Arama
Arama Sonuçları
Vali, sınır kapısında vatandaşların sorununu dinledi
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Habur Sınır Kapısında vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.
"Eğitime, kültüre, sanata yatırımlarımız devam ediyor"
İpekyolu ilçesine yapılan Kütüphane ve Etüt Merkezinde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Eğitime, kültüre, sanata yatırımlarımız devam ediyor" dedi.
Vali Balcı, gençlerle bilek güreşi yaptı
Yaz Spor Okullarının açılış programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Gelecek nesiller bizim için çok önemli" diyerek gençlerle, hem masa tenisi oynadı hem de bilek güreşi yaptı.
Yeni doğan çocuklara ilk hediye Valilik'ten
Van Valisi Ozan Balcı, yeni dünyaya gelen çocuklarını kaydedip kimliklerini çıkarmaya gelen ailelere, çocukları için ilk hediye olarak kitap verdi.
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
"4 milyon kitabı Van'a kazandırdık"
Kitap Van Projesi kapsamında en çok kitap okuyan öğrencilere ödül veren Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap okuma alışkanlığını çocuklarımıza kazandıralım istedik. Kitap okuma kültürünün yaygınlaşması için hep beraber çalıştık ve 4 milyon kitabı ilimize kazandırdık" dedi.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
"4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan iliz"
Kitap dağıtım törenine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Kitap adına çok güzel işler yaptık, biz 4 milyon kitapla Türkiye’de en çok kitaba sahip olan il olduk" dedi.
"Harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parası"
Yüzme havuzu ve kapalı spor salonunun açılışına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Vanlı hemşehrilerimize, kadın, çocuk ve gençlere hizmet etmekten memnuniyet duyuyorum. Bu harcadığımız paralar, devletin gerçek sahibi milletin parasıdır" dedi.
Bölgenin ilk 'Sosyal Kampüsü' yükseliyor
Bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsü'nde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Engelli insanlarımızın ve ailelerinin hayatını kolaylaştıracağız" dedi.
"Çocukların kitap okumasını çok önemsiyoruz"
1. Van Çocuk Edebiyatı Fuarı’nın açılışına katılan Vali Ozan Balcı, "Kitap okuma çocukken kazanılması gereken bir alışkanlık. Bu yüzden çocukların kitap okumasını çok önemsiyoruz" dedi.
Kursları gezdi, öğrencilerin performansını izledi
Van Valisi Ozan Balcı, Edremit ve İpekyolu ilçelerinde açılan resim, müzik ve drama okullarını gezdi. Vali Aygöl, halk oyunları ve drama eğitimi gören çocukların sergilediği performansları izledi.
Teknoloji bağımlılığına karşı eğitim verildi
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Umut Kasman'ın büyük önem verdiği teknolojiyi doğru kullanma ve teknoloji bağımlılığı ile mücadele kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nde seminer düzenlendi.
Sporcu Fabrikası açılışa hazırlanıyor
Van Valisi Ozan Balcı, İpekyolu ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Sporcu Fabrikası’nı gezdi. Balcı, kentin spor altyapısına büyük katkı sağlayacak olan sporcu fabrikasının tamamlandığını ve kısa sürede hizmete açılacağını söyledi.
“Sporu ve sporcuyu seviyorum”
Van’a çok önemli spor yatırımları yapan, sporu ve sporcuyu seven Vali Ozan Balcı, Edremit’te inşaatı süren yeni spor lisesinin en kısa sürede eğitime açılacağını söyledi.
Hastane inşaatının hızlandırılmasını istedi
Hakkari Valisi Ali Çelik, bölgedeki ikinci hastane olarak hizmete girecek olan Yüksekova Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Van'a ilk yer altı sulama göleti yapılıyor
DSİ 17. Bölge Müdürlüğü tarafından Van'da ilk defa yer altı sulama göleti inşaa ediliyor.
Van'ın ilk kapalı semt pazarlarının yapımı sürüyor
Van Büyükşehir Belediyesince kentteki pazar geleneğinin sürdürülmesi ve vatandaşların hijyenik bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen kapalı semt pazarlarının yapımı sürüyor.
İslahiye’ye Sosyal Girişimcilik Merkezi kurulacak
Avrupa Birliği tarafından desteklenen, Dünya Bankası koordinasyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen SEECO Projesi (Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi) kapsamında iş ve işlemleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve İslahiye ilçesinde kurulacak olan Sosyal Girişimcilik Merkezi açılması için hazırlanan Protokol, Valilik Fuaye Salonunda imzalandı.
“Sulu tarımla çiftçimizin üretimi artacak, yüzü gülecek”
Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında, DSİ 17. Bölge Müdürlüğündeki toplantıda Van’a yapılan ve yapılacak olan sulama göletleri, taşkın koruma yatırımları ile hayvan içme suyu projeleri değerlendirildi.
Van'da kurtuluş günü coşkusu
2 Nisan Van'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı dolayısıyla Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
İpekyolu’ndan deprem bölgesine konteyner desteği
Van İpekyolu Kaymakamlığı ve İpekyolu Belediyesi, deprem felaketinin hemen ardında bölgeye yönelik başlattığı yardım seferberliğini sürdürüyor.
Köpek saldırısında ölen çocuğun ailesinin acısını paylaştı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, köpek saldırısı sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Emir Mete Durna'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Liseli gençler masa tenisinde yarışacak
Sporun her dalına katkı sunacak çalışmalarla adından söz ettiren Van İpekyolu Belediyesi yeni bir çalışmaya daha imza atarak ilçe sınırlarındaki liselerde masa tenisi turnuvası düzenliyor.
Çevre yolu trafik yükünü hafifletecek
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Kamu hizmetleri tüm mahallelere ulaşacak
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
İpekyolu’nun vizyon projeleri hayata geçiyor
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın beraberinde, Belediye meclis üyeleri, merkez 20 mahalle muhtarı ve Ak Parti İpekyolu İlçe yönetimiyle birlikte ilçede hayata geçecek vizyon projeleri gezerek yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Öğrencilere hediye internet paketi
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, ilçede yaşayan gençlere internet müjdesi verdi.
Amatör spor kulüplerine 2 milyon TL destek
Van Valisi Ozan Balcı, Amatör Spor Haftası açılışı dolayısıyla yapılan törende kentteki amatör spor kulüplerine 2 milyon TL’lik nakdi yardımda bulundu.
Dünya Temizlik Günü’nde kıyı temizliği yaptı
Van İpekyolu Belediyesi, Dünya Temizlik Günü kapsamında İskele Sahili'nde kıyı temizliği yaptı.