Arama
Arama Sonuçları
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
Çorum'da çöp toplayan engelli çocuğa saldıranlar gözaltına alındı
Çorum Valiliği, çöpten kağıt toplayan zihinsel ve bedensel engelli çocuğun darp edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
Bir kişiyi darbeden 3 şahıs gözaltına alındı
İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medyada bir kişinin 3 kişi tarafından darp edildiği görüntülerin paylaşılması üzerine başlatılan inceleme kapsamında 3 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
Erzurum'un huzuru için talepleri tek tek not aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında Huzur Toplantısı yapıldı. Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not alan Vali Çifti, vatandaşın huzuru ve güvenliği için gerçekleştirilecek uygulamalar hakkında gerekli mercilere talimat verdi.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
"İstanbul'daki 99 suç çetesi çökertildi"
2024 yılının 6 ayına ilişkin asayiş verilerini açıklayan İstanbul Valisi Davut Gül, "Organize suçlarla mücadelede 2024 yılının ilk 6️ ayında, 137 operasyonda; 99 suç çetesi çökertildi" dedi.
Kütahya'da ormanlara giriş-çıkışlar yasaklanıyor
Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında bir araya geldi. Vali Işın, orman yangınlarını önleme kapsamında 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında ormana giriş ve çıkışların yasaklandığını belirtti.
Batman'da dev aydınlatma projesi
Türkiye’de bir ilk olan 5 bin 500 metrelik dev led aydınlatma projesinin lansmanını Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp gerçekleştirdi.
Vali drone uçurdu
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl 3. Fotoğrafçılar Maratonu’na katılan fotoğrafçıların drone’unu uçurdu. Vali Usta, “Ben de bu vesile ile kısa bir drone uçurma heyecanı yaşadım” dedi.
Ertuğrul Gazi türbesine saygı sürüşü
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Motosiklet Derneği üyeleriyle birlikte şehrin tarihi ve manevi kıymetlerinden Ertuğrul Gazi’nin türbesini ziyaret etmek için oluşturulan motosiklet konvoyuna eşlik etti.
"Okul çevresindeki tedbirler ciddiyetle uygulanacak"
Kütahya Valisi Musa Işın’ın başkanlığında “Okul Güvenliği Toplantısı” yapıldı. Vali Işın, "İlk yarıyılı sorunsuz tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. İkinci döneme güvenli ve huzurlu bir başlangıç yapabilmek için alınan tedbirler ciddiyetle uygulanacak" dedi.
“Karada, havada, denizde seçimle ilgili tüm tedbirleri aldık”
Antalya Valisi Hulusi Şahin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde uygulanacak seçim güvenliği tedbirleri hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, "“Karada, havada, denizde seçimle ilgili tüm tedbirleri aldık” dedi.
Polis, kalbi duran adamı hayata döndürdü
Kastamonu'da bir bankada sıra bekleyen 54 yaşındaki adam aniden rahatsızlandı. Banka görevlileri durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada bankanın önünden geçerken içerdeki telaşı fark eden Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü polisleri Reşat Susuz ve Serdal Aydın hemen duruma müdahale etti.
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Kokutata: Gazetecilik toplumun vicdanına aynadır
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, “Gazetecilik, toplumun vicdanını simgeleyen bir aynadır. Bu ayna, doğru haberle, hakikati yansıtarak toplumu bilinçlendirir ve demokratik sürecin aydınlatılmasına katkıda bulunur” dedi.
İlçenin 69 noktasına kamera kuruldu
Kocaeli'nin Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Vali Seddar Yavuz'un talimatlarıyla park, bahçe ve riskli alanlara 69 kamera sisteminin kurulduğunu ifade etti.
Hareketli kameralar da entegre edilecek
Balıkesir’in Edremit ilçesinde kamu güvenliğinin sağlanması noktasında etkin bir şekilde kullanılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemine dahil olan kameraların sayısının artırılması çalışmalarında sona gelindi.
Yağdonduran geçidi kabus olmaktan çıkıyor
Sivas-Malatya Karayolu üzerinde yer alan ve kış aylarında sürücülerin kabusu olan Yağdonduran geçidi artık kabus olmaktan çıkıyor. Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, özellikle kış aylarında güvenli geçişi sağlayacak olan Yağdonduran Tüneli'nin açıldığını belirtti.
Çocuk parklarına kamera takılıyor
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un talimatıyla kentte bulunan tüm çocuk parklarına ve mesire alanlarına aydınlatma ve kamera sistemleri kuruluyor.
Sınırda inceleme
Suriye sınır hattında bulunan askeri birlikleri denetleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Her türlü yasadışı geçişi engellemek için fedakârca nöbet tutan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Çorum Valiliği'nden 'asansör' açıklaması
Çorum Valiliği, KYK yurdunda arızalanan asansörde 6 öğrencinin mahsur kaldığına yönelik haberler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Yurtta bulunan kamera kayıtlarının incelendiğini belirten Valilik, 6 öğrencinin sorunsuz bir şekilde asansörden indiğini, asansörün önünde herhangi bir korku ve paniğin yaşanmadığını kaydetti.
“Beş aylık hamile eş versin devlet”
Sakarya Vali Yardımcısı Şair Aslan Avşarbey, bir babanın tembel evladı için devletten isteklerini dizelere döktü. Çok sayıda babanın duygularına tercüman olan Avşarbey, ‘Tembel Evlat Destanı’nda bir babanın isyanını gülümseten nüktelerle anlattı.
Şehidin baba evine giren hırsızlar yakalandı
Elazığ Valisi Ömer Toraman, Şehit Binbaşı Zafer Kılıç’ın baba evinden hırsızlık yapan ve şehidin 1992’de annesine hediye ettiği saati de çalan 3 şüphelinin yakalandığını aileye bizzat söyledi.
Duyarlı polise başarı belgesi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde bir türlü karşıdan karşıya geçemeyen küçük kız çocuklarına yardım eli uzatan Polis Memuru Anıl Çolak’ı ödüllendirdi.
Okullarda en küçük olaya bile taviz verilmeyecek
11 Eylül’de başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılı öncesi Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında okul güvenliği toplantısı düzenlendi.
Bakanlıktan Valiliklere yeni öğretim yılı genelgesi
İçişleri Bakanlığı’nca 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülebilmesi adına 81 il valiliğine asayiş ve trafik tedbirleri konulu genelge gönderildi.
Demirağ OSB yıl sonuna kadar dolacak
Sivas merkeze 25 km mesafede bulunan Sivas Demirağ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlar yüzleri güldürdü. Demir Çelik Fabrikası Körtuzla mevkiinde 814 hektar alanı kapsayan ve kamulaştırma ile altyapı çalışmaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın kredi desteğiyle gerçekleşen Demirağ OSB’de sanayi parsellerinin büyük çoğunluğu doldu.
Erciş’te ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ açıldı
Van’ın Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Van Gölü kıyısında böyle bir büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
AFAD gönüllüsü muhtarlara sertifika
İstanbul Valisi Davut Gül, sabah erken saatlerde Silivri’de gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, tamamı AFAD gönüllüsü olan Silivrili muhtarlara AFAD gönüllüsü sertifikalarını takdim etti.
İçişleri’nde Yerlikaya dönemi
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni İçişleri Bakanı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu. Bakanlıkta yapılan devir teslim töreninde, Süleyman Soylu görevi Ali Yerlikaya'ya bıraktı.