Arama
Arama Sonuçları
OSB'ye mağaza ve işyerleri kurulacak
Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Organize Sanayi Bölgesi'nde Nurhak yoluna cephe alanlarda büyük mağaza ve işyerleri kurulmasına yönelik çalışma başlatıldığını belirtti.
Günün en güzel sorusunu çocuklar sordu
Köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Cahit Çelik, kendisine meraklı gözlerle bakan çocuklara kayıtsız kalamadı. Vali Çelik, "'Vali amca biz de binelim mi?' Günün en güzel, en sevimli sorusuydu. Ülkemizin ilk yerli ve milli otomobili Togg’la köy içerisinde trafiğe girmeden turladık" dedi.
“Depremzedelere dağıtılan yardımların hepsi kayıt altında”
Gaziantep Valiliği, bazı basın ve sosyal medya mecralarında depremzede vatandaşlara gönderilen yardımların depolarda saklandığı ve seçim rüşveti olarak depremzede olmayanlara dağıtıldığı şeklinde ithamlara yer verilmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı.
‘Masal şehri’ fotoğraflamak isteyenlere davet
Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 22-25 Eylül tarihleri arasında Mardin Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 5. Ulusal Foto Safari Tanıtım Lansmanına katıldı. Vali, "Masal Şehir Mardin" konulu foto safaride kadim şehri fotoğraflamak için tüm fotoğraf severleri kente davet etti.
Yatağa bağlı hastanın denizi görme isteği yerine getirildi
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Vali Hüseyin Aksoy'un talimatı ile denizi görmek isteyen yatağa bağımlı ALS hastası 56 yaşındaki Nuray Gürbüz'ün dileğini yerine getirdi.