Arama
Arama Sonuçları
Alanya’da yerleşik yabancılar iftar sofrasında buluştu
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Belediyesi ve Alanya Müftülüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Yerleşik Yabancılarla iftar programına katıldı.
Şehit polisler için mevlid
Burdur Valisi Türker Öksüz, Ulu Camide şehit polisler ve tüm şehitler için okutulan mevlide katılarak yapılan dualara eşlik etti.
Deprem döneminde görev yaptığı Doğanşehir'e gitti
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle koordinatör vali olarak görev yaptığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Vali Şimşek, depremlerden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu ve vatandaşlarla bir araya geldi.
"Depremden gereken dersleri alacağız"
Kütahya Valisi Musa Işın, Miraç Kandili dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Vali Işın, "Devlet ve idare olarak depremden gereken dersleri alacağız ve her zaman olduğu gibi, üzerimize düşen görevleri yapacağız" dedi.
Kuzey Irak'taki üs bölgesine saldırı: 9 asker şehit
Terör örgütü PKK, Kuzey Irak'taki bir üs bölgesine sızmaya çalıştı. Sızma girişimi sırasında çıkan çatışmalarda 9 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit oldu. Çatışmalarda 4 personel de yaralandı.
71 bin 221 hatim okundu
Erzurum’un doğal afetlerden korunması için yaklaşık 500 yıl önce Pir Ali baba tarafından başlatılan “1001 Hatim” geleneği kapsamında Tarihi Ulu Cami’de cuma namazı öncesi hatim duası yapıldı.
Vali Aygöl'den asker annesine sürpriz
Bilecik’te vatani görevini yapan Zonguldaklı asker Onur, Vali Şefik Aygöl'ün aracılığıyla annesi ile telefonda görüştü.
Kandil simidi ve lokma ikram etti
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Regaip Kandili münasebetiyle İl Müftülüğü tarafından Şakir Nuhoğlu Camii’nde düzenlenen programa katıldı.
Kandil akşamını İzmit'teki ailelerle geçirdi
Düzenli olarak vatandaşları ziyaret eden, onların dertlerine ortak olmayı bir borç bilen Kocaeli Vali Seddar Yavuz, üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandili gecesinde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldi.
Kandil gecesi lokma ikramı
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Mevlid Kandili Programı sonrası vatandaşların kandilini tebrik ederek, tatlı ikramında bulundu.
Öğrencilerle sıra sohbeti
Köy ziyaretlerine devam eden Erzincan Kemaliye Kaymakamı İlhan Kayatürk, Topkapı Köyü İlkokulu’nda sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
2.7 milyon meyve fidanı Van’ın bereketli topraklarıyla buluşuyor
Van Valisi Ozan Balcı, vişne, şeftali, nektarin, üzüm, badem, ceviz, erik, kayısı, dut, kiraz, elma ve armuttan oluşan 2 milyon 700 bin meyve fidanının Van’ın bereketli topraklarıyla buluşacağını söyledi.
“10 gün sonra bakanlığım sona eriyor”
İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, "10 gün sonra bakanlığım sona eriyor. 7 yıl görevdeydim, elimden geleni yaptım" dedi.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Tel Abyad'da
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kadir gecesinde Tel Abyad'daki 11'inci Komando Tugay Komutan Yardımcılığını ziyaret ederek askerlerle bir araya geldi.
Kandil simidi dağıttı
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Koordinatör Vali olarak bulunduğu Kahramanmaraş’ta Türk Kızılay ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mezun ve Mensupları Derneği iş birliğiyle kurulan yemek dağıtım noktasını ziyaret etti.
“Gece gündüz demeden çalışıyoruz”
Sivas İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları İl Genel Meclisi Başkan Vekili Fikret Doğruyol başkanlığında başladı.
Berat Kandilimiz mübarek olsun!
Mülki idare amirlerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Berat Kandili’ni en içten dileklerimizle kutlar, bu müstesna gecenin bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.
6,4’lük depremin ardından 90 artçı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hatay Defne'de dün meydana gelen 6,4 büyüklüğündeki depremin ardından en büyüğü 5,8 olan 90 artçının meydana geldiğini açıkladı.
Tedavi gören depremzedelere karanfil
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören depremzede vatandaşları ziyaret etti.
Miraç Kandilimiz mübarek olsun!
Bu mübarek gece vesilesiyle depremde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyor, başta mülki idare amirleri camiası olmak üzere tüm vatandaşlarımızın kandilini kutluyoruz.
Depremzedelere kandil simidi
Kahramanmaraş Elbistan’da koordinatör olarak görevlendirilen Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
Kandil akşamını huzurevi sakinleriyle geçirdi
Isparta Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Regaip Kandilinde Eğirdir Huzurevini ziyaret ederek, kandil akşamını huzurevi sakinleriyle geçirdi.
Köylerin taleplerini dinleyip eksikleri not aldı
Köy ziyaretlerine devam eden Muş Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, vatandaşların Regaip kandillerini kutlayarak, hal ve hatırlarını sordu.
Erzurum’da terörist kalmadı
Erzurum Valisi Okay Memiş, "Erzurum'da göreve başladığımızda kırsalda özelikle sayıları tarafımızca bilinen terörist unsurlar vardı. Şu anda Allah'a şükür tek bir tane bile terörist unsur bulunmamaktadır" dedi.
Vali talimat verdi, Kaymakam düşündü, okul da üretti
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın talimatı doğrultusunda üzerinde tüm ilçelerin çalıştığı "1000 fikir 1000 proje" uygulaması kapsamında Hilvan ilçesinde var olan kaynakların etkin kullanımı suretiyle Ahi Evran Mesleki ve Teknik Lisesi bünyesinde bulunan fırında Regaib Kandili için kandil simidi üretildi.
“Devletimiz vatandaşını darda koymaz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.
Yunusça bakıp fotoğraf çektiler
Karaman Valisi Tuncay Akkoyun’un katılımıyla “Yûnusça Bakmak” Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni düzenlendi.
Madenciler Günü’nde maden şehitlerine karanfil
Zonguldak Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde şehit madencilerin mezarlarına karanfil bırakarak dua etti.
Dr. Muhammed Lütfi KOTAN
Tirebolu Kaymakamı