Arama
Arama Sonuçları
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Abdullah Çiftçi, 6 yıldır görev yaptığı Diyarbakır'a veda etti
İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atanan Abdullah Çiftçi, hem Diyarbakır’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu ile hem de vatandaşlarla vedalaştı. Çiftçi, "Diyarbakır’ı, Diyarbakırlı güzel insanları çok sevdik. Artık bir yanımız Diyarbakır oldu. Hoşça kal Diyarbakır" dedi.
Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, seçimlerin yenilenmesine karar verilen Güzelyurt Belediyesine kayyum olarak görevlendirildi.
Kaymakam Karakaş, Hilvan Belediyesi'ne kayyum atandı
DEM Parti'nin kazanması sonrası YSK'nin seçimin yenilenmesine karar verdiği Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine, Kaymakam Orhan Gazi Karakaş kayyum olarak atandı. Kaymakam Karakaş, seçimlerin tekrarlanacağı 2 Haziran'a kadar kaymakamlıkla birlikte belediye başkanı olarak görev yapacak.
Pınarbaşı Belediyesine Ömer Tekeş kayyum olarak atandı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin yenilenmesine karar verilen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Belediye Başkanlığına Vali Yardımcısı Ömer Tekeş görevlendirildi. Tekeş, bugün görevine başladı.
AYM, İçişleri Bakanı'nın derneklere kayyum atama yetkisini iptal etti
Anayasa Mahkemesi (AYM), İçişleri Bakanı'nın derneklere kayyum atama ve faaliyetlerini durdurma yetkisini Anayasa'ya aykırı bularak iptal etti.
Kemal Yurtnaç
Vali / Mülkiye Başmüfettişi
"THK’yı ayağa kaldıracağız"
Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, "Kurumu kapatmaya değil, borçlarını ödeyip ayağa kaldırmaya geldik” dedi.
Kaymakamın hutbeden şehitleri çıkaran imama tepkisi çarpıtıldı
Diyarbakır Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Burak Akeller’in, Cuma namazında hutbedeki ‘şehitler’ bölümünü okumayan imamı uyarması, “Hutbeyi beğenmedi” şeklinde çarpıtıldı. İşte iftiranın içyüzü…
Emekli Vali Orhan Öztürk, THK başkan danışmanlığına getirildi
2018 yılında emekliye ayrılan eski Bitlis valilerinden Orhan Öztürk, Türk Hava Kurumu Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.
“Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak”
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından alınarak hizmete sunulan 5 yeni otobüs için Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsünde düzenlenen araç teslim töreni katılarak, önemli mesajlar verdi. Batman’ı her yönüyle büyükşehir olmaya hazırladıklarını belirten Vali Canalp, “Yapacağımız büyük atılımlarla “Batmanlılar iş aramayacak, iş Batmanlıları arayacak” hale getireceğiz” dedi.
Mülki idareden belediye başkanlığına aday adayı oldular
31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde aday adaylık başvuru süreci devam ederken, belediye başkanlığı için mülki idare amirlerinden de adaylık için istifa edenler oldu.
Efsane Orduspor’dan Vali Sonel’e teşekkür
1967 yılında kurulan, UEFA Kupasında ve Türkiye profesyonel liglerinde ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden, milli takımlara futbolcular kazandıran, ancak yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle amatör kümeye kadar düşen ve liglere katılamayan Efsane Orduspor takımı, Ordu Valisi Tuncay Sonel’in 2,5 yıl süren mücadelesi sonucu Ordu 2. amatör küme ligine katılarak, yeşil sahalardaki yerini almıştı.
Olgun Öner
Uşak Vali Yardımcısı
Ahmet Adanur, son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da vefat eden Cizre ve Bafra eski kaymakamı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur'un cenazesi dualarla toprağa verildi.
Eski Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur hayatını kaybetti
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Cizre ve Bafra Eski Kaymakamı Ahmet Adanur, 2022 yılında yakalandığı ALS hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.
Yusuf İzci
Erzincan Vali Yardımcısı
Orduspor yeniden sahalara dönüyor
1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu yeşil sahadaki yerini alıyor.
Ali Fuat ATİK
Vali-Mülkiye Başmüfettişi
Belediyelere atanan kayyumlar örgütün can damarını kesti
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bütçe görüşmelerinde HDP milletvekillerinin belediyelere atanan kayyumları suçlamasına sert tepki gösterdi. Soylu, “Hırsızlığı yapan da millete eşkıyalığı yapan da HDP’dir” dedi.
Karalama habere Vali Yardımcısından tepki: Kınıyorum
Diyarbakır Vali Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdullah Çiftçi, Birgün Gazetesi’nde yer alan ‘4 maaş aldığı’ yönündeki haberi sert bir dille yalanladı. Çiftçi, “Hiçbir zaman 4 görevi beraber yapmadığım gibi, hiçbir zaman da dört maaş almadım” dedi.
2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi yayımlandı
Günlerdir merakla beklenen 2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla 422 mülki idare amirinin görev yeri değişti.
Kayyum belediyeler hem borç ödüyor, hem yatırım yapıyor
İçişleri Bakanlığı tarafından terör ilişkisi nedeniyle görevden alınarak kayyum atanan belediyeler, hem kendilerinden önceki borçları ödüyor, hem de büyük yatırımlara imza atıyor. Mart 2019 yerel seçimleri sonrasında kayyum atanan 49 belediye, 7.8 milyar lira borç öderken, 5.4 milyar liralık yatırım yaptı.
Adem KAYA
Çaycuma Kaymakamı
Ahmet KARAKAYA
Bitlis Valisi
Mahmut Kaşıkçı
Bergama Kaymakamı
Muhsin Duran KALKAN
Bozyazı Kaymakamı
Muhittin PAMUK
Kadıköy Kaymakamı
Turgay GÜLENÇ
Germencik Kaymakamı
Yalçın Sezgin
Antalya Vali Yardımcısı