"Sağlık yatırımlarına büyük önem veriyoruz";

"Sağlık yatırımlarına büyük önem veriyoruz"

Sağlık alanında biten ve yapımı devam eden yatırımları inceleyen Van Valisi Ozan Balcı, sağlık yatırımlarına büyük önem verdiklerini vurguladı....

Van Valisi Ozan Balcı, ilk olarak Edremit ilçesinde inşaatı devam eden sağlıklı hayat tarzını teşvik etmek, birinci basamak sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve bu hizmete ulaşmayı kolaylaştırmak için yapılan Sağlıklı Hayat Merkezini ziyaret etti. Ziyaretlerde Vali Balcı'ya, Vali Yardımcısı İbrahim Gültekin ve Edremit Kaymakamı Yücel Erdem de eşlik etti.

"İHALE AŞAMASINDA OLAN YATIRIMLARIM VAR"

İl Sağlık Müdürü Muhammet Tosun’dan bilgi alan Vali Balcı, sağlık yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirterek, "İlimizde; Gevaş 50 yataklı Devlet Hastanesi, 7 adet Aile Sağlık Merkezi, 2 Adet Acil Sağlık İstasyonu, 2 Adet Sağlıklı Hayat Merkezinin inşaatları devam ediyor. En kısa zamanda hizmete açılacak. Ayrıca projesi tamamlanan ve ihale aşamasındaki yatırımlarımız da var. Bunlar ise 800 yataklı Şehir Hastanesi, 50 ünitlik Ağız Diş Sağlığı Merkezi, 8 Adet Aile Sağlığı Merkezi, 2 Adet Sağlık Hizmetleri Merkezi, 1 Adet Aile Sağlık Merkezi, 150 yataklı Erciş Devlet Hastanesi Ek Binası, 150 yataklı Muradiye Devlet Hastanesi, 150 yataklı İpekyolu Bostaniçi Devlet Hastanesi, 75 yataklı Başkale Devlet Hastanesi, Özalp Devlet Hastanesi Ek Binası, Özalp Devlet Hastanesi 17 ünitlik Diş Merkezi ve Özalp Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum