Arama
Arama Sonuçları
Vali Pehlivan, Akkuyu NGS'de inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip olan ve tamamlandığında Türkiye'nin elektrik ihtiyacının yaklaşık yüzde 10'unu tek başına karşılayacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (Akkuyu NGS) inceleme yaptı.
Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül, Kadirli’de toprağa verildi
Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde meydana gelen elim olayda Şehit olan Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül, Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde toprağa verildi.
Deprem bölgesine bin çadır dağıtıldı
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını belirtti.
Konteyner kentte hüzünlü bayramlaşma
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, Konteyner Kentte ikamet eden vatandaşlarla bayramlaştı.
"Milletimizin baş tacı yaptığı kahramanlar"
1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki kahramanlarla iftar yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, "Milletimizin baş tacı yaptığı, yüreğinde büyüttüğü, gözünden esirgediği, dualarından eksik etmediği kahraman askerlerimizle birlikteyiz" dedi.
Jandarma personeliyle iftar yaptılar
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Kelkit Kaymakam Kadir Algın, Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
Tabur komutanlığında jandarmayla iftar yaptı
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığı’nda kahraman jandarmalarla iftar yaptı.
Şehitlerin ruhu için mevlit okutuldu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü programı kapsamında ülke genelinde camilerde cuma namazı öncesinde aziz şehitler için mevlit okutuldu.
Miniklerin Vali amca sevgisi
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıkamış ilçesini ziyaret etti. Okullarda öğrencilerle bir araya gelen Vali Polat, kendisine sarılan öğrencilerin sevgisine onları öperek karşılık verdi.
“Ayşe teyze, Sarıkamış Jandarma Komando olarak emanetlerinizi aldık. Ellerinizden öperiz”
Kocaeli’den Ayşe Sakı’nın ördüğü yün çoraplar Kars Sarıkamış jandarmasına ulaştı. Jandarma komanlar da Ayşe teyzeye çektikleri kliple teşekkür etti: “Ayşe teyze Sarıkamış Jandarma Komando olarak emanetlerinizi aldık. Ellerinizden öperiz.”
Reyhan teyzenin bereleri jandarmanın içini ısıttı
Trabzon Maçka’nın Kırantaş köyünde yaşayan 57 yaşındaki Reyhan teyzenin ördüğü yün bereler Hakkari’deki jandarmalara ulaştı. Bereleri takarak fotoğraf çektiren jandarma, Reyhan teyzeye teşekkürlerini gönderdi.
Yeni gönül köprüleri kurdu
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz her fırsatta devletin sıcak elini hissettirmeye, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Yoğun programları sebebiyle ziyaretlerini hafta sonları gerçekleştiren Vali Yavuz’a hafta içi ise; en büyük destekçisi eşi Selda Yavuz'un yanı sıra Vali Yardımcıları ve kaymakamlar gerçekleştirerek, projeye destek olmaya devam ediyor.
Vefat eden 1010 kişi için 1010 fidan
Osmaniye'de 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden 1010 vatandaşın anısına 1010 fidan dikildi. İlk fidanı diken Vali Erdinç Yılmaz, depremde vefat eden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.
Osmaniye şehidini uğurladı
Irak'ın kuzeyindeki harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil, Osmaniye'nin Çona Köyünde toprağa verildi.
Kurtuluş gününde şehitlere dua
Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitliği ziyaret etti.
Osmaniye’nin kurtuluşunun 102. yılı kutlandı
Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri dün akşam başladı. Kutlamalar kapsamında Fener Alayı yürüyüşü ve havai fişek gösterisi düzenlendi, sabah saatlerinde ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Siirt’te Seçim Güvenliği Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri seçimlerinin Siirt’te huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirlerin ve yapılacak çalışmaların görüşüldüğü Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.
Boyabat’ta 5 evde yangın: 2 ölü
Sinop'un Boyabat ilçesine bağlı Dağtabaklı köyünde bir evde çıkan yangın, 4 eve daha sıçradı. 5 evin zarar gördüğü yangında 2 kişi hayatını kaybetti. Vali Yardımcısı Abdullah Şahin ile birlikte Dağtabaklı Köyü’ndeki yangın mahallinde incelemelerde bulunan Vali Dr. Mustafa Özarslan, yetkililerden bilgiler aldı.
