Arama
Arama Sonuçları
Gözleme açıp pişirdi
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Kübra Baka Kılıç, köy yaşam merkezinde kursiyer bayanlarla birlikte gözleme açarak pişirdi.
108. dönem birincisi Pazaryeri’ni tercih etti
108. dönem kaymakam kursu Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen kura çekimi ile sona erdi. Kuraya tabi olmayan dönem birincisi Ahmet Tayyib Kahraman, Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığını seçti.
28 ilçenin kaymakamı değişti
"Yurt Dışı Dil Eğitim Programı" kapsamında dil eğitimine gidecek olan kaymakamların ilçelerinden ayrılması nedeniyle çok sayıda ilçede kaymakam değişikliği yaşandı.
''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!''
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!'' projesi kapsamında ilçedeki iki çocuğun daha doğum günü mutluluğunu paylaştı.
Voleybol turnuvasını başlattı
Voleybol turnuvasının başlama vuruşunu yapan Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ‘Geleneksel Çocuk Oyunları’ etkinliğinde de çocukların oyunlarına eşlik etti.
Yusuf İzci
Erzincan Vali Yardımcısı
Hanelere misafir oldu
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Hafızlık eğitimi alan kızların dersine katıldı
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, hafızlık eğitimi alan kızların dersine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam, başarılar diledi.
“Çocuklar, Bir Sürprizim Var”
Sakarya Karapürçek Kaymakamı Ruveyda Kahraman Şıktaş, ''Çocuklar, Bir Sürprizim Var!'' projesi kapsamında 11, 13 ve 15 yaşlarında üç çocuğa doğum günü sürprizi yaptı.
Gökay İÇEN
Hatay Vali Yardımcısı
Tahir Yılmaz
Muş Vali Yardımcısı
Elif Canan TUNCER
Vize Kaymakamı
Fatih KIZILTOPRAK
Hatay Vali Yardımcısı
Hakan Yavuz ERDOĞAN
Osmaniye Vali Yardımcısı
Gürbüz SALTAŞ
Düzce Vali Yardımcısı
Elif Nur SAÇAL
İnhisar Kaymakamı
Hamza ÖZBİLGİ
Musabeyli Kaymakamı
Dr. Ayhan Özkan
Ankara Vali Yardımcısı
Mehmet Ali SEMİZ
Ağaçören Kaymakamı