Validen eski makam şoförüne vefa;

Validen eski makam şoförüne vefa

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığı döneminde makam şoförlüğünü yapan Ahmet Sarıkaya’ya vefa gösterdi. Vali Çiftçi, yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendiği şoföre başarı belgesi takdim etti....

Resim

KAYMAKAMLIK YAPTIĞI İLÇEYE VALİ OLARAK GELDİ

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin ilçe ziyaretleri kapsamında 2001- 2003 yılları arasında kaymakam olarak görev yaptığı Tekman oldu.

İlk olarak Tekman Kaymakamlığına bir ziyaret gerçekleştiren Vali Çiftçi, burada Kaymakam Hasan Raşit Taşkın’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Resim

Ziyaretine Tekman Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüyle devam eden Valimiz Sayın Çiftçi, ardından Tekman esnafıyla bir araya geldi.

Resim

2008 yılında Tekmanlılar tarafından kendisine fahri hemşehrilik beratı verilen Vali Çiftçi, ilçe esnafıyla bir süre sohbet ettikten sonra akşam saatlerinde Tekman’dan ayrıldı.

Resim

42 YILLIK HİZMETE BAŞARI BELGESİ

Öte yandan Vali Çiftçi, kaymakamlık yaptığı dönemde birlikte çalıştığı ve emekliye ayrılan Ahmet Sarıkaya’ya, 42 yıllık hizmetlerinden ötürü başarı belgesi takdim etti.

Vali Çiftçi, “2002-2003 yıllarında Tekman Kaymakamlığım döneminde makam şoförlüğümü yapan Ahmet Sarıkaya'nın, pazartesi günü yaş haddinden emekliye ayrılacağını öğrendim. Bu vesileyle kendisine "Başarı Belgesi" verdim, bundan sonraki yaşantısında ailesiyle hayırlı-uzun ömürler diledim” ifadelerini kulllandı.

Vali Çiftçi, "Ahmet Bey'i her zaman âmirlerine karşı saygılı, işinin ehli ve işini severek yapan, vefalı, düzgün biri olarak tanıdım. Arabaya eşli binince hemen dikiz aynasını yukarı kaldırır, yan aynalardan yolu kontrol ederdi. Erzurum-Tekman arası 150 km. yolda arabayı, karda-buzda, tipide bile büyük bir ustalıkla kullanır, hızlı araç kullanmasına rağmen kimseyi tedirgin etmezdi. Değerli makam şoförüm Ahmet Bey'e emekliliğinin hayırlı-uğurlu olmasını temenni eder, bundan sonraki yaşantısında mutluluklar dilerim" temennilerinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum