Arama
Arama Sonuçları
"Hudutta görev yapmanın manevi değeri çok büyük"
Van Valisi Ozan Balcı, üs bölgesi ve hudut karakolunda inceleme yaptı. Çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Balcı, hudutta vatan görevi yapmanın manevi değerinin çok büyük olduğunu belirtti.
Sınırın en uç noktasından teşekkür
Hakkari Valisi Ali Çelik, İran-Irak-Türkiye sınırlarının kesiştiği en uç noktada yer alan Fidan Tepe Askeri Üs Bölgesi’ni ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğini sağlayan kahraman Mehmetçiğe teşekkür etti.
Rize'nin eski ve yeni valisi bir arada
2018-2023 yılları arasında Rize Valisi olarak görev yapan Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Rize Valiliği'ni ziyaret ederek Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.
Yerli ve milli silahları inceledi
Karaurgan Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Kars Valisi Ziya Polat, yüzde 100 yerli ve milli KİRPİ-II ile Sarsılmaz SAR-56 Piyade Tüfeği'ni inceledi.
Kaçak göçmenlerin yüzde 78'i sınır hattına gelmeden yakalanıyor
Yunanistan sınırında inceleme yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, “Yakalamaların yüzde 78’ini sınır hattına gelmeden gerçekleştiriyoruz. Bu da bizim açımızdan çok önemli ve alınan tedbirlerin yerinde olduğunu gösteriyor" dedi.
Karakol bahçesine hatıra fidanı dikti
İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenecek olan Dil Eğitimi ve Yurt Dışı Dil Stajı programlarına katılmak üzere Balıkesir Gömeç’ten ayrılacak olan Kaymakam Mehmet Şirin Altay onuruna ilçemizdeki kurum amirleri tarafından veda yemeği düzenlendi.
Askerlerin iftar sofrasına misafir oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Zeytinli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görev yapan askerlerin iftar sofrasına misafir oldu.
Vali Polat'tan asker ailesine sürpriz
Kars'ta vatani görevini yapan Konyalı Piyade Er Sofu Can Dalkılıç, Kars Valisi Ziya Polat'ın aracılığıyla ailesiyle telefonda görüntülü görüştü.
Yiğitler Karakolu'nda yiğitlerle iftar yaptı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bir zamanlar terörün kol gezdiği Karacehennem Ormanları bölgesindeki Yiğitler Karakolu'nda görev yapan jandarmayla iftar sofrasında buluştu.
"Sınırda askerlik yapmak büyük gurur"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gürcistan sınırında bulunan Muratlı Hudut Karakolu’nu ziyaret etti. Askerle sohbet eden Vali Ünsal, sınırda askerlik yapmanın büyük onur ve gurur olduğunu belirtti.
Olimpos yenilenen çehresiyle ziyaretçilerini bekliyor
Olympos Antik Kenti Karşılama Merkezi açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi. Bakan Ersoy, son bir yıl içerisinde dünya çapında en çok kazı ve kurtarma çalışması yapılan ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı.
Hudut karakolunda Mehmetçikle iftarda buluştu
Edine Valisi Yunus Sezer, Şehit Er Hakan Girgin Hudut Karakolu’nda görev yapan Mehmetçik ve karakola ismi verilen şehit er Hakan Girgin’in ailesiyle birlikte iftar yaptı.
Tarihi Manyas Karakolu yeniden inşa edilecek
Edirne’nin Kaleiçi semtinde 1909 yılında yapılan tarihi Manyas Karakolu, orijinaline uygun halde yeniden yapılacak. Edirne Valisi Yunus Sezer, yeni karakol binasının yıkımını takip ederek, yapılacak tarihi binanın hem müze, hem de karakol olarak hizmet vereceğini açıkladı.
Polis adaylarına seslendi: Üniformanıza yakışmayan hal ve hareketlerden uzak durun
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek aday polis öğrencileri ile bir araya geldi.
Görentaş Köyü sakinlerini dinledi
Van Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, kurum amirleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Görentaş Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu.
