OSB'ye mağaza ve işyerleri kurulacak;

OSB'ye mağaza ve işyerleri kurulacak

Kahramanmaraş'ın Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman, Organize Sanayi Bölgesi'nde Nurhak yoluna cephe alanlarda büyük mağaza ve işyerleri kurulmasına yönelik çalışma başlatıldığını belirtti....

Elbistan Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında Organize Sanayi Bölgesi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Organize Sanayi Bölgesi'nin büyümesi ve gelişmesi konuşuldu.

ÜRETİCİNİN TALEPLERİNE KAYITSIZ KALINMADI

Toplantıda konuşan Kaymakam Ataman, "OSB başta olmak üzere ilçede faaliyet gösteren üretim tesislerinin ürettikleri ürünleri satışa sunabilecekleri büyük mağaza ve işyerlerine ihtiyaç duyuluyor. Organize Sanayi Bölgesi'nde  ve ilçemizin farklı noktalarında faaliyet gösteren üreticilerimizin bu konuda yaşadıkları olumsuzlukların bertaraf edilmesi amacıyla Organize Sanayi Bölgemizin yola cephesinin  bulunduğu alanlarda  her biri yaklaşık 700 metrekare alana sahip mağaza ve işyerleri için proje hazırladık. Projeyle ilgili OSB üreticilerimiz ve ilçemizin farklı noktalarında faaliyet gösteren üreticilerimizin tüm ürünlerini satışa sunabilecekleri açık hava alışveriş merkezi şeklinde hizmet verecek ilgili projenin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum