Arama
Arama Sonuçları
Köylerdeki talepleri dinleyip, çalışmaları denetledi
Batman Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, bir günde 6 köyü ziyaret ederek, hem talepleri dinledi hem de çalışmaları denetledi.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
Vatandaşların derdine derman oldu
Halk Günü Toplantısı düzenleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşların taleplerini tek tek dinleyip, ilgili birimlere talimat verdi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
Vali Çelik, çift kale maçta fırtına gibi esti
Hakkari Valisi Ali Çelik, Zapspor futbolcuları ile bir araya geldi. Formasını giyen ve futbolcularla çift kale maç yapan Vali Çelik'in performansı büyük alkış aldı.
Hayvancılık OSB ile 500 milyon liralık gelir
Kütahya Valisi Musa Işın, 820 dekarlık alan üzerinde kurulması planlanan Aslanapa Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi alanında inceleme yaptı. Hayvancılık OSB, kırsaldan göçün önüne geçerek, modern tesislerle yılda 500 milyon liralık gelir sağlayacak.
Muğla'da 385 yangın meydana geldi
2024 yılında orman yangınlarıyla etkin bir mücadele yapıldığını ifade eden Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, "2024 yılında 248’si orman ve 137’si ziraat yangını olmak üzere toplam 385 yangın meydana gelmiştir" dedi.
Zonguldak'ta kaçak maden ocaklarına geçit yok
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kentte yapılan 167 denetimin ardından 96 kaçak maden ocağının kapatıldığı, 61 ton kaçak kömür ele geçirildiğini belirtti.
Bakan ve Vali, nükleer santral inşaatını denetledi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatında inceleme yaptı.
Kalıcı konutlara yerleşen vatandaşların taleplerini dinledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kalıcı konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret etti. Talep ve sorunları dinleyen Vali Varol, "Hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
93 yaşındaki Latif amcanın hayır duasını aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 93 yaşındaki Latif Ural'ı ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
Sahada yıkım çalışmalarını denetledi
Yıkımı devam eden binalarda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Hemşehrilerimizin yıkımları desteklemesi ve yardımcı olmasıyla daha hızlı bir şekilde inşa çalışmalarına başlayacağız" dedi.
1 kilo Sason balı 300 bin liraya satıldı
Sason Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali'ne katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, stantlarda yer alan Sason balını inceledi. Festivalde 1 kilogram organik Sason balı, açık artırmayla 300 bin liraya satıldı.
Vali Şıldak, deprem konutlarını inceledi
İl genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarının yapım aşamalarını birebir takip eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bu kez Bozova’daki Arıkök ve Yaslıca mahallerindeki deprem konutlarını inceledi.
Sahada hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Pehlivan Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Sahada hem inceleme yapan hem de vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Çelik, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.
Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi.
Simav'a 300 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor
Simav'da yapılacak 300 kişilik öğrenci yurdunun temel atma törenine katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Öğrencilerimizin yurtlardaki yaşamını kolaylaştırmak ve buradaki konforlarını muhafaza etmek adına elimizden gelen tüm gayreti yapacağız" dedi.
Vali Elban, yangın bölgelerinde inceleme yaptı
İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Tire ilçesindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı. Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Vali Elban, "El birliğiyle bu zor günlerin üstesinden geleceğiz" dedi.
Kahta'nın yeni kaymakamına başarılar diledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahta Kaymakamlığına atanan Muhammed Üsame Soysal’ı ziyaret ederek, başarılar diledi.
"Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz"
Engelli Azat Altın'ın talep ve sorunlarını dinleyen Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak için yoğun bir çalışma yapıyoruz" dedi.
17 köyün muhtarını tek tek dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova ilçesindeki köy muhtarları ile bir araya geldi. Vali Çelik, 17 köyün muhtarı ile toplantı yaparak, talepleri tek tek dinledi.
"Van'ın imarı ve ihyası için aşkla çalışıyoruz"
Van Valisi Ozan Balcı, bölge hastanesi yerleşkesine yapılan 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatında inceleme yaptı. Vali Balcı, "İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışıyoruz" dedi.
Önce karpuz topladı, sonra ikram etti
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karadağ’ın volkanik eteklerinde geleneksel ata tohumlarıyla yetiştirilen Ortaoba Karpuzu'nun hasadına katıldı. Üreticilerle birlikte karpuz toplayan Vali Sarıibrahim, daha sonra kestiği karpuzu vatandaşlara ikram etti.
"Çocukların tarım işçisi olarak çalıştırılmaması için gayret gösteriyoruz"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, fındık hasadı sezonu için kente gelen mevsimlik tarım işçileriyle bir araya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, "Çocukların tarım işçisi olarak çalıştırılmaması konusunda büyük gayret gösteriyoruz. Aileleri fındık hasadındayken, çocukların hem eğitimlerine hem de sosyal faaliyetlere katılmalarını sağlıyoruz" dedi.
"Halkımızın yararına olan projelerde iş birliği yapacağız"
Belediye başkanlarıyla bir araya gelen Ordu Valisi Muammer Erol, "Halkımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye başkanlarımızla el ele vereceğiz. Halkımızın yararına olan projelerde iş birliği yapacağız" dedi.
"Olası depremlere karşı hazırlıklı olmalıyız"
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında, "Depreme Hazır Bir Hakkari" için yapılan eğitimler ile çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirildi. Vali Çelik, "Gelecekteki olası depremlere karşı hazırlıklı olmak, can kayıplarını en aza indirmede kritik bir rol oynayacak" dedi.
"Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor"
Yamula Barajı kıyısına yapılan “Su Sporları Merkezi”nin açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kentimizde gerçekten muhteşem işler oluyor. Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor" dedi.
Gölbaşı'ndaki muhtarların taleplerini tek tek dinledi
6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Gölbaşı ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, yapılmakta olan deprem konutlarını inceledi. Vali Varol, muhtarların da taleplerini tek tek dinledi.
"Kütahya güzel insanlarla dolu bir il"
Sekiören Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret eden Kütahya Valisi Musa Işın, "Böyle bir ilde görev yaptığım için kendimi şanslı ve mutlu addediyorum. Kütahya güzel insanlarla dolu bir il, Allah bu güzel insanlara güzel hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.