Arama
Arama Sonuçları
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
Polis adaylarına seslendi: Üniformanıza yakışmayan hal ve hareketlerden uzak durun
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek aday polis öğrencileri ile bir araya geldi.
Asırlık cami kılınan ikindi namazıyla ibadete açıldı
Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Hüseyin Hoca köyünde bulunan asırlık Hüseyin Hoca Köyü Sahil Cami’sinin restorasyonu tamamlandı. Tarihi cami, kılınan ikindi namazıyla ibadete açıldı.
203 öğrenci polisliğe ilk adımı attı
Rize Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 203 öğrenci düzenlenen 28. mezuniyet töreniyle polisliğe ilk adımı attı.
İnci SEZER BECEL
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Adem Ünal
Amasya Vali Yardımcısı
Akşam yemeği servisi Kaymakamdan
Rize Kalkandere Kaymakamı Ahmet Açıkgöz, Tatlısu Yatılı Kur’an kursunu ziyaret etti. Öğrencilerin akşam yemeğine misafir olan Kaymakam Açıkgöz, yemek servisini de kendisi yaptı.
‘Hizmetkar Devlet’ Anlayışıyla Bir Valilik Efsanesi: Recep Yazıcıoğlu
Yeni Şafak Gazetesi’nden Nuriye Çakmak Çelik, 8 Eylül 2003 günü 55 yaşında vefat eden ‘efsane vali’ Recep Yazıcıoğlu’nu yazdı. Çelik, Yazıcıoğlu’nun her zaman ‘Hizmetkar Devlet’ anlayışıyla çalıştığını, vefatının ardından yıllar geçmesine rağmen kendisi için mücadele ettiği halk tarafından da unutulmadığını belirtti.
Arıcılara 1.341 kovan dağıtıldı
Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce uygulanan ''Arıcılığın Geliştirilmesi Projesi" kapsamında bin 341 adet kovan dağıtımı yapıldı.
Ali CANDAN
Serdivan Kaymakamı
Ömer Çimşit
Eğirdir Kaymakamı
Yunus Emre ALTINER
Keşap Kaymakamı
Eyüp Kaykaç
Karaburun Kaymakamı
Sercan YILMAZ
Otlukbeli Kaymakamı
Harun Kaya
Hatay Vali Yardımcısı
Abdulkadir Umut Kasman
İpekyolu Kaymakamı
Cemal ŞAHİN
Serik Kaymakamı
Aydın Abak
Antalya Vali Yardımcısı
Nurettin ATEŞ
Antalya Vali Yardımcısı