Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam vekillerini uğurladı: Rabbim yol ve baht açıklığı versin!
İçişleri Bakanlığı tarafından Kaymakam Adaylarına yönelik hazırlanan yabancı dil kursuna katılmak üzere Kırıkkale’den ayrılacak olan Karakeçili, Bahşılı, Balışeyh ve Sulakyurt Kaymakam Vekilleri, Vali Mehmet Makas’a veda ziyaretinde bulundu.
Mülki idare amirleri vatandaşların bayram mutluluğunu paylaştı
Mülki idare amirleri Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi. Ülke genelinde vali ve kaymakamlar, bayram sabahını camilerde karşıladı. Bayram namazını eda eden vali ve kaymakamlar, ardından cemaatle bayramlaştı. Valilik ve kaymakamlıklarda da protokol, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programları düzenlendi.
“Rabbim sayılarını tez zamanda arttırsın”
14 kız öğrencinin hafızlık merasimine katılan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Allah her birini var etsin. Rabbim sayılarını tez zamanda artırsın” dedi.
“Kim zerre katkıda bulundu ise Rabbim razı olsun!”
Sınıfının en büyüğü olan spor kompleksi inşaatı ile Bölge Hafızlık Yatılı Kur’an Kursu inşaatında incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Kim zerre katkıda bulundu ise Rabbim razı olsun!” dedi.
Jandarma Çelik Kanatlara Kırıkkale’de büyük ilgi
Cumhuriyetin kuruluşunun yüzüncü yılı etkinlikleri kapsamında, Kırıkkale'de Jandarma Mehteranı, Atlı Birlik ve Çelik Kanatlar gösterisini vatandaşlarla birlikte izleyen Vali Mehmet Makas, “Devletimiz ilelebet payidar kalacaktır” dedi.
Miraç Topaloğlu, Hatay Vali Yardımcılığına atandı
Kırıkkale Vali Yardımcısı Miraç Topaloğlu, Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi.