Arama
Arama Sonuçları
Almus'un ikinci hanım ağasına madalya verdi
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Kınık beldesinde ikamet eden Songül Yılmaz’ı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi. Kaymakam Çömen, "Songül Yılmaz, Çaykaya Köyüne hanım ağa ilan edilen Gonca Yalçın’ın ardından ilçemizin ikinci hanım ağası oldu" dedi.
Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan'a tavsiye verdi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Kocaeli'nde yaşayan ve Erzurum'a Vali olmak isteyen Eyşan Duru ile bir araya geldi. Vali Çiftçi, Eyşan'a önemli tavsiyelerde bulundu.
“Milletimiz size 5 yıl yetki verdi. Hep birlikte huzur içinde saygıyla çalışalım”
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda muhtarlığa seçilen köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
Vali koltuğunu merak eden Kısmet muradına erdi
Erzurum Valiliği sosyal medya hesaplarının sıkı takipçilerinden Kısmet Pala, annesi Naciye Pala ile birlikte Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti.
Öğretmen çiftin isteğini kırmayan Kaymakam Karakaş, ilk kez nikah kıydı
Seçimler yenileninceye kadar Belediye Başkanlığına vekalet eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçedeki öğretmen çiftin nikahını kıydı.
Vali Çeber, pastanede katmer yaptı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, sosyal medyadan aldığı davet üzerine ziyaret ettiği pastanede katmer yaptı.
Talha'nın TOGG isteğini yerine getirdi
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören Talha’yı unutmadı. Vali Kumbuzoğlu, Talha'nın TOGG’a binme istediğini de yerine getirdi.
İlk defa sinemaya gittiler
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesine bağlı Kargın Beldesinde okuyan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş olan yaklaşık 40 öğrenciyi Erzincan merkezde ağırlayarak, öğrencilerin isteğini yerine getirdi.
Gençlere verdiği gezi sözünü tuttu
Siirt Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Eruh Meslek Yüksekokulu ziyaretinde öğrencilere verdiği Cizre kültür gezisi sözünü yerine getirdi.
Öğrencilerin isteğini yerine getirdi
Çankırı Kurşunlu Kaymakamı Ahmet Yeşilyurt, okul ziyaretlerinde öğrencilerin kendisinden talep ettiği kitapları okullara gönderdi.
Ayağı kırılan öğrenciye 'geçmiş olsun' ziyareti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz hafta cuma namazı sonrası düşerek ayağı kırılan Aziziye Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Sefa Güloğlu'na geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Minik Asya’nın isteğini kırmadı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, sömestr karne töreninde kendisini evine davet eden Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu öğrencisi Asya Şimşek ve ailesini ziyaret etti.
Dün elini öptüğü Ömer amcanın bugün vefat haberini aldı
Düzenli olarak köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertleriyle dertlenen Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı’nın dünkü durağı Kızıluşağı Köyü oldu. Köyde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Kundakçı, 82 yaşındaki hasta Ömer Güreli’ye de misafir oldu.
Karnesini alan İpek valiyi görmek istedi
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kendisine karnesini göstermek isteyen İpek Nur ile bir araya geldi. İpek'in karnesini inceleyen Vali Çeber, kendisini de tebrik etti.
Şehit polisin emanetini sevindirdi
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Şehit Polis Memuru Hüseyin Gümüş'ün ailesini makamında kabul etti. Aileyle yakından ilgilenen Vali Çeber, şehidin emaneti küçük kızı da hediyelerle sevindirdi.
Hayır duasını aldı
Erzurum Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan, vatandaşların davetlerine icabet ederek aile büyüklerinin hayır duasını aldı. Sarıdoğan, özellikle kendisiyle görüşmek isteyen 90 yaşındaki teyzenin hatırını sorarak, sağlığı hakkında bilgi aldı.
"Emek veren üreticimizin yanındayız"
Burdur'un Bucak ilçesinde üreticilere 5 bin Melli İnciri fidanı dağıtıldı. Dağıtım programına katılan Vali Türker Öksüz, "Emek veren, alın teri döken üreticimizin her zaman yanındayız. Yeter ki siz üretin, üretme isteğinizi ortaya koyun" dedi.
“Ahde vefa imandandır”
Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, 9 yıldır Koah hastalığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan emekli kaymakamlık personeli Mustafa Köseoğlu’nu ziyaret ederek, ‘Teşekkür Plaketi’ verdi.
Gonca, köyünün hanım ağası oldu
Tokat'ın Almus Kaymakamı Emre Çömen, Çaykaya köyüne hanım ağa olmak isteyen down sendromlu Gonca Yalçın'ın bu isteğini hayata geçirdi. Kaymakam Çömen, Gonca'yı hanım ağa ilan etti, birde madalya verdi.
96 yaşındaki Kezban teyzenin isteğini gerçekleştirdi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kendisiyle tanışmayı çok isteyen 96 yaşındaki Kezban Akçalı'nın misafiri oldu.
Kitap fuarı tüm şehri buluşturdu
20 Ekim’de “Oku! Bu 100 Yıl Senin” mottosuyla kapılarını açan Batman 6. Kitap Fuarı, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünün kutlandığı 29 Ekim’de Türkiye Yüzyılına yakışır bir final yaptı. Kitapseverlerin akın ettiği fuarı 464 bin 930 kişi ziyaret etti ve bu katılım sayısı ile Batman, kırılması zor bir rekora imza attı.
Minik öğrencinin mektuplu davetini kırmadı
Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisini mektupla okula fidan dikmeye davet eden öğrenciyi kırmadı. Okula giden Vali Çelik, minik öğrenciyle fidan dikti.
Üçüncü Yaş Üniversitesi için imzalar atıldı
Sinop Valiliği himayesinde, Sinop Üniversitesi'nin koordinesinde ve ilgili kurumların iş birliği ile, üçüncü yaş grubundaki (60 yaş ve üzeri) büyüklerin, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel yaşamlarına destek olmak, öğrenme zevkini hayat boyu sürdürmelerini sağlamak amacıyla; “Üçüncü Yaş Üniversitesi (3YÜ)” projesi hayata geçirildi.
Yunus ekiplerinden ağlatan doğum günü sürprizi
Çorum’da diyabet hastası olduğu için Polis olamayan 19 yaşındaki Yağmur Dağlamaz’a Yunus ekipleri sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Mutlu gününde polisleri karşısında gören genç kız, gözyaşlarına hakim olamadı.
Özel öğrencilerin isteğini kırmadı, TOGG’u okula götürdü
Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin isteğini geri çevirmedi, yerli ve milli araba TOGG’u okula götürdü.
Özel birey Mumine’nin yol isteğini yerine getirdi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, ilçe, belde ve köy ziyaretleri programı kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
“Devletimizin kapısı her zaman açık”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Şehit aileleri, gaziler ve depremzedeleri yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ramazan Bayramı ziyaretleri çerçevesinde, şehit aileleri ve gazileri ve depremzede aileleri yalnız bırakmadı.
“Meydan boş mu kalsın, sayın valim”
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, valilik önündeki meydanda güneşli günün tadını çıkaran ‘yaş ortalaması altmış beş’ olan vatandaşlarla elinde tesbihle sohbet etti.
Vali Sonel, Mercan’ın küpe takma hayalini gerçeğe dönüştürdü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, mikrotia (doğuştan kulak yokluğu, bozukluğu) hastası 11 yaşındaki Mercan Kovan’ın küpe takabilme hayalini gerçeğe dönüştürdü.