Arama
Arama Sonuçları
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
"Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, şehit Emrah Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesiyle görüşen Vali Aydoğdu, "Yüreklerimiz bir, acılarımız ortak. Gözyaşlarımızı ve anılarımızı paylaşırken, bir kez daha sarıldık, birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu hissettik" dedi.
“Devlet Baba olma bilinciyle her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz”
8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle Sinop Valiliği himayesinde, Aile Destek Merkezleri (ADEM) ve Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM) projesi kapsamında, iftar programı düzenlendi.
Esnafın iftar sofrasına misafir oldu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
"Rabbim, sizleri daima muzaffer kılsın"
Erbaş ver erlerler iftar yapan Kütahya Valisi Musa Işın, "Rabbim, sizleri daima muzaffer kılsın” dedi.
Askerlerin iftar sofrasına misafir oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Zeytinli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan askerlerin iftar sofrasına misafir oldu.
Vali Polat'tan asker ailesine sürpriz
Kars'ta vatani görevini yapan Konyalı Piyade Er Sofu Can Dalkılıç, Kars Valisi Ziya Polat'ın aracılığıyla ailesiyle telefonda görüntülü görüştü.
"Rabbim, bu sofrayı Gazze’de kurmayı nasip etsin"
İstanbul Valisi Davut Gül, kentteki Gazzelilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Vali Gül, "Rabbim bizlere, bu sofrayı Gazze’de de kurmayı nasip etsin" dedi.
"Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, down sendromlu çocuklar ve aileleri ile iftar yaptı. Çocuklarla ilgilenen Vali Yılmaz, "Biz bu çocuklarımızı çok seviyoruz" dedi.
“Gözlerinde iyilik ve güzellik var”
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova İlçe Müftülüğü’nün organizesinde Hacı Ahmet Çalış Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nda düzenlenen iftar programına katıldı.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
Şehit ailesinin iftar sofrasına misafir oldu
Manisa Valisi Enver Ünlü ve eşi Sema Ünlü, Şehit Jandarma İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın ailesine iftarda misafir oldu.
Validen yolculara iftarlık kumanya jesti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, iftar saatinde seyahat eden vatandaşlara iftarlık kumanya dağıttı.
Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu.
Aile sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, koruyucu aileler ve çocukları ile iftar yaptı. Vali Yılmaz, çocuklara, aile yuvasının sıcaklığını yaşatan ailelere teşekkür etti.
Alanya’da yerleşik yabancılar iftar sofrasında buluştu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
“Bütün annelerin duaları sizlerle, ne olur kendinize iyi bakın!”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. H. Volkan Güleryüz ve İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı ile birlikte vatani görevini yerine getiren Mehmetçikler ile iftar programında bir araya geldi.
'Gençlik' iftarına katıldı
Muş Valisi Avni Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan personeller, gençlik liderleri ve gönüllü gençler, kursiyerler ile aileleri için düzenlenen "Gençlik İftarına" katıldı.
İftar sonrası çay davetine katıldı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Darıyerli ve Düzce Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla iftar sonrası çay davetinde bir araya geldi.
'Daha nice 179 yıllara…'
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, “08-10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında şehit yakınları, gaziler, çalışan ve emekli personel ve yakınları ile iftar sofrasında bir araya geldi. Vali Hacıbektaşoğlu, polis teşkilatı mensuplarının Polis Haftasını kutladı.
“Sizlerden ricam, vatandaşlarımıza hizmette kusur etmeyelim”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, valilik çalışanları ile iftar sofrasında bir araya geldi.
Hafız adayı öğrencilerle iftar
Kayseri Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, hafız adayı öğrencilerle iftar bereketini paylaştı.
Gürcistan müftüleri Rize’de kardeşlik iftarına katıldı
Rize Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi tarafından Ramazan Ayında Kardeş Ülke-Kardeş Şehir Buluşmaları kapsamında Gürcistan Müftülerinin katılımıyla Rize’de kardeşlik iftarı düzenlendi.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
"Biz büyük bir aileyiz"
Vali yardımcıları, kaymakamlar ve onların aileleriyle iftarda bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Biz büyük bir aileyiz" dedi.
Fedakar sağlık çalışanlarıyla iftar bereketini paylaştı
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağlık çalışanlarıyla iftar programında bir araya geldi.
Orucunu demir ve çeliğe hayat veren işçilerle açtı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, bugünkü iftarını Karabük Demir Çelik fabrikası (Kardemir) işçileriyle açtı.
Ramazan’ı sokak iftarında gençlerle uğurlayacak
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, gençlerle karşıladığı Ramazan ayını sokak iftarında gençlerle uğurlayacak.
"Depremzedeler için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz"
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, deprem konutlarını inşa eden işçilerle iftarda bir araya geldi. Vali Varol, "Depremzede vatandaşlarımızı yeni yuvalarına bir an önce kavuşturmak için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışıyorsunuz" dedi.
"Personellerimizi ailemden birer üye olarak görüyorum"
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, ilçedeki kamu kurum personelleri ve aileleri ile iftar programında bir araya geldi. Kaymakam Erdoğan, "Ailemden birer üye olarak gördüğüm tüm personellerimizin mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyorum" dedi.