Arama
Arama Sonuçları
Salda Gölü'nü artık havadan da keşfedebilirsiniz
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, dünyanın sayılı doğal harikalarından biri olan berrak suyu, beyaz kumsalları ve eşsiz turkuazın tonlarına sahip Salda Gölü’nde sıcak hava balon turizminin başladığını ifade etti.
AB heyeti, Burdur'daki antik kente hayran kaldı
Burdur Valisi Türker Öksüz, kente gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nokolaus-Meyer Landrut ve AB Üyesi Ülkelerin Ankara Büyükelçileri ile birlikte Sagalassos Antik Kenti’ne ziyarette bulundu. Sagalassos'un tüm bölümlerini gezen heyet, antik kente hayran kaldı.
Vali Şahin: Son kaleyi mühürleyelim
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Ticaret Borsası’nın geleneksel olarak düzenlediği Kent Buluşmaları Toplantısının konuğu oldu. Zeytinpark’da düzenlenen toplantıda Vali Şahin “Burası bir akciğer olarak bu şehre kalsın. Bir rekreasyon alanı, bir kent ormanı gibi yeşil alan olarak burayı her halükarda mevcut halini muhafaza eden bir şekilde imara da kaydedelim. Bu sabitlensin bu mesele bitsin. Son kaleyi kurtaralım. Zeytinpark’ı yeşil alan olarak mühürleyelim” dedi.
"Onların güler yüzleri hiç solmasın"
Down Futsal Milli Takım sporcularıyla bir araya gelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Daha önce kazandıkları maçımızın rövanşında yine gönlümüzü fethettiler. Onların güler yüzleri hiç solmasın" dedi.
Maç heyecanına ortak oldu
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin 1969 Spor'un maçını tribünden izledi.
Geleneksel Siirt Kitap Fuarı 9. kez açılıyor
Geleneksel Siirt 9. kitap fuarı, 17 Nisan’da kitapseverlerle buluşuyor. Cumhuriyetin 2. Yüzyılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan Siirt Kitap Fuarı her yıl daha kapsamlı ve zengin bir içerikle büyüyerek gelenekselleşme yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
“Bütün annelerin duaları sizlerle, ne olur kendinize iyi bakın!”
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. H. Volkan Güleryüz ve İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı ile birlikte vatani görevini yerine getiren Mehmetçikler ile iftar programında bir araya geldi.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Balıkesir Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Gazinin iftar sofrasına konuk oldu
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Gazi Selami Köksal’ın ve kıymetli ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.
Validen tam destek
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Hakkarigücü kadın futbol takımını desteklemek için tribündeki yerini aldı.
Öğrencilerin çay davetine icabet etti
Düzce Valisi Selçuk Aslan, üniversite öğrencilerinin çay davetini geri çevirmedi. Vali Aslan, iftar sonrası öğrencilerin evine konuk oldu.
Kayı Köyü’ndeki yaşlıların hayır duasını aldı
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, Kayı Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
“Onlar bizim zenginliğimiz”
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bölümü tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Down sendromlu çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
Şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Ramazan ayının manevi ikliminde, iftarını şehit güvenlik korucusu Mehmet Sıddık Keskin'in ailesiyle birlikte yaptı.
Şehit ailesinin iftar sofrasına konuk oldu
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, şehit Hamit Şahin’in babası Yılmaz Şahin ve aile bireyleriyle iftar sofrasında buluştu.
Hatice teyzenin iftar sofrasına konuk oldu
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 99 yaşındaki Hatice teyze ile iftar yaptı.
Öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu
Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, Ramazan ayının ilk iftarında öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.
Bir tarihi miras daha ihya edildi
Antalya Valisi Hulusi Şahin, tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Kaş ilçesini ziyaret etti. Restorasyonu tamamlanan tarihi Lami Bey Camisi’nin açılış törenine katıldı.
Badminton takımı oyuncularından sürpriz ziyaret
Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Koordinatör Vali olarak görev yaptığı Hatay’ın Samandağ ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi Badminton takımını ve antrenörü Tolga Karaçaylı’yı kabul etti.
"Batman Türkiye’ye model olacak"
Batman Valisi Ekrem Canalp, Sivil Toplum Merkezi’nin lansmanına katıldı. Vali Canalp, "Batman olarak çok iddialıyız. Diyoruz ki, Batman Türkiye’ye model olacak. Bunun da örneklerini veriyoruz" dedi.
“Minik kalplerimiz, sizler bizim için çok özelsiniz”
Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un bugünkü konukları çalışma arkadaşlarının çocukları oldu. Vali Yavuz, “Minik kalplerimiz, sizler bizim için çok özelsiniz” dedi.
En güzel anlar çocuklarla olanlar
Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, köy ziyaretlerinde vatandaşlarla birlikte çocuklarla da bir araya geliyor. Çocukları hediyelerle sevindiren Kaymakam Kundakçı, “Köy ziyaretlerimizin en güzel anları çocuklarımızla buluştuğumuz zamanlar” diyor.
“Birlikte üretecek, birlikte güçleneceğiz”
Kars Valisi Ziya Polat, şehrin sanayi tesislerinden Şeker Fabrikası’nı ziyaret etti. İşçilerle yemek yiyen Vali Polat, şeker üretim aşamalarını inceleyerek çuvala şeker doldurdu.
Dondurucu soğuğa rağmen takıma destek oldu
Muş Valisi Avni Çakır, 1984 Muşspor ile Adana 1954'ün maçını dondurucu soğuğa rağmen tribünden izledi. Vali Çakır, karşılaşmayı kazanan Muşspor'u tebrik etti.
"Salih'in yüzündeki mutluluğu görmek her şeye bedel"
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, özel gereksinimli Salih Çolak ve ailesiyle bir araya geldi. Salih'le sohbet eden ve kendisine hediye veren Vali Ünsal, "Salih ve ailesinin yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye bedel" dedi.
Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, il genelinde faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Göreve geldiği buyana yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Çiftçi, “Erzurum çok yakın bir gelecekte sanayi şehri olacak” dedi.
Kaymakamlık mesleğinin inceliklerini anlattı
Niğde'nin Ulukışla Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında lise öğrencileriyle bir araya geldi. Kaymakam Çam, kaymakamlık mesleği hakkında bilgiler verdi.
Geleceğin kaymakam adaylarına mesleği anlattı
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kariyer Sohbetleri kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Vali Kızılkaya, geleceğin kaymakam adaylarına mülki idare amirliği mesleğini anlattı.