Arama
Arama Sonuçları
"Vatandaşlarımız, dere yataklarından uzak dursun"
Sağanağın etkili olduğu Ordu'da inceleme yapan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, "Dün ve bugün için Samsun ve Ordu’da yağışlarla ilgili olarak turuncu alarm verilmişti. Vatandaşlarımız, dere yataklarından uzak dursunlar" dedi.
Ali Recai Yerlikaya
Mülkiye Müfettişi
Parke taşı döşedi
Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ile birlikte köyleri ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.
“Kan verin, sağlık bulun”
Ordu İkizce Kaymakamı Ali Can Yıldız, kan bağışında bulunarak, “Hem veren insanlar için, hem de verilen kanlardan faydalanacaklar için kan hayattır” dedi.
Bu kez İkizce’de kalplere dokundu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak, temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaret programları kapsamında İkizce İlçesine ziyarette bulundu.
‘Tarladan Sofraya Kadın Emeği’ne 2 milyon liralık destek
Ordu Tarım ve Orman Müdürlüğünce, kendi emeğini kazanca dönüştürerek aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınların bir araya gelerek oluşturdukları kümelenme çalışmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan “Tarladan Sofraya Kadın Emeği Projesi”nin protokolü imzalandı.
Lavanta hasadı yaptılar
Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, ilçede üçüncüsü düzenlenen Lavanta Hasadı Şenliği’nde katılımcılarla birlikte lavanta hasadı yaptı.
Şenol Levent ELMACIOĞLU
Babaeski Kaymakamı
Ekrem Çalık
Kocaeli Vali Yardımcısı
Yusuf Turan
Develi Kaymakamı
Mehmet Ali ÖZTÜRK
Bayındır Kaymakamı
Ömer Çimşit
Eğirdir Kaymakamı
Mustafa Berat KASIMOĞLU
Hakkari Vali Yardımcısı
Dr. Ayhan Özkan
Ankara Vali Yardımcısı