Arama
Arama Sonuçları
"Toprağımıza sahip çıkalım, anız yakmayalım"
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yangın haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Valiler ve kaymakamlar da vatandaşları bir kez daha uyararak, anız yakılmaması çağrısında bulundu.
Öğretmen çiftin isteğini kırmayan Kaymakam Karakaş, ilk kez nikah kıydı
Seçimler yenileninceye kadar Belediye Başkanlığına vekalet eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçedeki öğretmen çiftin nikahını kıydı.
Böcek avcısı keklikleri doğayla buluşturdu
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Orhan Gazi Karakaş, kınalı keklikleri doğa ile buluşturdu.
Kaymakam Karakaş, Hilvan Belediyesi'ne kayyum atandı
DEM Parti'nin kazanması sonrası YSK'nin seçimin yenilenmesine karar verdiği Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine, Kaymakam Orhan Gazi Karakaş kayyum olarak atandı. Kaymakam Karakaş, seçimlerin tekrarlanacağı 2 Haziran'a kadar kaymakamlıkla birlikte belediye başkanı olarak görev yapacak.
“Polisimizin ve askerimizin arkasındayız”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim günü sandık başındaki görevi esnasında darp edilen polis memurunu ziyaret etti.
“7/24 ilçemizin hizmetindeyiz”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ‘Halk Günü’nde vatandaşları ağırladı. Vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Kaymakam Karakaş, “7/24 Hilvan ilçemizin hizmetindeyiz” dedi.
Sağanak nedeniyle yollar yarıldı
Şanlıurfa'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Hilvan ilçesinde bazı yollar ve köprüler zarar gördü. Sahada inceleme yapan Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, "Oluşan olumsuzlukları gidermek için sürecin başından beri tüm kurumlarla koordine halindeyiz" dedi.
Diyarbakır ulaşımı için 10 yeni otobüs
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada daha etkin, verimli ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla 10 yeni otobüsü hizmete soktu. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, geçen yıldan bu yana 35 yeni otobüsü hizmete aldıklarını ve ulaşım filosunu 330'a çıkardıklarını söyledi.
En güzel anlar çocuklarla olanlar
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla birlikte çocuklarla da bir araya geliyor. Çocukları hediyelerle sevindiren Kaymakam Kundakçı, “Köy ziyaretlerimizin en güzel anları çocuklarımızla buluştuğumuz zamanlar” diyor.
Öğrencilerle söyleşi yaptı
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, BİGEP Projesi Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle söyleşi yaptı.
Yeni yılı kahraman Mehmetçikle karşıladı
Batman Valisi Ekrem Canalp, Karakaş Jandarma Üs Bölgesi'ni ziyaret etti. Vali Canalp, kahraman Türk askerleriyle 2024 yılına "merhaba" dedi.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
Kahvehane ziyaretinde talepleri dinledi
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, kahvehaneleri ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Karakaş, "Onların taleplerini dinledim. Vatandaşlarımızın istekleri konusunda ne gerekiyorsa yapmak için not alarak, ilgili kurumlara ilettim" dedi.
"Emekçilerimizin her zaman yanlarındayız"
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, petrol ofislerini ziyaret etti. Kaymakam Karakaş, "Tüm emekçilerimizin her zaman yanlarındayız" dedi.
“Esnaflarımız için ne gerekiyorsa yapacağız”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Karakaş, “Esnaflarımızın istekleri konusunda ne gerekiyorsa yapmak için tek tek not alarak ilgili kurumlara ilettim” dedi.
"Gelecek için bu şenlikler çok önemli"
Bilim Şenliği’ne katılan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Ülkelerin kendilerini geliştirmesi açısından bilim ve teknolojik gelişmeler çok önemli. O nedenle bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor" dedi.
İlahiyat Fakültesi’nin yeni binasını hayırsever yaptıracak
Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen hayırsever iş insanları Özcan ve Zeynep Başak Halaç tarafından yaptırılacak olan “AKÜ İlahiyat Fakültesi Halaç Ailesi Eğitim Binası” temel atma törenine katıldı.
3 ilçeyle daha tanıştı
İlçe ziyaretlerine devam eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bugün Bozova, Hilvan ve Siverek'te incelemelerde bulunarak, ilçe yöneticileriyle tanıştı.
Pazarda çalışan öğrencilerden ‘çok ders çalışma sözü’ aldı
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ziyaret ettiği ilçe merkezindeki semt pazarında karşılaştığı satış yapan 'minik esnaf' öğrencilerden ‘çok ders çalışma sözü’ aldı.
Tıp Fakültesi kazanan öğrenciye laptop
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Digorlu öğrenci Fatih Budak’ı Tıp Fakültesini kazanmasından dolayı Laptop Bilgisayar ile ödüllendirdi.
Parke taşı çalışmalarını inceledi
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, Digor’un köylerinde yapılan kilitli parke taşı yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
1047 ders çalışma sözüne 1047 oyuncak!
Kars Digor Kaymakamlığı’nın uyguladığı “Digor’un Çocukları İle El Ele” projesi kapsamında Digor’da bu yıl okula yeni başlayan 1047 öğrenciye okulu sevdirmek için toplam 1047 oyuncak hediye edilerek proje tamamlandı.
“Asırlık çınarlarımız başımızın tacı”
Karabük Valisi Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla hane ziyaretinde bulunarak, “Asırlık çınarlarımız başımızın tacıdır” dedi.
85 engelliye akülü araç
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi ve Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde hayırsever iş insanlarının destekleriyle alınan 85 akülü aracın ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı törene katıldı.
Kan bağışında bulundu
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, kan ihtiyacı olan hastalar için Kızılay’a kan bağışında bulundu. Sağlıklı tüm vatandaşları kan bağışına davet eden Kaymakam Karakaş, tüm hastalara Allah’tan acil şifalar diledi.
Emekli maaşını depremzedelere bağışladı
Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında Türkiye seferber olurken, 7’den 70 herkes yardıma koştu.
Aşçılık öğrencileriyle pasta yaptı
Afyon Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri ve öğretim görevlileri Tansu Çelik ve Erkan Çelik rehberliğinde mutfak atölyesinde, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş ile birlikte gençlerin yaptıkları lezzetleri tadıp, heyecanlarına ortak oldu.
Okula yeni başlayan öğrencilere oyuncak hediye etti
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, “Digor’un Çocukları İle El Ele” projesi kapsamında okula yeni başlayan öğrencilerle bir araya geldi.
‘Yüz yüze, gönül gönüle doyasıya muhabbet’
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Digor ilçesini ziyaret etti. Vali Öksüz ziyaret sonrasında, "Yüz yüze, gönül gönüle doyasıya muhabbet. Bizlere gönlünü ardına kadar açan Digorlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Köyde 5 ev küle döndü
Kastamonu Valisi Avni Çakır, İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ile birlikte dün gece saatlerinde meydana gelen ve 5 evin yandığı Yamaç köyüne giderek yangın söndürme çalışmalarını kontrol etti.