Arama
Arama Sonuçları
Mülki idare amirleri, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim okullarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, bugün karne alarak yaz tatiline girdi. Okullarda ise karne heyecanı vardı. Vali ve kaymakamlar, okullardaki karne törenlerine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
Kayseri'de festival coşkusu başladı
Kayseri'nin İncesu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Geleneksel İncesu Kamp ve Karavan Festivali başladı. Festivale Vali Gökmen Çiçek de katıldı.
Şampiyonlara başarılar diledi
Aksaray ve Kayseri Bölge finallerinde birinci olup TÜBİTAK Türkiye Finallerine katılacak öğrencilerle bir araya gelen Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Şampiyon Misafirlerimiz... Sevgili gençler, başarılarınız daim olsun" dedi.
Vali Çiçek, sporcularla bilek güreşi yaptı
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, Yahyalı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan ERVA Spor Okulu’nun açılışına katılmak üzere Yahyalı ilçesini ziyaret etti.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Sağlık için pedal çevirdiler
‘Sağlığın Keyfini Birlikte Sürelim’ sloganı ile 81 ilde eş zamanlı 11. Geleneksel Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet turuna valiler ve kaymakamlar da katılım sağladı.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Onların güler yüzleri hiç solmasın"
Down Futsal Milli Takım sporcularıyla bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Daha önce kazandıkları maçımızın rövanşında yine gönlümüzü fethettiler. Onların güler yüzleri hiç solmasın" dedi.
28 mahalledeki spor okulu 8 bin öğrenciye ulaştı
Kayseri Valiliği’nin hayata geçirdiği "Her Mahalleye Bir Spor Okulu" projesi şimdiden 28 mahalleye yayıldı. Bu mahallelerde 8 bin sporcu tamamen ücretsiz olan bu okullarda eğitim görüyor.
"Büyük bir İstihdam Fuarı açılacak"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 14-15 Mayıs’ta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında büyük bir İstihdam Fuarı'nın açılacağını belirtti.
"Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alan"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Erdemli Vadisi'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Çiçek, "Bizim cennet gibi hazinelerimiz var. Erdemli Vadisi film seti gibi bambaşka bir alandır" dedi.
Pınarbaşı Belediyesine Ömer Tekeş kayyum olarak atandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirildi. Tekeş, bugün görevine başladı.
Zamantı Irmağı raftingcilerin gözdesi
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, turizm alanında başlatılan projeler kapsamında artık Zamantı Irmağında rafting turizminin başladığını belirtti.
“Bütün annelerin duaları sizlerle, ne olur kendinize iyi bakın!”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. H. Volkan Güleryüz ve İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı ile birlikte vatani görevini yerine getiren Mehmetçikler ile iftar programında bir araya geldi.
Bakan Yerlikaya'dan zehir tacirlerine gözdağı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-10" operasyonlarında 1 ton 19 kilogram uyuşturucu ve 1 milyon 23 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirterek, "Zehir tacirlerine sesleniyor: Gençlerimizi zehirlemenize asla izin vermeyeceğiz. Sizi tek tek yakalayıp, adalete teslim etmeye kararlıyız" dedi.
"İntihar önlenebilir bir halk sağlığı sorunu"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Çiçek, "İntiharın önlenebilir bir halk sağlığı sorunu olması nedeniyle yapılacak çalışmalar önem arz etmektedir" dedi.
"Bu okullarda ilim, bilim, spor ve eğlence var"
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA spor okullarını ziyaret ederek, genç sporcuların antrenmanını izledi. Vali Çiçek, "Erva Spor Okulları’nda ilim var, bilim var ve çocuklarımızın sağlıkla yetişebilmeleri için spor ve eğlence var. Onlara geleceğimizi emanet edeceğiz" dedi.
Batuhan Cevahir
Felahiye Kaymakamı
"Geleceğin şampiyonlarıyla bir araya geldik"
Erva Spor Okullarını ziyaret eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Geleceğin şampiyonları gençlerimizle bir araya geldik. Sizlere çok güveniyoruz gençler, gelecek sizlerindir" dedi.
"Türk milleti, iz bırakan büyük bir millettir"
Türk Dünyası Fotoğraf Sergisi açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Türk milleti, yer aldığı bütün coğrafyalarda iz ve eserler bırakıp varlığını orada hissettirmiş büyük bir millettir" dedi.
Kahraman gazilere, tören kıyafeti ve kalpak verildi
Kayseri Tomarza Kaymakamı Ali Buzkaya tarafından ilçede yaşayan gazilere, tören kıyafeti ve kalpak takdim edildi.
Yaz sonunda hizmete açılacak
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Yeşilay Uyuşturucu ile Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi’nin bu yaz sonunda hizmete açılacağını duyurdu. Vali Çiçek, "Kayserililere verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.
Yozgat'ta yolcu otobüsü devrildi
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, sabah saatlerinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada öldü sayısının 2'ye yükseldiğini belirtti.
Sait Muhammed Bilgin
Eskil Kaymakamı
"ERVA projesi çığ gibi büyüdü"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 19. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "ERVA spor okulları çığ gibi büyüdü. Bugün 19’uncu spor kulübümüzü açıyoruz" dedi.
Vefat eden 1010 kişi için 1010 fidan
Osmaniye'de 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden 1010 vatandaşın anısına 1010 fidan dikildi. İlk fidanı diken Vali Erdinç Yılmaz, depremde vefat eden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.
Mülki idare camiası yasta
Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun’un vefatı mülki idare camiasını yasa boğdu. Üzüntüsünü sosyal medya hesaplarından dile getiren mülki amirler, merhum meslektaşlarına rahmet diledi.
Hüseyin Demirkol
Yığılca Kaymakamı
"İstanbul, ticaretin başkenti"
Mobilya Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı. Açılışa katılan İstanbul Valisi Davut Gül, "İstanbul’da her hafta birden fazla fuar oluyor. İstanbul, ticaretin başkenti. Anadolu’da üretilen bütün ürünler buraya geliyor" dedi.
"Her mahallede bir spor okulu açacağız"
Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi.