Arama
Arama Sonuçları
827 kişi 9 işçiyi arıyor
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında yaşanan büyük toprak kaymasının ardından 827 personel, toprak altındaki 9 işçiyi arıyor. Heyelana ilişkin adli soruşturma başlatılırken, toprak kayması sonucu akan malzemenin Fırat Nehri'ne ulaşmaması için tüm önlemler alındı.
Hataylı besicilere süt soğutma tankı desteği
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’da besicilik yapan 110 üreticiye toplam 330 adet süt soğutma tankı ve jeneratör dağıtım törenine katıldı.
Depremzede çiftçilere 4,5 milyonluk destek
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Yeşilyurt/Sütlüce Mahallesi Sincikler Küme Evlerinde depremde zarar gören üreticilere yönelik gerçekleştirilen “Besilik Hayvan ve DAP İdaresi Başkanlığı Hayvansal Üretim Destek Programı Kapsamında Makine Ekipman Dağıtım Törenine” katıldı.
Seçim güvenlik önlemleri hazır
Afyonkarahisar Vali Vekili Uğur Kolsuz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi için gerekli çalışmaların titizlikle yapıldığını kaydederek, “Özellikle elektrik kesintilerinin önüne geçebilmek amacıyla ilgili kurumlarla koordine sağlanıp jeneratör ve benzeri güç kaynaklar kullanıma hazır bulundurulacaktır. Sandık kurulacak olan binaların bahçesini görecek şekilde güvenlik kameraları çalışır haldedir” dedi.
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Seçim Genelgesi'
İçişleri Bakanlığı, seçim tedbirlerine ilişkin 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleşmesi için alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi ve mahallin şartlarına göre ilave tedbirlerin alınmasının büyük önem arz ettiği ifade edilerek, oy verme günü öncesinde, sırasında ve sonrasında alınan sıralandı.
Ordu depremzedeler için seferber oldu
6 Şubat 2023 günü merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremlerin açtığı yaraları sarmak için tüm Türkiye'de olduğu gibi Ordu halkı seferber oldu.
“Kalbimiz depremzedelerle atıyor”
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan deprem felaketinin ardından tüm ülke seferber oldu.
Giresun’dan deprem bölgesine yardım konvoyu
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Giresun’da da hissedilen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası afet bölgesine Giresun’dan bir yardım konvoyu daha yola çıktı.
Yeni 'Mobil AFAD' aracını inceledi
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nün araç parkına yeni katılan ‘Mobil Koordinasyon ve Haberleşme Aracı’nı inceledi. Doruk, mobil aracın sahada koordinasyonu sağlayacağını belirtti.
5 bin kaz palazı dağıttı
Ağrı'da kaz yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla 100 çiftçiye 5000 kaz palazı dağıtıldı. Valilik öncülüğünde hayata geçirilen ve maliyetinin yüzde 80'i İl Özel İdaresi tarafından karşılanan Kaz Palazı Projesi kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce program düzenlendi.
Kırıkkale Valiliği, Koah Hastası şehit babasına jeneratör hediye etti
Kırıkkale Valiliği, 59 yaşındaki KOAH hastası ve şehit babası Murat Ceylan'ın elektrik kesintilerinden etkilenmemesi için jeneratör hediye etti.