“Teröristlerin inlerini başlarına yıkıyoruz”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde eş zamanlı düzenlenen Kahramanlar-35 operasyonlarında bölücü terör örgütüne (BTÖ) ait 58 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
"Buradan haykırıyoruz; bu milleti bölemeyeceksiniz"
Kayseri'de 17 Aralık 2016'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden 15 şehit, dualarla anıldı. Anma programına katılan Vali Gökmen Çiçek, "Vatanı, memleketi, bayrağı için ölmeyi şeref sayan bir milleti nasıl böleceksiniz? Buradan haykırıyoruz; hangi hainlikleri yaparsanız yapın bu milleti bölemeyeceksiniz" dedi.
301 madencinin acısı ilk günkü gibi
13 Mayıs 2014'te Soma’da meydana gelen maden kazasında şehit olan 301 maden işçisinin kabirlerini ziyaret eden Manisa Valisi Enver Ünlü, maden şehitlerinin kabirlerine karanfil bırakıp dua etti.
Engelli gençler, bir günlüğüne asker oldu
Kahramanmaraş Nurhaklı engelli gençler, Temsili Askerlik Uygulaması ve Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir günlüğüne asker olma heyecanını yaşadı. Nurhak Kaymakamı Oray Güven de engelli gençlerin bir günlüğüne de olsa vatani görevlerini yapmak için gösterdikleri çaba ve azimlerine şahit oldu.
100 komando 100 fidan ile 100. yılda ölümsüzlere yürüdü
Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Valilik öncülüğünde Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “100 Komando /Özel Harekat 100 Fidan ile 100. Yılda Ölümsüzlere Yürüyor” programına katıldı.
Baha Büyükkaymakcı
Gümüşhacıköy Kaymakamı
“İlçemize hoş geldiniz kaymakam abi”
Çorum Oğuzlar Kaymakamlığı’na atanan ve 9 Ekim’de görevine başlayan 111. dönem kaymakam adaylarından Muhammed Turan’a, ilçenin çocukları ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.
PKK'ya yönelik "Kahramanlar" operasyonu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde saat 08.30 itibarıyla, 13 bin 440 güvenlik personelinin katıldığı 466 terörle mücadele operasyonunun yürütüldüğünü açıkladı. PKK/YPG’nin Türkiye’deki hücre istihbarat yapılanmasını da hedef alan operasyonlarda 67 şüpheli gözaltına alındı.
Tayini çıkan kaymakamlara veda
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, son kararname ile tayini çıkan Devrekâni, Tosya, Bozkurt ve Seydiler kaymakamları için veda yemeği düzenleyerek, “Yeni görev yerlerinizde sağlık, huzur ve başarı diliyorum” dedi.
Namazdağ Üs Bölgesi’nde Mehmetçikle
Şırnak Valisi Cevdet Atay, Namazdağ Üs Bölgesinde Mehmetçiklerle bir araya geldi.
“Milletçe ve devletçe şehit ailelerimizin yanındayız”
Gerçekleştirdiği her ilçe ziyaretinde olduğu gibi Manavgat’taki temaslarında da şehit ailelerini unutmayan Antalya Valisi Ersin Yazıcı, 1995 yılında Hakkâri’de şehit olan Piyade Komando Er Fikret Karamusaoğlu ve 2016 yılında Kilis’te gerçekleşen terör saldırısı sonucu sivil şehit olan Fatma Demir’in Manavgat’ta yaşayan ailelerini ziyaret etti. Ziyarette Vali Yazıcı; “Ay yıldızlı bayrağımız için şehadet şerbeti içen kahramanlarımızın aileleri bize emanet. Milletçe ve Devletçe her şartta ve daima yanlarındayız.” dedi.
Gazinin mutluluğuna şahitlik etti
Erzincan Valisi Mehmet Makas, 22 Nisan 2022 tarihinde Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan Gazi Üsteğmen Kadir Erden'in düğününe katılarak, gazinin mutlu gününde yanında oldu.