Arama
Arama Sonuçları
TİMBİR 1 yaşında
81 il ve 25 ülkede temsilciliği bulunan, 1000 haber sitesinin üyesi olduğu ve Cumhurbaşkanlığı onayı ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) 1 yaşında.
TİMBİR’den Bakan Tekin’in ‘okullarda telefon kısıtlama’ kararına tam destek
Kurucuları arasında miahaber.com.tr’nin de bulunduğu Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in okullarda cep telefonu kısıtlaması kararına tam destek verdi. Araştırmaların çocukların yüzde 30’dan fazlasının İnternet bağımlısı olduğunu ortaya koyduğunu belirten Dr. Basa, TİMBİR olarak bağımlılıkla mücadele konusunda sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.
Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Aksan, İMEF yönetimine girdi
İMEF Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde mevcut başkan Dr. Süleyman Hasan Basa yeniden başkan seçildi. Yönetim kurulunda Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Cengiz Aksan ile Av. Cüneyd Altıparmak da yer aldı.
Türk İnternet Medyası ‘RTÜK Çalıştayı’nda buluştu
Kurucuları arasında Mia Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan’ın da bulunduğu Türkiye İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF), RTÜK işbirliği ile ‘Türk İnternet Medyası Çalıştayı’ düzenledi.
‘Türk internet medyası’ çalıştayda masaya yatırılacak
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) ve Türk İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) işbirliği ile ‘Türk İnternet Medyası Çalıştayı’ düzenleyecek.