Arama
Arama Sonuçları
Depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için 81 ildeki tüm camilerde sabah namazı sonrası dualar edildi. Düzenlenen programlara valiler ve kaymakamlar da katıldı.
Söyleşi programına salonlar yetmedi
Mardin Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde YKS ve KPSS adaylarına yönelik ücretsiz olarak söyleşi programı düzenlendi. Adaylar programa büyük ilgi gösterdi.
Dibek Üs Bölgesi’nde inceleme
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ile Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Bagok Kırsalı Dibek Üs Bölgesi’nde görevi başında bulunan Mehmetçiği ziyaret ederek, görevlerinde kolaylıklar diledi.
Nusaybin’deki yatırımları inceledi
Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda beraberindeki heyet ile birlikte Nusaybin ilçesini ziyaret ederek yapılan, yapılması planlanan ve devam eden projeleri/yatırımları yerinde inceleyip ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı.
Diyabetli çocuklar kampa girdi
Nusaybin Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin ev sahipliğinde Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından Güneydoğu Anadolu bölgesinde ve Mardin’de ilk kez düzenlenen ‘Mardin Diyabetli Çocuklar Kampı’ büyük ilgi gördü.
Aziz KAYABAŞI
Bahçe Kaymakamı
Ercan KAYABAŞI
Biga Kaymakamı
Kaymakamlığın desteğiyle yeteneklerini fark ettiler
Van’ın Gürpınar ilçesinde Kaymakamlığın desteğiyle açılan Aile Destek Merkezleri’ndeki (ADEM) kurslarından yararlanan yaklaşık 5 bin kadının hayatı değişti.