Arama
Arama Sonuçları
"Şeker fabrikası ilçemizin kalkınmasına katkı sağlıyor"
37. Dönem Şeker Pancarı Alım Kampanyasına katılan Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, "İlçemizde tarımın öncüsü ve tarıma dayalı ilk sanayi kuruluşlarından olan Türkşeker Erciş Şeker Fabrikası ilçemizin kalkınmasından büyük katkı sağlamaktadır" dedi.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu TİMBİR'den Türkiye'de bir ilk
Mia Haber'in kurucularının da arasında olduğu, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) bünyesinde teşekkül eden ve TOBB UYUM’un işbirliği ile faaliyete geçecek olan Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruldu. Uzun bir süredir çalışmaları devam eden GİMMER için ilk kurucu işbirliği protokolü imzalandı.
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
"Kan vermek can vermektir"
Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Kan candır. Kan vermek can vermektir" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
Hastalığını hiçe sayıp, Hatay için çalıştı
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremler sonrası Hatay'a koordinatör vali olarak atanan ve o dönem kanser tedavisi gören eski Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen "Uluslararası İyilik Ödülleri"nde "Vefa Ödülü"nün sahibi oldu.
Hayırsever şehri Alanya’dan Kahramanmaraş’a eğitim yuvası
Antalya Alanya Kaymakamlığı, Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile depremle sarsılan Kahramanmaraş iline Alanya adını taşıyan ilkokul yaptırılıyor.
Vali Baydaş, kurbanını Diyanet’e bağışladı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı'na verdi.
“Kanatların güçlü olsun Orman!”
Düzce Valisi Selçuk Aslan, geçtiğimiz hafta Dipsizgöl Köyü'nde yaralı olarak köylüler tarafından bulunup, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından tedavi edilen Şahin'i Düzce Kent Ormanı'nda doğaya saldı.
"Hayri hizmetlere kaynak aktarmanızı temenni ediyorum"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova ilçesinde inşa edilecek olan eğitim kampüsüne ait protokolü imzaladı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yavuz, "Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, ekonomik durumu müsait olan kardeşlerimizin şehrimizin eğitimine, sağlığına kısacası hayri hizmetlere kaynak aktarmasını temenni ediyorum” dedi.
Karaman’dan Gazze’ye 5 tır insani yardım daha
İsrail’in zulmü altında inleyen Gazze’ye ulaştırılmak üzere Karaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ve Kızılay Karaman Şubesince düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 5 tırdan oluşan insani yardım malzemesi daha yola çıktı.
Van ve Bitlis’te gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 15 gün süreyle yasaklandı
Van Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde 3 Nisan'dan geçerli, 17 Nisan da dahil olmak üzere 15 gün süreyle Valilik ve Kaymakamlık makamlarınca uygun görülenler hariç olmak üzere, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu hükümlerine göre düzenlenecek gösteri yürüyüşü, açık hava toplantıları ve kapalı yer toplantılarının yasaklandığı belirtildi.
Seçimi kazanan rakibini tebrik etti
Dün gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Vali Abdullah Erin, seçimi kazanan rakibi DEM Parti adayı Ahmet Türk’ü tebrik etti.
Diyabetli çocuklar glikoz ölçüm cihazlarına kavuştu
Afyonkarahisar'da Tip-1 Diyabetli çocuklar, hayatlarını kolaylaştıracak glikoz ölçüm cihazlarına kavuştu.
Klimasız sınıf kalmasın!
Her zaman eğitimin ve öğrencilerin yanında olan Hatay Kırıkhan Kaymakamı Fikret Dağ’ın başlattığı ‘Klimasız sınıf kalmasın” kampanyası devam ediyor. Kaymakam Dağ, “İnşallah dostlarımız sayesinde klimasız sınıf bırakmayacağız” dedi.
Şehitler için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kahraman şehitlerimizi unutmamak için hayata geçirilen "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesine destek oldu. Vali Ünlüer, proje için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı.
Soma'da şehit aileleri ve gaziler için örnek kampanya
Manisa'nın Soma ilçesinde gazi ve şehit yakınları için Minnet İndirimi kampanyası başlatıldı. Yüzde 10 indirim uygulanacağını belirten Kaymakam Fatih Akkaya, "Bu kampanya maddiyatla alakalı değil maneviyat ve vatanseverlik sevgimizi arttırmak için hayata geçirdiğimiz bir projedir" dedi.
"660 ünite kan bağışı rekorunu kırdık"
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya tarafından başlatılan Kan Bağışı Kampanyası'na destekler sürüyor. İl Jandarma Komutanlığı'nın da kampanyaya destek verdiğini belirten Vali Kızılkaya, "İlk haftada 660 ünite kan bağışı rekorunu kırdık" dedi.
Hastalara umut olmak için kan verdi
Bilecik Vali Şefik Aygöl, Kızılay Kan Bağış Aracı'nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Çankırı Valisi Fırat Taşolar ve eşi Didem Taşolar, birlikte kan bağışında bulundu. Taşolar çifti, vatandaşları Kızılay’a kan vererek hayat kurtarmaya davet etti.
Hayat kurtarmak için kan verdi
Samsun Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Kızılay Kan Bağış Aracı'nı ziyaret ederek kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldız, "Kan bağışına ihtiyacı olan milyonları birlikte hayata bağlayalım” dedi.
İnsanlık görevini yerine getirdi
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, kan bağışında bulundu. 3 insana şifa olmak isteyen herkesi kan bağışına davet eden Kaymakam Okumuş, “Kan bağışı bir insanlık görevidir” dedi.
Bakan Yerlikaya: Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü nedeniyle Kahramanmaraş'taki deprem şehitliğini ziyaret etti. Bakan Yerlikaya, "Depremin süresi 65 saniyeydi ama sanki bir ömür gibi sürdü. Gözümüzün yaşını silip hep birlikte el ele verdik. Asrın felaketini asrın dayanışmasına dönüştürdük" dedi.
Bakan Yerlikaya: 41 bin deprem konutu için kura çekilecek
Deprem bölgesinde çalışmaların devam ettiğini ifade eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine 'Bismillah' diyerek başlıyoruz" dedi.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Samsun Asarcık Kaymakamı Hakan Köksal, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kaymakam Köksal, sağlığı yerinde olan tüm vatandaşları kan vermeye davet etti.
Çankırı'da can dostlarımız için örnek proje
Çankırı Valiliği tarafından örnek bir proje hayata geçirildi. Başlatılan "Bir Pati de Sen Tut" projesiyle sahipsiz köpeklerin rehabilitasyonu yapılarak, sokakların güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.
Can kurtarmak için kan verdi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ni ziyaret ederek kan bağışında bulundu.
Sivas’ın Cumhuriyet Albümü, öğrencilere burs olacak
Sivas Valiliği tarafından hazırlanan ve Cumhuriyet'in ilanından günümüze Sivas'ın sosyal, kültürel ve ekonomik değişimine şahitlik eden fotoğrafların yer aldığı, "Sivas’ın Cumhuriyet Albümü" kitabı öğrencilere burs olacak.
“Birbirimize candan bağlıyız”
Yozgat Aydıncık Kaymakamı Alperen Yıldırım, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kaymakam Yıldırım, Aydıncıklıları Hükümet Konağı yanındaki Kızılay seyyar kan bağış aracında kan vermeye davet etti.