Arama
Arama Sonuçları
Afyonkarahisar’ın köyleri alt yapıya kavuştu
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi alt yapı yatırımlarına hızla devam ediyor. 2022-2023 yılı yatırımları kapsamında köylerde alt yapı çalışmaları hızlanırken, içme suyu şebekeleri, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatları başta olmak üzere köylerdeki alt yapılar yenilendi.
"Adıyaman'ın içme suyunu karşılayacak"
Adıyaman'da 34 km’lik Gürlevik isale hattı ile 20 bin m3’lük içme suyu deposunun açılışına katılan Vali Dr. Osman Varol, "Şehrimizin içme suyu ihtiyacını karşılayacak bu önemli yatırım hayırlı olsun" dedi.
"Bir araya gelince işler çözülüyor"
Enez ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez aylık toplantıda bir araya gelen Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor" dedi.
Yoncalı Barajı 17 bin hektarı sulayacak
Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Arguvan İlçesini ziyaret eden Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı Arguvan Kaymakamı Adem Karataş ve ilçe protokolü karşıladı.
Hatay’ın ‘su ve alt yapı’ sorunu masaya yatırıldı
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in ev sahipliğinde, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel tarafından organize edilen ‘Su ve Altyapı’ konulu değerlendirme toplantısı, Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.
Seben'e yeni kaymakamlık binası
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Seben ilçesinde yapımı devam eden yeni kaymakamlık binası ile depreme dayanıksız olarak belirlenen okullardan yıkılarak tekrar yapılan Seben Çok Programlı Lise inşaatlarında incelemelerde bulundu.
Sivas’ın su sorunu çözülüyor
Sivas’ta yaşanan içme suyu sorununu çözmek adına Pusat Özen Barajından, 4 Eylül Barajına çekilen ishale hattında çalışmalar son aşamaya geldi.