Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
“7/24 ilçemizin hizmetindeyiz”
Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, ‘Halk Günü’nde vatandaşları ağırladı. Vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli girişimlerde bulunan Kaymakam Karakaş, “7/24 Hilvan ilçemizin hizmetindeyiz” dedi.
“Zat-ı devletleri bizleri şereflendirdi”
TOKİ Deprem Konutları kura ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Adıyaman’a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincik Kaymakamlığı’nı da ziyaret etti. Erdoğan’ı Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol ve Kaymakam Yunus Emre Bozkurtoğlu karşıladı.
Başkanla masa tenisi oynadı
Hisarcık ilçesini ziyaret eden Kütahya Valisi Musa Işın, Gençlik Merkezi’nde Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ile masa tenisi oynadı.
108. dönem kaymakamlar kura çekti
108. dönem kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayan 12’si kadın 99 kaymakam adayı kura çekerek asil kaymakam oldu. Kaymakamlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yürütmenin başı olarak şahsımı en iyi şekilde temsil edeceğinizden asla şüphe duymuyorum” dedi.
“Mut Beyazı’ topladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, ‘Mut Beyazı’ incir hasadına katıldı. Vali Pehlivan, üreticilere bereketli kazançlar diledi.
Sünnet olan çocukları hediyelerle sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, sünnet şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Korgan Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek, hediyelerle sevindirdi.
Hayırsever, depremzedeleri evinde ağırladı
Samsun Asarcık Kaymakamı Fatma Gül Nayman, Asarcık’a gelen depremzedeleri bedelsiz olarak evinde ağırlayan hayırsever Hatice Kırımlı’ya teşekkür etti.
Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey dualarla anıldı
1919'da idam edilen ve 1922 yılında milli şehit ilan edilen Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey, ölümünün 104'üncü yılında Kadıköy'deki mezarı başında dualar ile anıldı.
“Devletimizin şefkatini en ücra köşedeki vatandaşımıza göstermeye çalışıyoruz”
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti.
Kafa ile top sektirme oyunu oynadı
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çatalpınar Hacı Ali Eriş İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi’ni ziyaret etti. Bahçede öğrencilerle kafa ile top sektirme oyunu oynayan Vali Sonel, esnaf ziyareti sırasında bir berberde tıraş oldu.
Sis Dağı’nın yayla yolu yenileniyor
Giresun Valisi Enver Ünlü, ilin önemli turizm merkezlerinden Görele ilçe sınırları içerisinde yer alan Sis Dağı Yaylası’nda, yapımı tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Kaymakamlık Voleybol Turnuvası şampiyonlarına kupa
Ağrı Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım, Ortaokullar Arası Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda birinci olan takımlara kupalarını vererek, tebrik etti.
Fethiye Kaymakamlığında görev değişikliği
Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atandı. Fethiye Kaymakamlığı’na ise İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Yusuf İzzet Karaman görevlendirildi.
Yayla esnafından alışveriş yapıp kaymakamlara ikram etti
Ordu Valisi Tuncay Sonel, Çambaşı Yaylasının merkezinde bulunan esnaflardan alışveriş yapıp, beraberinde bulunan kaymakamlara ikram etti.
'Ekilmeyen bir metrekare yer bırakmayacağız'
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, İlçe Kaymakamı Hatice Rüveyda Kahraman ve il protokolü ile birlikte Sarıoğlan ilçesinin Ilıca Mahallesinde gerçekleştirilen “Tarım Arazilerinin Etkin Kullanılması Projesi” kapsamında yazlık buğday hasat günü etkinliğine katıldı.