Arama
Arama Sonuçları
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Şehidin emaneti minik Sümeyye’nin velisi oldu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Şehit Uzman Çavuş Polat Özbek’in kızı Sümeyye Özbek’i Valilik makamında misafir etti. İlk karne heyecanını Vali Kumbuzoğlu ile paylaşan Özbek karnesindeki ‘Pekiyi’leri gösterip sevincini dile getirdi.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
“Yetkinizi kullanırken sınırları aşmayacaksınız”
Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olan öğrencilere hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız. Kanunların size verdiği yetkiyi kullanırken sınırları asla aşmayacaksınız” dedi.
Kilitbahir’de kıyı ve deniz dibi temizliği
Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından “Temiz Deniz, Tarih, Miras, Gelecek" temalı kıyı ve deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi.
Erciş’te ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ açıldı
Van’ın Erciş ilçesinde yapımı tamamlanan ‘Dr. Devlet Bahçeli Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Van Gölü kıyısında böyle bir büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Depremzedeler için 1 tır dolusu tandır ekmeği pişiren kadınlara teşekkür
Erzurum Valisi Okay Memiş, depremler sonrası bölgeye pişirdikleri 1 tır dolusu köy ekmeğini gönderen Karayazılı kadınlara teşekkür ederek, "Tandır ekmeği göndermenizi çok değerli bulduk. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
İdris Akbıyık
Muğla Valisi
Kütüphanenin genç müdavimlerine çikolata
Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Melih Aydoğan, ilçe halk kütüphanesinde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek, bol bol kitap okumalarını istedi.
Kurumsal sosyal medya hesapları nasıl kullanılmalı?
Miahaber Hukuk Danışmanı Av. Cüneyd Altıparmak, kamunun sosyal medya kurallarına ilişkin kaleme aldığı yazıda, “Kamu kurumlarının ve personelin sosyal medya kullanımına dair bir mevzuat yok. Hal böyle olunca kurum hesapları amirinin "keyfine" göre yönetiliyor. Kişisel hesapları ise kurum hesabı gibi oluyor. Çeki düzen gelmeli!” dedi.
"Yeni Şehirden Kadim Şehre" bisiklet turu
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve Sur Kaymakamı Asım Solak, "Yeni şehirden kadim şehre" bisiklet turu etkinliğinde pedal çevirdi.
Gevher Nesibe’de ‘Müzikle Şifaya Yolculuk’
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Haldun Taşan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte Gevher Nesibe Darüşşifası Selçuklu Uygarlığı Müzesi'nde düzenlenen 'Müzikle Şifa Etkinliği'ne katıldı.
Suriyeli göçmenlere bu bayram da izin yok
İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı, Suriyeli sığınmacıların Ramazan bayramında olduğu gibi Kurban bayramında da ülkelerine gidip geri gelmelerine izin verilmeyeceğini açıkladı. Çataklı, terör örgütlerine yönelik haziran ayında düzenlenen operasyonlarda 142 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Mustafa Hamit Kıyıcı
Eyyübiye Kaymakamı
Kırıkkale’nin 30 yılı planlanacak
Kırıkkale’nin ekonomik, kültürel ve sosyal yönden güçlenmesi, mevcut imkan ve kabiliyetlerinin ortaya konularak yeni oluşacak fırsatların değerlendirebilmesi amacıyla “Kırıkkale-2053; Arama Konferansı” düzenlendi.