Arama
Arama Sonuçları
Bin 500 yıllık Roma zırhı Gümüşhane'ye getirildi
Gümüşhane'de bulunan Roma Medeniyetine ait bin 500 yıllık zırh, 3 yıl süren titiz çalışmalarının ardından Gümüşhane Müzesi’ne getirildi. Vali Aydın Baruş, eserin müzede sergileneceğini belirtti.
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
İzmir'in dağları yeniden yeşillenecek
İzmir Valisi Süleyman Elban, Karşıyaka'da yangından zarar gören alanların yeniden yeşillendirileceğini belirterek, "Yanan tüm alanı mart ayına kadar 1 milyon 100 bin fidan ile ağaçlandıracağız" dedi.
Köylerdeki talepleri dinleyip, çalışmaları denetledi
Batman Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, bir günde 6 köyü ziyaret ederek, hem talepleri dinledi hem de çalışmaları denetledi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
"Kum zambaklarına zarar vermenin cezası 387 bin lira"
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, koruma altındaki kum zambaklarının çiçek açması dolayısıyla Çıralı Sahili'nde inceleme yaptı. Kaymakam Solmaz, "Kum zambaklarına zarar vermenin cezası artırıldı, 387 bin liralık cezası var" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
"İHA'ların Kahramanmaraş'ta üretilmesi gibi hedeflerimiz var"
Uluslararası ve Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Yarışmaları ödül töreninde konuşan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "İnsansız Hava Araçlarının (İHA) burada üretilmesi gibi hedeflerimiz var. Buna yönelik girişimlerimiz devam ediyor" dedi.
Tahir ARDAL
Gölpazarı Kaymakamı
"Allah milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın"
Pir Ahmet Efendi Kültür Festivali'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Allah ülkemizi, milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın. Onların edeplerini erkânlarını çocuklarımıza aktararak yaşatmaya devam edelim inşallah. Biz hepsine minnettarız" dedi.
Siirt'teki "Işık Hadisesi" hava engeline takıldı
Siirt'in Tillo ilçesinde her yıl 21 Mart ve 23 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Işık Hadisesi, bu sene hava muhalefeti nedeniyle izlenemedi.
Çiftçilerle birlikte nar topladı
Pamukkale ilçesinde nar hasadına katılan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi diledi.
4 ayda ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 4 buçuk ayda ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etti. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Açar, "Bundan sonraki süreçte de yine hep bir araya geleceğiz" dedi.
Emre YEŞİL
Manyas Kaymakamı
İlçe kaymakamı askere gitti
Balıkesir Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, vatani görevini yapmak üzere bir ay ücretsiz izinle ilçeden ayrıldı.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
4 köyü ziyaret edip, çalışmaları denetledi
Tokat Turhal Kaymakamı Ersin Tepeli, Dazya, Çayıraltı, Gökdere ve Yeniceler köylerini ziyarete ederek, devam eden yol çalışmalarını inceledi.
Abdulaziz AYDIN
Bolu Valisi
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
Artvin'de sel felaketi: Yol çöktü
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, kent genelinde etkisini sürdüren aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde, incelemelerine devam ediyor. Vali Ünsal, "Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde heyelanların meydana gelmesi neticesinde, 32 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştı. Yapılan koordineli çalışmalar sonucunda tüm köy yollarımız ulaşıma açılmıştır" dedi.
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutladıklarını ifade eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, onların bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.