Arama
Arama Sonuçları
Van'da sel felaketi: Onlarca hayvan telef oldu
Van Valisi Ozan Balcı, Saray ilçesinde meydana gelen sel bölgesinde inceleme yaptı. Vali Balcı, "100’e yakın küçükbaş hayvan telef oldu. Tarım arazileri sular altında kaldı. Hasar tespitinin ardından vatandaşlarımızın zararı karşılanacak" dedi.
Kozluk Mereto Balı’na coğrafi işaret alınacak
Batman Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör öncülüğünde ‘Kozluk Mereto Balına Coğrafi İşaret Projesi’ çalışmalarına başlandı.
Kanyonun soğuk suyu içinde kekik içti
Isparta Valisi Aydın Baruş, Sütçüler ilçesinin Çandır ve Yeşilyurt köylerinde inceleme yaptı. Çandır köy sınırları içinde bulunan Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulunan Vali Baruş, ikram edilen Sütçüler Kekiğini kanyondan akan suya girerek yudumladı.
Vali Balcı, otlu peynir mayaladı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Edremit ilçesindeki tesiste otlu peynir mayaladı. Vali Balcı, “Kentte peynir müzesini kuracağız. Kars'tan sonra ilimizde de dünyada peynirden anlayan gurmelere destinasyon alanı yapacağız" dedi.
Kekik, susam ve lavanta sokaklarını açtı
Batman Valisi /Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarının ardından estetik bir görünüme kavuşan Kekik, Susam ve Lavanta sokaklarının açılışını gerçekleştirdi.
Lisinia’da yılın ilk hasadı
AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Burdur Valisi Ali Arslantaş, Lisinia Doğa Projesi alanında yılın ilk lavanta hasadını başlattı.
Vali Arslantaş: Şenlikler birlik ve beraberlik duygularımızı perçinliyor
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Kemer İlçesi 24. Akpınar Geleneksel Kültür, Sanat ve Yayla Şenliğine katıldı. Vali, "Türk töresinin kadim geleneklerinden biri olan toy meclislerinin devamı niteliğindeki bu tür şenlikler sayesinde birlik ve beraberlik duygularımız perçinlenmektedir" dedi.