Arama
Arama Sonuçları
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Eski Vali Ahmet Kara hayatını kaybetti
Eski Çorum ve Kars Valisi Ahmet Kara, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Vali Kumbuzoğlu, Yusuf Dikeç pozu verdi
Yaz Spor Okulları’nı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Paris 2024 Olimpiyatları'nda atış şekliyle gündem olan Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.
Hem vali hem veli olarak mezuniyet törenine katıldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, hem vali hem de oğlu Ahmet Tarık Çiftçi’nin velisi olarak Süheyla-Sıtkı Alp Fen ve Anadolu Lisesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Vali Çiftçi, "Bir başarı varsa ardında çalışmak, çabalamak vardır, gayret vardır, emek vardır" dedi.
"Sosyal medyanın esiri olmayın"
"Geleceğin Teknoloji Yıldızları Yetişiyor" adlı tiyatro gösterisini izleyen Hakkari Valisi Ali Çelik, "Teknolojiyi bilinçli kullanmak, sosyal medya esiri olmamak, bol bol kitap okumak, araştırmak ve çevre sorunlarına duyarlı olmak çok önemli" dedi.
8. sınıf öğrencilerine moral verdi: “Başarılı olacağınıza inanıyorum”
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Liselere Geçiş Sistemi sınavı öncesinde, sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle kariyer ve motivasyon söyleşisinde bir araya gelerek tecrübelerini aktardı.
Avrupa şampiyonu milli sporcuyu tebrik etti
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kadınlar 72 kg.’da altın madalya kazanan milli sporcu Nesrin Baş'ı kabul etti.
"Öğrenciler gerçekçi bir bakış açısı kazanıyor"
Aydın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, "Kariyer Günleri" etkinliğine katıldı. Kaymakam Gündoğdu, "Kariyer Günleri, öğrencilerin meslekler hakkında gerçekçi bir bakış açısı kazanmalarını sağlıyor" dedi.
Öğrenciler merak ettikleri soruları kaymakama sordu
Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Kariyer Günleri programı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler veren Karaloğlu, öğrencilerin merak ettiği soruları da cevapladı.
Kaymakama boks eldiveni hediye etti
Türkiye Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Çorum Boğazkale Kaymakamı Emine Karataş Yıldız’a kick boks eldiveni hediye etti.
Kaymakamın ilginç yurt dışı staj hikayesi
Sakarya Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, 2006 yılında mezun olduğu üniversitede öğrencilere hayat tecrübelerini aktararak, tavsiyelerde bulundu.
3 değerli isim mesleklerini anlatacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve RTÜK eski Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, "Mezunlarımızla Kariyer Zirvesi" programına katılacak. Alanında uzman isimler, meslek hayatlarını ve başarı merdivenlerini nasıl çıktıklarını anlatacaklar.
Marmara Kariyer Fuarı’nın açılışına 7 vali katıldı
“EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde” mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Valilik iş birliğinde gerçekleştirilen MARMARAKAF (Marmara Kariyer Fuarı) kapılarını açtı.
Öğrencilere tecrübelerini anlattı
Samsun Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Onların sorularını yanıtlayan Kaymakam Kayabaşı, tecrübe, bilgi ve birikimlerini aktardı.
“Akademik başarı peşinde koşarken hayatı ıskalamayın”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen Kariyer Söyleşisinde öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaştı. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yavuz, “İnsanlar sürekli akademik başarı peşinde koşarken hayatlarını ıskalıyorlar, o yüzden mutlu olabileceğiniz, sevebileceğiniz bir meslek seçin” dedi.
“Gençlerimizi hayata hazırlayacağız”
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 26-27 Şubat’ta gerçekleştirilecek Marmara Kariyer Fuarı’nın hazırlık toplantısına başkanlık yaptı. Vali Yavuz, “Gençlerimizi kaptırmamak için onları hayata hazırlayacağız. Önümüzdeki süreçte iş gücü piyasasında 5-10 yılda revaçta olabilecek meslek gruplarına yönelik hamle yapmamız gerekiyor” dedi.
"Ülkemizin, eğitimli insan gücüne ihtiyacı var"
Hatay'ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Yılmaz, "Emeklerinizin karşılığınızı alacağınıza inanıyorum. Ülkemizin, eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyacı var" dedi.
Öğrencilerle söyleşi yaptı
Şanlıurfa'nın Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, BİGEP Projesi Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle söyleşi yaptı.
Kaymakamlık mesleğinin inceliklerini anlattı
Niğde'nin Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi. Kaymakam Çam, kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi.
“İyi eğitim almış bireyler yetiştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz”
Şanlıurfa Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, ilçedeki okul müdürleriyle bir araya geldi. İlçe eğitiminin masaya yatırıldığı toplantıda Kaymakam Cankaloğlu, “İyi eğitim almış bireyler yetiştirmek için el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.
Yüksek lisansını tamamladı
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, kamu yönetimi alanında yaptığı yüksek lisans eğitimin tamamlayarak cübbe giydi. Aydoğan, akademik eğitimine doktora ile devam etmeyi planlıyor.
Geleceğin kaymakam adaylarına mesleği anlattı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kariyer Sohbetleri kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Vali Kızılkaya, geleceğin kaymakam adaylarına mülki idare amirliği mesleğini anlattı.
DAKAF 24 Fuarı kapılarını açtı
Van Valisi Ozan Balcı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin (YYÜ) ev sahipliğinde farklı sektör temsilcilerinin, bölgede bulunan üniversite öğrencileri ile buluşturulması amacıyla düzenlenen "Doğu Anadolu Kariyer Fuarının (DAKAF'24)" açılışına katıldı.
"Gençlerin ufkunu açan bir organizasyon"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Orta Anadolu Kariyer Fuarı ORAKAF'23'ün açılışına katıldı. Açılışta konuşan Vali Çiçek, "Öğrencilerin, kariyer planlamaları noktasında Orta Anadolu Kariyer Fuar’ıyla, Kayseri’miz, gençlerimizin ufkunu açan bir organizasyona imza atmış oldu" dedi.
Trakya Kariyer Fuarı 27-28 Aralık’ta yapılacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Trakya Kariyer Fuarı" bilgilendirme toplantısına katıldı.
Öğrencileri motive etti
Erzurum Çat Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan, İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen 'Kariyer Günleri' etkinliğine katılarak öğrencilerin sorularını cevapladı.
Öğrencilere kaymakamlığı anlattı
Kariyer Günleri düzenleyen Anadolu lisesi öğrencilerine kaymakamlık mesleği hakkında bilgi veren Van Gürpınar Kaymakamı Yasin Erdem, öğrencilere fedakarlık olmadan başarının olamayacağını anlattı.
“Mutlu olacağınız mesleği seçin”
Bartın Üniversitesi öğrencileriyle mesleki tecrübe ve deneyimlerini paylaşan Vali Nurtaç Arslan, gençlere hedef koymalarını ve yeteneklerine uygun mutlu olacakları mesleği seçmelerini tavsiye etti.