Arama
Arama Sonuçları
Husumetli akrabaları barıştırdı
Bingöl’ün Genç İlçesi Gözütok Köyünde ikamet eden ve akraba olan Davran ile Danış aileleri arasındaki husumet, Genç Kaymakamı Muhammet Güzel’in girişimleri ile aile büyüklerinin bir araya gelmesi sonrası barış ile sonuçlandı.
Temsili kaymakamlar görev başında
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut, Sadettin ve Feyhan Karaata İlkokulu Okul Müdürü ve beraberindeki öğrencilerle birlikte Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.
“Nusaybin altın çağına hazır”
AK Parti Mardin Büyükşehir Belediyesi adayı ve eski Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı’nı ziyaret etti.
Minik öğrenciler dersi kaymakamlıkta işledi
Mersin Anamur Özel Gümüş Koleji ilkokul öğrencileri, Hayat Bilgisi derslerini kaymakamlıkta yaptı.
Validen eski makam şoförüne vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti.
Kaymakam olmak çocukluk hayaliydi
RTÜK Başkan Yardımcılığından Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine geçen Dr. İbrahim Uslu'nun ilginç bir kaymakamlık mücadelesi var. Yazılı sınavı derece ile geçip 5 defa mülakatta elenen Uslu, yeniden hazırlanırken bu defa mevzuat değişikliğine takıldı. Uslu, içinde ukde olan Kaymakamlık mesleği ile ilgili mücadelesini anlattı.
Sarız’a Kerem Albayrak, Başçiftçilik’e İsmail Yüksel atandı
Kayseri Sarız Kaymakamlığına 111. dönem kaymakam adaylarından Kerem Albayrak, Tokat Başçiftlik Kaymakamlığına ise İsmail Yüksel görevlendirildi.
Öğretmenlere karanfil
İlçe ziyaretleri kapsamında Zara ilçesine misafir olan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Zara Fen Lisesi’nde öğretmenlere karanfil vererek, öğretmenler gününü kutladı.
Filistin’de ölenlerin hayrına pilav ikramı
Akhisar’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulunan Manisa Valisi Enver Ünlü, Filistin’de ölen Müslümanların anısına düzenlenen hayra katılarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.
“Sevdamız eğitim”
Digor ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, eğitimin önemini vurgulayarak, "Biz aklı da kalbi de iyi çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Sevdamız eğitim” dedi.
Hemşireliği bıraktı, Vali oldu
Cumhuriyet tarihinin 6’ncı, Yalova’nın 3’üncü kadın valisi olan Hülya Kaya (49), çalışma hayatına hemşire olarak başladı. İlk nöbet gününde 3 hastanın vefat etmesi hayatının dönüm noktası oldu.
Buket Yeşilgül Gürgentepe’ye, Cuma Omurca Buharkent’e, Alptekin Ünlü Ayrancı’ya atandı
111. dönem kaymakam adaylarından Buket Yeşilgül Ordu'nun Gürgentepe ilçesine, Cuma Omurca Aydın’ın Buharkent ilçesine, Alptekin Ünlü ise Karaman'ın Ayrancı ilçesine görevlendirildi.
“Her şeyin ilki başkadır. Merhaba Doğanyurt...”
İçişleri Bakanlığı tarafından Doğanyurt Kaymakamı olarak görevlendirilen 111. dönem kaymakam adaylarından Yusuf Ercan Yalçınöz, ilk kaymakamlık tecrübesini Doğanyurt’ta yaşayacak.
“İlçelerimize hep birlikte hizmet edeceğiz”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ilçe gezilerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Halfeti, Birecik, Bozova ve Siverek ilçelerini ziyaret eden Vali Şıldak'ın bugünkü durağı Harran, Ceylanpınar ve Viranşehir oldu.
Vatandaşlara ‘hrisi’ dağıttı
Hatay Samandağ Kaymakamı Mehmet Aksu, vatandaşlara buğday ve etle yapılan ve özel bir yemek olan "hrisi" dağıttı.
Bozkurt Kaymakamlığı, yeni görüntüsüne kavuştu
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan selde yaklaşık 7 metre rüsubatla kaplanan Türk Tarih Meydanı ve Bozkurt Kaymakamlığı hizmet binası yeni görüntüsüne kavuştu.
Milletvekili adaylığı için mülki idare amirliğini bıraktılar
14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek milletvekili seçiminde aday olmak için istifa eden kamu görevlileri arasında vali, vali yardımcısı ve kaymakamlar da yer aldı.
Bu sefer de çocuklar için dönerci oldu
Bazen çadırda bazen kepçede bazen de itfaiye aracı üzerinde çalışmaları koordine eden Şanlıurfa Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, bu sefer de çocuklar için döner tezgahının başına geçti.
Depremzedeler için "Evim Yuvan Olsun" kampanyası
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere "Evim Yuvan Olsun" uygulaması hayata geçirildi.
Gölköy’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Ordu Valisi Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.
Kaymakamlık sınav sonuçları açıklandı
2022 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2022-Kaymakamlık), 16 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da yapılmıştı, beklenen duyuru ÖSYM'den geldi.
Abant’ta artık ziyaretçiler Kaymakamlığın faytonuyla gezecek
Bolu Mudurnu Kaymakamı Fatih Çevik, Abant Milli Parkı'nda hizmet verecek olan elektrikli faytonun ilk deneme sürüşünü göl çevresinde gerçekleştirdi.
Kaymakam 6 Roman çiftin resmi nikahlarına şahitlik yaptı
Adana'nın Kozan ilçesinde resmi nikahı olmayan Roman çiftler için toplu nikah töreni düzenlendi. Toplu nikah törenine öncülük eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Roman çiftlerin nikah şahidi de oldu.