Karakol botuna şehit polisin ismi verildi
Çanakkale Deniz Polisi Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsis edilen Karakol Botuna Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken şehit olan Polis Memuru Cihan Türkmenoğlu’nun ismi törenle verildi.
"Amacımız; vatandaşlarımızın huzurlu olması"
Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, Kızıltepe ilçesini ziyaret etti. İlçedeki vatandaşların ve esnafmın taleplerini dinleyen Vali Akkoyun, "İhtiyaç ve taleplere göre planlamalar yaparak hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Temel amacımız; vatandaşlarımızın yaşadığı yerde huzurlu ve mutlu olması" dedi.
Askeri alanlara şehitlerimizin isimleri verildi
Muğla İl Jandarma Komutanlığı lojmanlarına, tören ve atış alanına şehitlerin ismi verildi. Törene katılan Vali İdris Akbıyık, "Yeryüzünün her zerresine şehitlerimizin ismini versek, onların bu vatan için yaptıklarını asla ödeyemeyiz" dedi.
“2024’te de aynı aşkla hizmet için hazırız”
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, yılbaşında kurumları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çalışanlara tatlı ikramında bulunan Vali Aygöl, “2023 yılında 7/24 vatandaşımızın hizmetinizde olduk. 2024’te de aynı aşkla vatandaşımıza hizmet için hazırız” dedi.
Çocuklarla futbol oynadı
Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Akçayazı İlkokulunu ziyaret ederek birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, öğrencilerle futbol oynayarak sevinçlerine ortak oldu.
Alayhan Jandarma Karakolu yeniden hizmete açıldı
1910 yılında hizmete başlayan 2013 yılında kapatılarak görevleri merkez jandarma karakoluna devredilen Alayhan Jandarma Karakolu yeniden hizmete açıldı.
Miniklerin kaymakam abi sevgisi
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Yukarıgöklü Mahallesi’nde inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Mahalleli ile bir araya gelen ve öğrencilerle sevgi dolu anlar yaşayan Kaymakam Erdoğan, miniklerin oyunlarına da eşlik etti.
“Vatan size minnettar!”
Hakkâri Valisi Ali Çelik, Derecik Ortaklar Jandarma Karakol Komutanlığında görev yapan Mehmetçikle bir araya geldi. Askerlerin zorlu şartlarda görev yaptığı karakolda inceleme yapan Vali Çelik, “Bu kararlı ve sarsılmaz iradeyi kimse yıkamaz! Vatan size minnettar” dedi.
Asayiş ve güvenlikte son 4 ayı değerlendirdi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, göreve başladığı günden bu yana dört aylık süreç boyunca asayiş ve güvenlik konularıyla ilgili geniş bir değerlendirme yapmak üzere basın toplantısı düzenledi.
Hudut karakolunda inceleme yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Şehit Piyade Er Mutlu Saydam Hudut Karakol Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Çelik, sınır güvenliğiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Korucuların ihtiyaç ve taleplerini dinledi
Batman'ın Sason Kaymakamı Murat Mete, Derince Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı Sitripisu Korucu Noktası'nı ziyaret etti. Korucularla sohbet eden Kaymakam Mete, onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Hudut gözetleme kulelerinde tekmil aldı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Posof ilçesinde 25. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı sınır karakollarını ziyaret ederek, hudut gözetleme kulelerinde nöbet tutan Mehmetçiklerden tekmil aldı.
Sınırda inceleme
Suriye sınır hattında bulunan askeri birlikleri denetleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, “Her türlü yasadışı geçişi engellemek için fedakârca nöbet tutan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Şehidin adı çocuk parkına verildi
Şehit Uzman Çavuş Uğurcan Cirnooğlu'nun adını yaşatmak için memleketi Kilis'te yapılan parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Tahir Şahin de katıldı.
Karakolda askerlerle sohbet etti
Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Kırbaşı Mahallesi'ni ziyaret etti. İlk olarak Kırbaşı Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Kaymakam Yılmaz, askerler ile sohbet etti, Jandarma Komutanı'ndan karakol hakkında bilgiler aldı.