilişkin ve deprem bölgesindeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. "15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti. Kontrol edemediğimiz bir durum söz konusu oldu. Ama şu anda biraz daha iyiyim" diyen Soylu, "Bu hastalıkların büyük bölümü genetik zaten. Bakmak lazım, spor yapmak lazım. Öyle bir imkanımız da yok. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum" diye konuştu.
“Yardımların dağıtılmasında ayrımcılık sözkonusu değil”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, afet bölgesinde yapılan yardımlarda ayrımcılık yapıldığı iddialarına cevap vererek, "Burada Sünni ve Alevi kardeşlerimiz var. Burada herkes var. 'Oraya çadır veriyorlar, buraya çadır vermiyor'. Bunun yapılması insanlık dışı. Böyle bir şey yapılabilir mi? En çok çadır Hatay'a geldi" ifadelerini kullandı.
33. 'Kökünü Kurutma' operasyonunda 120 gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu sabah 127 hedefe yönelik 33'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz Kökünü Kurutma Operasyonu'nu başlattık. Şu saat itibarıyla 120 şüpheli gözaltına alındı. Gerek uyuşturucu satıcıları gerek imal ve gerek ticaret yapanlar..." dedi.
Banka işlemlerinde eski kimlik kullanılamayacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yıl Türkiye'deki nüfus idarelerinde 29 milyon 808 bin yüz yüze, e-Devletten ise yaklaşık 146 milyon işlemin yapıldığını açıkladı.
Eski İçişleri Bakanı ve Vali Cahit Bayar vefat etti
Eski İçişleri Bakanı ve Vali Cahit Bayar, dün Ankara'daki evinde, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle 87 yaşında vefat etti.
Alınan tedbirler felaketi önledi
Bartın'daki yoğun yağışlar nedeniyle oluşan sel ve alınan tedbirleri yerinde inceleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "960'ın üzerinde iş makinesi, yaklaşık 5 binin üzerinde personel Batı Karadeniz'deki sel afetinde çalışma ortaya koydu” dedi. Soylu, önceden alınan tedbirlerin olası bir felaketi önlediğini söyledi.