Arama
Arama Sonuçları
Bursa Valisi Demirtaş: Yangının ilerlemesi durduruldu
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çıkan orman yangınının kısmen kontrol altına alındığını belirterek, "Yangının ilerlemesi durduruldu ve tehlike geride kaldı" dedi.
Kütahya'ya 7 milyarlık yatırım bütçesi geldi
Kütahya Valisi Musa Işın, "Devletimiz büyük bir depreme rağmen ilimize bu yıl içerisinde 7 milyar 800 milyon TL yatırım meblağı ayırdı. Bunun içerisinde sosyal yardımlar yok" dedi.
"Sizlerin derdini çözmeye gayret ediyoruz"
Engelliler Haftası programına katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Engelli çocuklar ve ailelerinin sıkıntılarını biliyoruz, sizlerin her zaman yanındayız. Derdinizi çözmeye gayret ediyoruz" dedi.
Van'da matematik dehaları yetiştiriliyor
Van Valisi Ozan Balcı, Türkiye’de ilk olan matematiği sevdirme projesi MATBİL’in kapanış törenine katıldı. Geleceğin matematikçilerinin yetiştirildiğini belirten Vali Balcı, "Proje devam ederse Van orta vadede matematikte Türkiye’de öncü olacak" dedi.
"Hayri hizmetlere kaynak aktarmanızı temenni ediyorum"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova ilçesinde inşa edilecek olan eğitim kampüsüne ait protokolü imzaladı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yavuz, "Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, ekonomik durumu müsait olan kardeşlerimizin şehrimizin eğitimine, sağlığına kısacası hayri hizmetlere kaynak aktarmasını temenni ediyorum” dedi.
Daha hızlı hizmet için Kamu Kampüsü yapılıyor
Kamu Kampüsü alanında inceleme yapan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, vatandaşlara daha modern ve hızlı bir ortamda kamu hizmeti sunacaklarını belirtti.
Bölgenin ilk 'Sosyal Kampüsü' yükseliyor
Bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsü'nde inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Engelli insanlarımızın ve ailelerinin hayatını kolaylaştıracağız" dedi.
Özel Eğitim Kampüsü engellilerin yaşamını kolaylaştıracak
Van Valisi Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Özvan ile İpekyolu Caddesi üzerinde yapılan özel eğitim kampüsünde incelemelerde bulundu.
"Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak bizlere düşüyor"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir ilçesinde yapımı tamamlanan yüksek öğretim öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, "Hiçbir öğrencimiz barınma sıkıntısı yaşamayacak. Mersin'e misafir olarak gelen öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlamak devletimiz adına bizlere düşüyor" dedi.
Bölgenin ilk sosyal kampüsü hızla yükseliyor
Van Valisi Ozan Balcı, bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsü'nde incelemelerde bulundu. Vali Balcı, "Kampüs hızla yükseliyor" dedi.
Öğrencilere seslenen Vali Aygöl: Bu şehrin yönetiminde kesinlikle olacaksınız
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde düzenlenen ‘2. Bilim Şenliği’nde gençlere seslenen Vali Şefik Aygöl, “Sevgili gençler, üniversiteye 18 defa ziyarette bulundum. Bundan sonra çok sık bir arada olacağız. Bu şehrin yönetiminde kesinlikle sizler olacaksınız” dedi.
“Gençlerimiz en değerli hazinemiz”
Göbeklitepe Erkek Öğrenci Yurdu’nda öğrencilerin sorularını cevaplandıran Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “"Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceği olarak en değerli hazinemiz” dedi.
Bölgenin ilk sosyal hizmet kampüsü olacak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Van Valisi Ozan Balcı ve il protokolü, bölgenin ilk Sosyal Hizmet Kampüsünün temel atma törenine katıldı.
“Kan bağışı, milli bir meseledir”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay İskenderun'da kan bağışında bulunarak, vatandaşları kan stoku kritik seviyenin altına düşen Türk Kızılay’ına kan bağışı yapmaya davet etti.
