Arama
Arama Sonuçları
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"Ödülle döneceğinize inanıyorum"
Karabük Bilim Şenliği'ne katılan Vali Mustafa Yavuz, "Teknofest başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde düzenlenecek proje yarışmalarında, bu projelerin ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve ödülle döneceğine inanıyorum" dedi.
"Kooperatifleri her zaman destekleyeceğiz"
Karabük Uğraşan Kadınlar Kooperatifi'ni ziyaret eden Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Karabük’te kadın kooperatiflerinin her zaman yanlarındayız ve projelerine her zaman destek vereceğiz" dedi.
Karabük Bilim Şenliğine hazır
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 30 Mayıs'ta ilk kez düzenlenecek olan "Karabük Bilim Şenliği" için hazırlıkların tamamlandığını belirterek, "Önemli bir hazırlık süreci geçirdik" dedi.
Vatandaşlara lokum ve zerde ikram etti
Yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği olan Safranbolu'da düzenlenen Turizm Haftası etkinliklerine katılan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, lokum ve zerde kazanlarına safran şurubu döktü, ardından da vatandaşlara ikram etti.
Bayramı hastanede geçiren vatandaşları unutmadılar
Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan vatandaşları unutmadılar. Vali Yavuz ve eşi Süreyya Yavuz, yatarak tedavi gören vatandaşların bayramını kutladı.
Yoğunluk yaşanan otogarda yolcularla bayramlaştı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Ramazan Bayramı öncesinde Karabük Otogarını ziyaret ederek şehre gelen veya şehirden ayrılan vatandaşlarla bayramlaştı.
Orucunu demir ve çeliğe hayat veren işçilerle açtı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, bugünkü iftarını Karabük Demir Çelik fabrikası (Kardemir) işçileriyle açtı.
Sokakta karşılaştığı Miray'ın evine misafir oldu
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, geçtiğimiz günlerde Ankara Caddesi'nde karşılaştığı ve sohbet ettiği bedensel engelli Miray Çetinkayı'yı evinde ziyaret etti.
Karaelmas Ekspresi Batı Karadeniz’in zenginliklerini keşfedecek
“Karaelmas Turizm Ekspresi”, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde info seferiyle yola çıktı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Fikret Şinasi Kazancıoğlu öncülüğünde gerçekleşen info turuna; Kültür ve Turizm Bakanlığı Yetkilileri, Tur Operatörleri, TURSAB Yetkilileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Basın Mensupları ve Sosyal Medya İçerik üreticileri katıldı.
14 yıllık hasret sona erdi
14 yıl sonra yeniden yollarda. Anadolu’dan Karadeniz’e uzanan: doğaya, insana ve huzur dolu anılara dokunan eşsiz bir yolculuk olan Karaelmas Ekspresi tanıtım seferi kapsamında Çankırı'ya geldi.
"Seçim güvenliği için tedbirleri eksiksiz planlıyoruz"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Vali Yavuz, "Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz" dedi.
“Minik kalplerimiz, sizler bizim için çok özelsiniz”
Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un bugünkü konukları çalışma arkadaşlarının çocukları oldu. Vali Yavuz, “Minik kalplerimiz, sizler bizim için çok özelsiniz” dedi.
Proje ile eğitim başarısı artırılacak
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un himayesinde Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan "Eğitim Kenti Karabük" projesinin tanıtımı gerçekleştirildi.
Zonguldak'ta heyelan: Anne ve oğlu hayatını kaybetti
Zonguldak'ta heyelan nedeniyle tek katlı müstakil evin yıkılması sonucu göçük altında kalan anne ve oğlunun cansız bedenine ulaşıldı. Anne ve oğlunu arama kurtarma çalışması sırasında meydana gelen ikinci heyelanda da 21 personel göçük altında kaldı.
'Bir Gönüllülük Hikayesi'
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Sosyolojik Araştırma Derneği tarafından hazırlanan ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nce desteklenen ‘Bir Gönüllük Hikâyesi’ projesi protokolünü imzaladı.
“Kimse vatanını isteyerek terk etmiyor”
10 ilin valisinin katıldığı Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’nda konuşan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kimse vatanını isteyerek terk etmiyor” dedi. Ankara Valisi Vasip Şahin de, “En azından insani noktada elimizden geleni yapmak durumundayız” ifadesini kullandı.
Şehit Aybüke öğretmen türkülerle anıldı
Karabük'te Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında anlamlı bir konser düzenlendi. Söylediği Mağusa Limanı türküsü ile hafızalara kazınan şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, düzenlenen konserde türkülerle anıldı.
Motosiklet sürücülerine yelek dağıttı
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ile birlikte ‘Reflektif Yelek Giy Görünür Ol’ kampanyası kapsamında motosiklet sürücülerine reflektif yelek dağıttı.
Eray Gürsoy
İyidere Kaymakamı
Vali Yavuz son yolculuğuna uğurlandı
Yakalandığı amansız hastalığa Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yenilerek hayatını kaybeden Eski Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz memleketi Safranbolu’da son yolculuğuna uğurlandı.
Eski Vali Yücel Yavuz hayatını kaybetti
Trabzon’da 2016-2018 yılları arasında görev yapan, yaklaşık 3 ay önce prostat kanseri teşhisi konulan ve Ankara’da yoğun bakımda tedavi gören 57 yaşındaki Vali-Mülkiye Başmüfettişi Yücel Yavuz, bugün hayatını kaybetti.
16 ilin valisi merkeze alındı
Son yılların en kapsamlı valiler kararnamesinde sürpriz isimler yer alırken, aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 16 ilin valisi Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak merkeze alındı.
İsmail Ustaoğlu
Balıkesir Valisi
Mustafa Fırat Taşolar
Çankırı Valisi
Eskipazar Kaymakamlığına Davut Boztaş atandı
Karabük Eskipazar Kaymakamlığına Çanakkale Vali Yardımcısı Vekili Davut Boztaş görevlendirildi.
52 ilin emniyet müdürü değişti
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti.
"En büyük engel sevgisizlik"
Karabük Valisi Fuat Gürel, Safranbolu’da Engelsiz Kafeyi ziyaret ederek, engellilerin oyunlarına eşlik etti.
İlk lavantaları topladı
Karabük Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranova Proje alanında yılın ilk lavanta hasadına katılarak, lavanta topladı.
Karadeniz’i vuran sel afetinin faturasını konuştular
İki hafta önce Karadeniz’i vuran sağanak yağış ve sel faturası, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve 10 ilin valisinin katıldığı Ankara’daki AFAD Başkanlığı’nda masaya yatırıldı.