Arama
Arama Sonuçları
Bin 500 yıllık Roma zırhı Gümüşhane'ye getirildi
Gümüşhane'de bulunan Roma Medeniyetine ait bin 500 yıllık zırh, 3 yıl süren titiz çalışmalarının ardından Gümüşhane Müzesi’ne getirildi. Vali Aydın Baruş, eserin müzede sergileneceğini belirtti.
Kaymakam traktörle fasulye hasadı yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, coğrafi işaretli Kelkit şeker fasulyesi hasadına katıldı. Üreticilerle sohbet eden Kaymakam Algın, daha sonra da traktöre binerek, fasülye hasat etti.
Kelkit Stadı'ndaki yenileme çalışmaları 10 milyon TL’yi buldu
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Stadı'ndaki suni çim saha yenileme çalışmalarını inceledi. Kaymakam Algın, "10 milyon TL’yi bulan zemin ve tribün yenileme çalışmalarımızda sona geldik. Devletimiz var olsun" dedi.
Kelkit'te 11 köyün kullandığı yolda çalışmalar başladı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, 11 köyün kullandığı Çimenli grup yolunda başlayan çalışmaları inceleyerek, "Bölgemize, köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Köy yollarını yapan ekibe karpuz ikram etti
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, köy yollarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışanlarla bir araya gelen Kaymakam Algın, sıcak havada çalışan ekibe karpuz ikram etti.
Kelkit'in sularına 35 bin kırmızı benekli alabalık salındı
Gümüşhane'nin Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, kırmızı benekli alabalık salım törenine katıldı. Kaymakam Algın, 35 bin kırmızı benekli alabalığın suya salındığını belirtti.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
10 bin kınalı keklik doğayla buluşmaya hazırlanıyor
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Kelkit Keklik Üretim Merkezi'nde inceleme yaptı. Kaymakam Algın, doğaya salınacak olan 10 bin kınalı kekliği de inceledi.
"Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin"
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, aileler ve çocuklarıyla iftar yaptı. Kaymakam Algın, "Bugün iftarımızı Kelkit’teki özel ailelerimiz ile beraber yaptık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
Jandarma personeliyle iftar yaptılar
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Kelkit Kaymakam Kadir Algın, Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Öğrencilere yemek servis etti
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, Ünlüpınar Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda düzenlenen iftar programına katıldı. Öğrencilere yemek servis eden Kaymakam Algın, daha sonra hep birlikte iftar yaptılar.
Yurtta kalan öğrencilerle iftar yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, erkek öğrenci yurdunda öğrenciler ve idareciler ile iftar yaptı.
O artık bir Yiğido!
Sivas İl Genel Meclisi tarafından uzun yıllar şehre kaymakam ve genel sekreter olarak hizmet eden Kadir Algın’a fahri hemşerilik beratı verildi.
Kelkit’in kurtuluş bayramı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kapsamında Kaymakam Kadir Algın, Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Kaymakam Algın, Kelkitlilerin kurtuluş bayramlarını kutladı.
Kafesten balık yakaladı
Kültür balıkçılığı yapılan Torul barajında balıklara yem veren ve kafelerden kepçe ile balık hasadı yapan Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, ildeki balık üretimini artıracaklarını söyledi.
“İşler bitince çay içeriz” sözünü bugün tuttu
Başpınar Köyü’nü daha önceki ziyaretinde ‘tüm işler bitince’ çay içme sözü veren Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, yol, su, kilitli parke, kanalizasyon, tarımsal sulama ve güneş enerji sistemi işleri bitince köye çaya gitti.
Yeter ki siz okuyun!
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, kamu ve hayırsever katkısı ile ilçede maddi imkansızlığı olan 504 öğrencinin bir yıllık tüm kırtasiye masraflarını karşıladı.
“Hem çiftçimiz hem ilçemiz kazanacak”
Çiftçilere yaklaşık 50 milyon liralık kazanç sağlayacak 8300 ton tohum dağıtımına katılan Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, “Bu tohumlar 12 bin dekar alanda toprakla buluşacak. Hem çiftçimiz hem ilçemiz kazanacak” dedi.
Yurda yerleşmede Kelkit yüzde 99’la rekor kıracak
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek için ek yurt projesinin bitmesiyle ilçede yerleştirme oranının yüzde 99’la rekor düzeye çıkacağını söyledi. Yurdun bir hafta içinde açılması için yoğun gayret gösteren Kaymakam Algın, "KYK yedek listedeki tüm öğrencileri yurda alacağız" dedi.
Sivas İl Özel İdare’nin yeni genel sekreteri Şakir Öner Öztürk oldu
Kadir Algın’ın Kelkit Kaymakamlığı’na atanmasının ardından Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine, 2 yıldır Sivas’ta Vali Yardımcısı olarak görev yapan Şakir Öner Öztürk görevlendirildi.
Mesai arkadaşlarına veda etti
Kelkit Kaymakamlığı’na atanan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, 4,5 yıl birlikte çalıştığı birim müdürleri ve mesai arkadaşlarına veda etti.
Sivas’a ‘iz bırakarak’ veda ediyor
Sivas Vali Yardımcısı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Hafik Kaymakamı Kadir Algın, ‘Hoş bir sada’ bırakarak Sivas'a veda ediyor.
Ömer Faruk Canpolat
Kulu Kaymakamı
Ramazan Çelebi
Balışeyh Kaymakamı
38 mülki idare amiri birinci sınıfa yükseltildi
İçişleri Bakanlığınca 38 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine karar verildi.
Mehmet Şirin Altay
Gömeç Kaymakamı
5 bin yavru alabalık derelere bırakıldı
Gümüşhane'de Torul Kaymakamlığı ve DKMP İl Müdürlüğü tarafından orman içi derelere nesli tükenme tehlikesi altında olan 5 bin adet kırmızı benekli alabalık yavru bırakıldı. İlçede ayrıca Kelkit Keklik Üretim Merkezi'nde üretilen yavru keklikler doğal ortamına salındı.
Dut topladı, pekmez yaptı, vatandaşlarla çay içti
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Kelkit Vadisi ilçelerinden Akıncılar ve Koyulhisar’ı ziyaret etti. Dut toplayan vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet eden Vali, çam ormanlarıyla kuşatılmış eşsiz bir güzellik olan Eğriçimen Yaylası’na hayran kaldı.
Günhan YAZAR
Erenler Kaymakamı
Emrah ASLAN
Gökçebey Kaymakam V.