Çocukların neşesine ortak oldu
Adıyaman’da Koordinatör Vali olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Beşpınar Eğitim Köyü’nde LGS ve Destekleme Kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etti.
“Sağlık turizminde bölgenin gözdesi olacağız”
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Sağlık Bakanlığı’nca yapımı planlanan sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
Depremzedeler için mevlid
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli olarak meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetlerindeki depremlerin ardından Mardin’e gelerek KYK Yurtlarında misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Sivas depremzedeleri bağrına bastı
Sivas Valiliği himayesinde, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde, KYK Binali Yıldırım Yurt Kampüsü'nde misafir edilen depremzede vatandaşlar için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 7/24 sağlık hizmetinin yanı sıra konaklama, beslenme ve sosyal imkânlar sunuluyor.
“Güzel günler geri gelecek”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Harran Üniversitesi KYK yurtlarında kalan depremzede vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya gelerek, “Güzel günler geri gelecek. Elbet o güzel günlerde, çocuklarımızın doyasıya güldüğü sofralarda yine buluşacağız” dedi.
Depremzedeler ihtiyaçlarını 'sosyal market'ten karşılıyor
Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Siirt'te, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçları karşılanıyor.
“Sen Varsan Biz 1’iz”
Van Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği’nin organizesinde “Sen Varsan Biz 1’iz” 7 bölge 21 il programının ilki Van'da gerçekleştirildi.
Üniversite öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi tarafından düzenlenen “Çarşamba Konuşmaları” etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.
İmam Gazzâli Camisini açtı
Şanlıurfa Osmanbey Kampüsünde yapımı tamamlanan İmam Gazzâli Camisi’nin açılış töreni bugün gerçekleşti.
Türkiye Yüzyılına nefes olacak fidanlar toprakla buluştu
Ülke genelinde il ve ilçelerde vali ve kaymakamların katılımıyla "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü' kapsamında 'Türkiye Yüzyılı'na Nefes' temasıyla milyonlarca fidan toprakla buluştu.
Kolunda atmaca ile stantları gezdi
Rize Valisi Kemal Çeber, üniversite eğitimi için Rize’ye gelen öğrencilere yönelik İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği Rize’deki sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal zenginliklerin tanıtıldığı etkinliğe katıldı.
İşaret dili öğrenen memurlar engellilerin hayatını kolaylaştıracak
Van Valisi Ozan Balcı, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından verilen işaret dili kursunu başarıyla tamamlayan gönüllü kamu personellerinin sertifika törenine katıldı. Balcı, “Bu etkinlik beni çok mutlu etti. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için, hemen hemen her kurumdan personelimiz gönüllü olarak işaret dilini öğrendi” dedi.
Minikler ‘drama ile İngilizce’ öğrendi
Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkez Müdürlüğü tarafından minik öğrencilere yönelik düzenlenen “drama etkinlikleri ile İngilizce öğrenme” kursu sertifika törenine katıldı.
Üniversitede ‘askıda yemeğe’ belediyeden destek
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Üniversitesi ve Batman Belediyesi’nin hayata geçirdiği 'Askıda Yemek' uygulaması kapsamında öğrenci payının belediye tarafından karşılanması için Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ile protokol imzaladı.
Samsun'da 'Savaşan İHA' yarışması
30 Ağustos-4 Eylül 2022 tarihleri arasında dünyanın en büyük “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali” Teknofest Karadeniz’e ev sahipliği yapacak olan Samsun’da ‘Savaşan İHA’ yarışmaları başladı. Zorluk derecesi ile Teknofest’in en büyük ödülüne sahip yarışması 21 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek.
Vali Varol: 15 Temmuz destanını gelecek nesillere aktaracağız
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Protokol Üyeleri ile birlikte İbrahim Çeçen Üniversitesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Farkındalık Konferansı’na katıldı. Varol, “Biz 15 Temmuz destanını unutmamak, unutturmamak ve gelecek nesillere aktarmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.