Muhammed Serkan Şahin;

Muhammed Serkan Şahin

Haliliye Kaymakamı...

Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan ŞAHİN Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans Programını tamamladı.

İçişleri Bakanlığı İl Planlama Uzman Yardımcısı olarak Kocaeli Valiliğinde çalışan ve ardından Muş̧ Kaymakam Adayı olarak meslek hayatına başladı. Hazırlanan staj programı kapsamında Yalova ili Termal ilçesinde Kaymakam Refikliği yaparak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli ili Darıca ilçesinde Mülkiye Müfettişi Refakatinde Teftiş̧ Stajını tamamlamıştır.

İngiltere’de yaklaşık bir yıl dil eğitimi alarak İngiliz Devlet Yapısı ve birçok Avrupa ülkesinde şehirleşme sistemleri üzerinde incelemelerde bulunmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosluğunda hazırlanan program çerçevesinde staj yapmıştır.

Çorum ili Uğurludağ̆ ilçesinde, Gaziantep Araban ve Yavuzeli ilçelerinde Kaymakam Vekilliği, Denizli ili Beyağaç̧ ilçesi, Sinop ili Saraydüzü̈ ilçesi ve Bitlis ili Mutki ilçesinde kaymakamlık görevinde bulunmuştur. Mutki Belediye Başkan Vekilliği (Kayyum) ve Bitlis Vali Yardımcılığı görevlerinden sonra İçişleri Bakanlığı (GAMER) Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığında Başkan Yardımcılığı, Strateji Geliştirme Başkanlığı Mevzuat Dairesi Başkanlığında Daire Başkanı, Yönetim Bilgi Sistemleri Daire Başkanı ve Veri Koordinasyon Daire Başkanı görevlerini ifa etmiştir.

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü̈ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalında “Türkiye’de Kırsal Kalkınma Politika ve Projelerinin Yönetim Sorunsalı” tezini tamamlayarak doktora programını tamamlamıştır. Kamu Denetçiliği (Ombudsmanlık) ve Uygulama Örnekleri (2015,2020) ve Türkiye’de Kırsal Kalkınma Yönetimi (2022) olmak üzere iki yayınlanmış eseri bulunmaktadır.

Cumhurbaşkanlığının 02.07.2024 tarih ve 2024/186 sayılı kararnamesi ile Haliliye İlçe Kaymakamı olarak atanan ŞAHİN, 08.08.2024 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Muhammed Serkan Şahin Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum